Pages:
Author

Topic: Sahip Olduğunuz En Büyük Shitcoin Hangisi - page 2. (Read 304 times)

copper member
Activity: 1358
Merit: 523
shitcoin: Omega
alım fiyatı: Tam hatırlamıyorumda 300$ gibi birşeydi 1000 adet aldım master node için.
hedef satış fiyatı: Nodeden gelenlerı satmak belli bir fiyat hedefi yok.
alım sebebi: Node olayını denemek. dash nodesi 1m dolardan fazlaydı o zaman dash alamadım oyüzden bunu aldım Smiley Öyle bir düştü ki 1000 adet bugün 0,6$ etmiyor Smiley
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
shitcoin: iota
alım fiyatı: en tepeden toplamıştım Smiley Lanet olası iota .
hedef satış fiyatı: 50 dolar
alım sebebi: iota o kadar falza hyplenmiştiki ben ilk başta ulan bu coini iyi patlatacaklar millete.gene yazık oalcak demiştim.Sonra o kadar büyük bir fomo oldu ki aldığım yerden 2x arttı ben iştahla toplamaya devam ediyorum.Aralıksız düşmeye başlayınca 2 dolarda ayrıldık.iyiki ayırlmışız.ocak söndürür.
hocam elinizdeki bütün iotaları sattıysanız bu konuya uymuyor maalesef:)) mevcut elinde olan en büyük shitcoin'i merak ediyorum.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
shitcoin: iota
alım fiyatı: en tepeden toplamıştım Smiley Lanet olası iota .
hedef satış fiyatı: 50 dolar
alım sebebi: iota o kadar falza hyplenmiştiki ben ilk başta ulan bu coini iyi patlatacaklar millete.gene yazık oalcak demiştim.Sonra o kadar büyük bir fomo oldu ki aldığım yerden 2x arttı ben iştahla toplamaya devam ediyorum.Aralıksız düşmeye başlayınca 2 dolarda ayrıldık.iyiki ayırlmışız.ocak söndürür.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
Shitcoin: EOS
Alim Fiyati: 15 dolar
Satis Fiyati: 100 dolar
Alim nedeni: Bir aralar inanilmaz patliyordu, projeler duyuruluyor, fiyat hic durmadan artiyor ve stabil bir bicimde gidiyordu. Platform inanilmaz stabil ve karli gozukuyodu, 2 sene gecti tabi. Fos.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Perlin
0,12'lerden aldım (almaz gomaz olaydım)
Hedef satış fiyatı 4 dolares, supply artmazsa...
Alım nedenim, hype beklentisi ama dump dump dumplandı 😏 tps dediler geleceğin teknolojisi didiler, elimize virdiler😂
hero member
Activity: 1928
Merit: 799
shitcoin : StormToken
alım fiyatı: 0.16 Cent / 6.88 Ethereum toplam bedelle.
hedef satış fiyatı: Şu an hala elimde duruyor eski seviyelere geleceğini düşünmüyorum tekrar ama olursa yine aynı fiyatlardan çıkabilirim. Mevcut fiyatı 0.0013 Cent
alım sebebi: Bir miktar bounty den gelmişti sonrasında projeleri ve ekibi iyi gözüküyordu öyle basiretim bağlandı aldım.. En fazla zarar ettiğim coin budur.

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
herkese iyi akşamlar,

merak ettiğim bir konu var: sahip olduğunuz en büyük shitcoin hangisi ve neden aldınız? hazır btc ile ödeme yapan imza kampanyaları varken yorum yazan sayısı fazla olacağını düşünüyorum. böylece bizim local bölümün alım yaparken ne gibi bir motivasyona sahip olduğunu öğrenmiş oluruz. birkaç hafta sonra da bir tablo yaparım diye planlıyorum, tabii ki başlıkta yorum olursa. şu şekilde yazarsanız sonrası için çok iyi olur. ilk olarak ben başlayayım:

shitcoin: litecoin
alım fiyatı: yazmak size kalmış.
hedef satış fiyatı: 750 dolar (satoshi olarak değil)
alım sebebi: ilk başladığım zamanlar bitcoin'e para vermektense her yerde "bitcoin altınsa, litecoin gümüştür." gördüğüm için aldım bu hıyarı. bir de charlie lee denilen herif bana süper bir insan gibi gözüküyordu.

not: burada önemli olan toplam koin/token sayısından ziyade alım yaptığınız zaman en fazla ödeme yaptığınız shitcoinler.
örnek: ethereum 1400 dolarken 1 tane aldınız diyelim. şimdi de litecoin'den 55 dolardan 10 tane aldınız diyelim. sahip olduğunuz en büyük shitcoin etereum olmalı.
not1: ethereum'u shitcoin olarak yazmayalım lütfen. Grin

Pages:
Jump to: