Pages:
Author

Topic: Rüzgar Çetin Serbest - page 2. (Read 1671 times)

legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
October 06, 2016, 02:18:37 PM
şehit olan polisin eşi kan parası alıp davadan vazgeçmiş nasıl bir zihniyet anlamış değilim tamam hak hukuk parası olanın yanında da mağdur taraf kimin yanında bakıyoruz oda paranın yanında ailesi böyle bir rezaleti göz yummuşken bize bir şey söylemek düşmez
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
October 06, 2016, 01:40:50 PM
Bunu bir yerde gördümde Münir özkulun oynadığı 1976 yapımı bir filmdeki ile aynı olmuş ona benzetilmiş gibi aynen ordada oyunculuklar mükemmeldi zengin bir baba ve şımarık bir oğlanı konu alıyordu daha neler görücez kim bilir.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
October 06, 2016, 01:25:29 PM
Bu haberi duyunca gerçekten ülkem ve insanrımız hakkında üzüldüm bu nedir ya adam birini öldürüyor parası var diye serbest kalıyor bu nasıl bir davadır ya kanunlarda önceden kamu davası diye birşey vardı bunlar nereye kayboldu bu amanın hapishanede yatması lazımdı bu kanunlara göre  onu geçtim artık bu zengin piçleri lüks arabalarıyla insanları kolay kolay öldürebilmelerine zemin hazırlayan bir karar bu adamlar diyecek parasıyla deyilmi canının değeri ne kadar diyecek ben böyle birşey görmedim. Çok kötü zamanlar bizleri bekliyor böyle gidersek sonumuz yakın .
hero member
Activity: 868
Merit: 502
October 06, 2016, 01:22:20 PM
burası turkıye şehit kocasının kanını bıle satan serefsız karılar var ıste mk
hero member
Activity: 882
Merit: 507
October 06, 2016, 01:12:09 PM
Rüzgar Çetin'in yeniden tutuklaması talebi dün akşam reddedilmişti. Alkollü halde kullandığı araçla bir polis memurunun ölümüne neden olan Rüzgar Çetin’le ilgili yeni iddia var. Şehit polisin ailesinin şikayetten vazgeçmek için 10 milyon lira istediği Rüzgar Çetin'in ailesi 3 milyon lira ödediği öne sürülüyor.

http://www.hurriyet.com.tr/ruzgar-cetinle-ilgili-yeni-iddia-40240895

Attığı Tweet 5 ekimde.

Vay arkadaş ne hallere düştük hemen biri para uzatınca kabul eder olduk. Sinan çetinide hiç sevmezdim oğluda zaten laylaylom bir insandı ama para her kapıyı açıyor şu işe bak.
Pages:
Jump to: