Ben cidden ilanı/satışı baltalama konusunda bu kadar çok yaygınlık gösteren bir forum görmedim hayatımda. Bir ilan açılıyor, satılan her neyse illa ki baltalamak için klavye başında bekleyen tipler peydah oluyor birden. Çok enteresan.
Enteresan aynı konudan muzdarip olduğumdan konu başlığını farkettim ve okudum. Gerçekten mevcut açtığım bir konuda enteresan değişik yorumlar. Aynı konuyu yabancı bölümde ve uzun süredir paylaşım yaptığım ayrı bir forumda açtım. Kesinlikle böyle bir durum yok.
Klavye başında nöbet tutanlar bencede tam karşılığı bu . Eleştiri yapmasını bilmeyenler bilenlerden çok daha fazla olduğundan konular çöplüğe dönüyor. Ben dışardan gelen bir alıcı olsam forumun hiçbir konusuna güvenemeyecek bir tabloyla karşılaşırım. Çok tehlike arz eden scam arkadaşların tespiti varsa o zaman birşeyler yazmak paylaşmak veya rapor etmek anlamlı ve faydalı olur.
Konu satış yapmak iken birileri yok fiyatın böyle , yok şeklin şöyle, diye çamur atan kişilikler haline geliyor. Kimimiz alıcı kimimiz satıcı kimimiz eldekini çıkartma peşinde olabiliriz. Bırakalımda insanlar arayışlarını özgürce yaparak kararlarını versinler. içimizden birileri senin konunda bu var seninde konunda şu var demesin. Almak isteyen satmak isteyen 3-5 başlık okursa durumu farkeder zaten.