bana BTC satacaktı güya, uzun süre sohbet ettik ,
Bir türlü satamadı. Yok kazakistandan ucuza alıyormuş, yok Çin'den ucuza alıyormuş, Gönder dedim al paranı o zaman. Bir türlü gönderemedi.
TR ye gelecem öyle yaparız dedi, onu da yapmadı. Ne hesap no verdi ne birşey. Vaktimi aldı yani.
Yani günahını almayayım ama, arkadaş kaldırmış geziyor gibime geldi. Hani önüne deneyimsiz biri gelse çakıp geçecek gibi duruyor.
Bu arkadaştan şimdiye kadar alış veriş yapan ve memnun kalan birisi var ise bir zahmet buraya yazsın da , hem arkadaşa referans olur yolu açılır hemde milletin kafasında ki bulutlar dağılır.
Telefon numarası da yabancı zaten TR değil.
Guzel yazdin. Sana sorunlarim var, gidemiyorum demedim mi? Burada 100 kez mesgulum yazmadim mi? Kisisel sorunlarim var, hemde biz seninle arkadasim nasil konusmustuk? Ben senden para mi istedim, sen bana para mi yolladin? Ne diyorsun, kardesim? TR numarasi degil tabi, ben TR de degilim dedim. Oturup durup adama laf atiyorsunuz durmadan. Bak bir arkadasa bu forumdan korkmadan 100$lik btc yolladim. Belki o kanitlar, burada yazar. Hicbirsey de istemedim karsiliginda.
İcorus denen eleman daha 13 ocakta rx580 lere 550-580$ fiyat biçmiş. Baktı o fiyattan satamıyor(geçiremiyor??) şimdi 390$ dan ava çıkmış. Ahanda buda mesajlarının linki. Siler miler alıntıda yapayım aşağıya.
https://bitcointalksearch.org/topic/m.28169404
Arkadaslar, RX 580 8GB var. Genelde bu tip seylerler ugrasmayiz ama birkac kisiden ciddi bir ilgi gorduk. Satista var. Fiyat 550-580$ (Dolar kuruna bagli)
Tesekkurler. Herkese hayirli gunler
Dikkat edin donunuzu kaptırmayın beyler aman diyim.