Pages:
Author

Topic: Sanki kontrolümü kaybediyorum - page 7. (Read 1075 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 1
April 26, 2018, 04:34:56 PM
Daha az riskli coinlere kademeli girebilirsin. Ethereum, monero, dash düşse de eski yerine genelde ulaşan coinler.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
April 26, 2018, 04:31:26 PM
Bu gibi durumlara karşı izlenecek en güzel strateji aylık düzenli alımdır. Tüm paranızı bir kerede atmak veya tüm coinlerinizi bir kerede aynı anda satmak yerine düzenli olarak alım satım yaparsanız uzun vadede fiyat hareketlerinden etkilenmemiş olursunuz.

Elinizde 100 lira varsa bugün 5 liralık coin alın. Fiyatına bakmaksızın gelecek ay aynı gün yine 5 liralık coin alın. Bunu sürekli tekrar edin. Eğer ayı marketi içinde bunu yaparsanız her alışınızda maliyetiniz düşebilir. Boğa piyasasındaysanız zaten kazanmaya başlamış olursunuz. Uçtu kaçtı, düştü bitti muhabbetine bakmadan disiplinli bir programla yatırım yapmanız geleceğiniz açısından çok iyi olur. Stres yok, kazanç çok. Smiley
jr. member
Activity: 36
Merit: 3
April 26, 2018, 04:23:29 PM
Arkadaşlar piyasaya girmeden önce herkesin hayali olan "alır unuturum birkaç yıl sonra bakarım" stratejisini ben de düşündüm ve bu amaçla girdim. Her ne kadar elimdeki birikime oranla küçük bir parayla girsem de kaç gündür içimden bir ses "birikiminin yarısını at, atmazsan çok şey kaçıracaksın" diyor. Girip büyük kayıplar yaşayan insanları şimdi daha iyi anlıyorum. Açgözlülük gerçekten zor.

Ama bir yandan da treni kaçırma korkusu içimi kemiriyor. Çünkü ben bitcoin'i 2013'ten beri biliyordum ve klişe tabirle "o zaman biraz almış olsam ohoooo" modundayım Smiley

Uzun vadeli bakınca blockchain teknolojisinin ortadan kalkacağını kesinlikle düşünmüyorum. Aksine katlanarak artacak ama o riski alayım mı bilmiyorum. Benim gibi bir çok insan vardır burada. Ne diyorsunuz, nasıl yapmalı? Mantığım şu an yatırım yapmamı söylüyor, ama hislerim ise temkinli ol diyor.
Pages:
Jump to: