Dün akşam bu kartı denedik, stock halde 21 eth basıyor 60 derecede çalışıyor, overclock yaptığımızda 24 basıyor ve 70-75 derecelerde geziyor. Overclock yapıldığında kaç watt harcıyor ona bakamadık eğer 180w civarı ise iyi gibi duruyor.
Ortalama Kaç mh ?
Hocam ortalamaya bakacak kadar test edemedik, nedeni ise 2 saat kaldı elimizde, iade ettik yeni soğutma sistemleri ile alınabilirdi, tabi biz baktığımızda 990 tl idi şimdi maalesef 1200 civarlarında ne kadar makul olarak kabul edilir bakacağız.
Dün akşam bu kartı denedik, stock halde 21 eth basıyor 60 derecede çalışıyor, overclock yaptığımızda 24 basıyor ve 70-75 derecelerde geziyor. Overclock yapıldığında kaç watt harcıyor ona bakamadık eğer 180w civarı ise iyi gibi duruyor.
Tüketim değerini bekliyor herkes anlaşılan. Ben artı olarak hangi mining programı ile kazdığınızı, fanz hızınızı ve ek soğutma (klima, vantilatör vb..) var mı merak ediyorum. Bir de çok ses yaptığını okudum bir kaç yerde. Öyle bir durum var mı?
Evet bu kartın ilgi çekmesi tamamen tüketim değerleri olacak bizler için, ethos ve claymore tek ether için denedik dcr bastırmadık, fan hızı %80 kilimalı ortam ama kilimayı yeni açmıştık çünkü esas sistem odasında değil dışarda uzay kasa yaptık vakit darlığından. Ses konusunda katılmıyorum çok ses yapmıyor bence abartılacak kadar ama tabiki sessizde çalışmıyor yada bana artık öyle geldi kulaklar alıştı sese