interneti olmayan eşine dostuna söyleyecek "yavrımm doldurur musun benim yerime" diye. güzel bir şey yapmışlar. peki bu maskeleri alacak kişiler her hafta başvuru yapmak zorunda mı yoksa bir kere yapıldığı için her hafta 5 tane gelecek mi? tek seferde 20-30 maske verseler ne olacak. bu işlemi aylık yapsalar ptt çalışanları da daha az yorulmaz mı?
Hocam işin içinde olduğum için biliyorum. Bu hafta sosyal yardımların evde ödenmesi için tüm PTT çalışanları gece gündüz 3-4 gün çalışmak zorunda kaldı. Yarından itibaren işsizlik maaşı ödemeler, ardından kısa çalışmalar ve emekli maaşları vs gibi arka arkaya gelecek. Bir yandan sosyal yardım dağıtımları devam ederken, bireysel müşterilere de hizmet vermeye devam ediyorlar.
Yani bu ortamda bile elektrik faturası ödemek için bankalara, PTT'ye giden insan yığınları oluşuyor. Polislerle kavga eden vatandaşlar var 1 metre mesafeye uymamak için.
Sağlık çalışanlarını takdir ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz ama onlar gibi çaba sarf eden bir kurum daha olduğunu unutmasın kimse... PTT!
Yoğunluktan patlamış durumda. Ben deneme amaçlı anne babam için giriş yaptım. Butona 1 kere basıp beklediğinizde ya captcha zaman aşımı hatası veriyor ya da sipariş tamam diye bilgi çıkıyor.
Gece rahatlar büyük ihtimalle. Şimdi TV'de falanda duyurdular herkes saldırıyor büyük ihtimalle.