Pages:
Author

Topic: Sa scriem o poveste... - page 37. (Read 107104 times)

hero member
Activity: 541
Merit: 500
May 12, 2013, 06:39:38 AM
A fost odată, într-o pivniță răcoroasă, plină de mirosuri florale, un strigoi gingaș. Acesta era atât de beat, încât mama lui nu mai îl lăsa afară. Totuși, surorile sanatoriului sunt bețive de mult sânge de capră neagră și s-au aliat cu stigoiul. Alianța lor a antamat zmeul dizgrațios cu celule teroriste în pivnița minerului vecin. Conexiunile venale erau apăsătoare și începuseră să nuanțeze filonul emoțional.

Oare florile zigomorfe
sr. member
Activity: 391
Merit: 250
May 12, 2013, 06:37:44 AM
A fost odată, într-o pivniță răcoroasă, plină de mirosuri florale, un strigoi gingaș. Acesta era atât de beat, încât mama lui nu mai îl lăsa afară. Totuși, surorile sanatoriului sunt bețive de mult sânge de capră neagră și s-au aliat cu stigoiul. Alianța lor a antamat zmeul dizgrațios cu celule teroriste în pivnița minerului vecin. Conexiunile venale erau apăsătoare și începuseră să nuanțeze filonul emoțional.

Oare florile
hero member
May 12, 2013, 06:34:14 AM

Oare
sr. member
May 12, 2013, 06:33:11 AM
hero member
May 12, 2013, 06:32:22 AM
A fost odată, într-o pivniță răcoroasă, plină de mirosuri florale, un strigoi gingaș. Acesta era atât de beat, încât mama lui nu mai îl lăsa afară. Totuși, surorile sanatoriului sunt bețive de mult sânge de capră neagră și s-au aliat cu stigoiul. Alianța lor a antamat zmeul dizgrațios cu celule teroriste în pivnița minerului vecin. Conexiunile venale erau apăsătoare și începuseră să nuanțeze filonul emotional
sr. member
May 12, 2013, 06:31:22 AM
A fost odată, într-o pivniță răcoroasă, plină de mirosuri florale, un strigoi gingaș. Acesta era atât de beat, încât mama lui nu mai îl lăsa afară. Totuși, surorile sanatoriului sunt bețive de mult sânge de capră neagră și s-au aliat cu stigoiul. Alianța lor a antamat zmeul dizgrațios cu celule teroriste în pivnița minerului vecin. Conexiunile venale erau apăsătoare și începuseră să nuanțeze filonul
hero member
May 12, 2013, 06:30:19 AM
A fost odată, într-o pivniță răcoroasă, plină de mirosuri florale, un strigoi gingaș. Acesta era atât de beat, încât mama lui nu mai îl lăsa afară. Totuși, surorile sanatoriului sunt bețive de mult sânge de capră neagră și s-au aliat cu stigoiul. Alianța lor a antamat zmeul dizgrațios cu celule teroriste în pivnița minerului vecin. Conexiunile venale erau apăsătoare și începuseră să nuanteze
sr. member
May 12, 2013, 06:28:52 AM
A fost odată, într-o pivniță răcoroasă, plină de mirosuri florale, un strigoi gingaș. Acesta era atât de beat, încât mama lui nu mai îl lăsa afară. Totuși, surorile sanatoriului sunt bețive de mult sânge de capră neagră și s-au aliat cu stigoiul. Alianța lor a antamat zmeul dizgrațios cu celule teroriste în pivnița minerului vecin. Conexiunile venale erau apăsătoare și începuseră să
newbie
Activity: 30
Merit: 0
May 12, 2013, 06:27:00 AM
A fost odată, într-o pivniță răcoroasă, plină de mirosuri florale, un strigoi gingaș. Acesta era atât de beat, încât mama lui nu mai îl lăsa afară. Totuși, surorile sanatoriului sunt bețive de mult sânge de capră neagră și s-au aliat cu stigoiul. Alianța lor a antamat zmeul dizgrațios cu celule teroriste în pivnița minerului vecin. Conexiunile venale erau apăsătoare și incepusera
sr. member
May 12, 2013, 06:26:18 AM
A fost odată, într-o pivniță răcoroasă, plină de mirosuri florale, un strigoi gingaș. Acesta era atât de beat, încât mama lui nu mai îl lăsa afară. Totuși, surorile sanatoriului sunt bețive de mult sânge de capră neagră și s-au aliat cu stigoiul. Alianța lor a antamat zmeul dizgrațios cu celule teroriste în pivnița minerului vecin. Conexiunile venale erau apăsătoare și
hero member
May 12, 2013, 06:25:54 AM
A fost odată, într-o pivniță răcoroasă, plină de mirosuri florale, un strigoi gingaș. Acesta era atât de beat, încât mama lui nu mai îl lăsa afară. Totuși, surorile sanatoriului sunt bețive de mult sânge de capră neagră și s-au aliat cu stigoiul. Alianța lor a antamat zmeul dizgrațios cu celule teroriste în pivnița minerului vecin. Conexiunile venale erau apasatoare
newbie
May 12, 2013, 06:25:17 AM
A fost odată, într-o pivniță răcoroasă, plină de mirosuri florale, un strigoi gingaș. Acesta era atât de beat, încât mama lui nu mai îl lăsa afară. Totuși, surorile sanatoriului sunt bețive de mult sânge de capră neagră și s-au aliat cu stigoiul. Alianța lor a antamat zmeul dizgrațios cu celule teroriste în pivnița minerului vecin. Conexiunile venale erau
hero member
May 12, 2013, 06:24:47 AM
A fost odată, într-o pivniță răcoroasă, plină de mirosuri florale, un strigoi gingaș. Acesta era atât de beat, încât mama lui nu mai îl lăsa afară. Totuși, surorile sanatoriului sunt bețive de mult sânge de capră neagră și s-au aliat cu stigoiul. Alianța lor a antamat zmeul dizgrațios cu celule teroriste în pivnița minerului vecin. Conexiunile venale
newbie
May 12, 2013, 06:23:59 AM
A fost odată, într-o pivniță răcoroasă, plină de mirosuri florale, un strigoi gingaș. Acesta era atât de beat, încât mama lui nu mai îl lăsa afară. Totuși, surorile sanatoriului sunt bețive de mult sânge de capră neagră și s-au aliat cu stigoiul. Alianța lor a antamat zmeul dizgrațios cu celule teroriste în pivnița minerului vecin. Conexiunile
sr. member
May 12, 2013, 06:23:19 AM
A fost odată, într-o pivniță răcoroasă, plină de mirosuri florale, un strigoi gingaș. Acesta era atât de beat, încât mama lui nu mai îl lăsa afară. Totuși, surorile sanatoriului sunt bețive de mult sânge de capră neagră și s-au aliat cu stigoiul. Alianța lor a antamat zmeul dizgrațios cu celule teroriste în pivnița minerului vecin.
hero member
May 12, 2013, 06:22:43 AM
A fost odată, într-o pivniță răcoroasă, plină de mirosuri florale, un strigoi gingaș. Acesta era atât de beat, încât mama lui nu mai îl lăsa afară. Totuși, surorile sanatoriului sunt bețive de mult sânge de capră neagră și s-au aliat cu stigoiul. Alianța lor a antamat zmeul dizgrațios cu celule teroriste in pivnita minerului
newbie
May 12, 2013, 06:22:05 AM
A fost odată, într-o pivniță răcoroasă, plină de mirosuri florale, un strigoi gingaș. Acesta era atât de beat, încât mama lui nu mai îl lăsa afară. Totuși, surorile sanatoriului sunt bețive de mult sânge de capră neagră și s-au aliat cu stigoiul. Alianța lor a antamat zmeul dizgrațios cu celule teroriste in pivnita
hero member
May 12, 2013, 06:21:41 AM
A fost odată, într-o pivniță răcoroasă, plină de mirosuri florale, un strigoi gingaș. Acesta era atât de beat, încât mama lui nu mai îl lăsa afară. Totuși, surorile sanatoriului sunt bețive de mult sânge de capră neagră și s-au aliat cu stigoiul. Alianța lor a antamat zmeul dizgrațios cu celule teroriste in
newbie
May 12, 2013, 06:20:49 AM
A fost odată, într-o pivniță răcoroasă, plină de mirosuri florale, un strigoi gingaș. Acesta era atât de beat, încât mama lui nu mai îl lăsa afară. Totuși, surorile sanatoriului sunt bețive de mult sânge de capră neagră și s-au aliat cu stigoiul. Alianța lor a antamat zmeul dizgrațios cu celule teroriste
hero member
May 12, 2013, 06:20:30 AM
A fost odată, într-o pivniță răcoroasă, plină de mirosuri florale, un strigoi gingaș. Acesta era atât de beat, încât mama lui nu mai îl lăsa afară. Totuși, surorile sanatoriului sunt bețive de mult sânge de capră neagră și s-au aliat cu stigoiul. Alianța lor a antamat zmeul dizgrațios cu celule
Pages:
Jump to: