Pages:
Author

Topic: <<SATILDI>> Antminer S4 + KNC Neptune = 4,2 Th/s - 2500TL <<SATILDI>> - page 2. (Read 3849 times)

sr. member
Activity: 490
Merit: 270
Reverse Engineer
knclerin 1 kutusu kaç para? sıfırı kaç para bide bilen varmı acaba?

Smiley 1 kutu knc Smiley vede şu para paradigmasini kısaca çözelim istiyorum:
arkadaşlar "kaç para" diye sorulmaz, "tutarı-ederi-fiyatı ne kadar" diye sorulur. Para kelimesi günümüz Türkçesinde kıymeti devlet tarafından belirlenen ve alım satımda kullanılan araca denilir. Osmanlı zamanında olsaydık, Para bir birimdi ancak şu an Türk Lirası yani TL bizim paramızın birimidir.

dostum KNC Neptune 20nm ASIC ve artık üretilmiyor çünkü isveçli bu firma battı.
Neptune 0.52 verimle çalışır, S4 ise 0.62 Wink  Th/s = (1/verim) x 1000Watt
saygılar
newbie
Activity: 46
Merit: 0
knclerin 1 kutusu kaç para? sıfırı kaç para bide bilen varmı acaba?
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
elektrik beleşse şuan kazmaya başlasan kur sabitse next diff i şuanki olasılığı göre ayarlasak,
dolar kurunu da 3 e sabitlesek ~450 lira kasarsın ay sonuna kadar.
diğer ki aylarda git gide azalır
sr. member
Reverse Engineer
hero member
Activity: 662
Merit: 501
4.2 Ths ile havuz kesintisi olmadan 0.014 btc kazanırsın 5.5 $ yani...
sr. member
Reverse Engineer
fiyat güncellendi
sr. member
Reverse Engineer
Cihazlar verimli ve iyi durumdalar.Hiçbir şekilde overclock yapılmadıklarını biliyorum.Alacak olana şimdiden hayırlı olsun.

teşekkürler,
saygılar.
legendary
Activity: 918
Cihazlar verimli ve iyi durumdalar.Hiçbir şekilde overclock yapılmadıklarını biliyorum.Alacak olana şimdiden hayırlı olsun.
sr. member
Reverse Engineer
Selam arkadaşlar,
iş yoğunluğundan dolayı ocakta satışını yapacağım S4 ve 3küp KNC için ancak fırsat bulabildim.
S4, 225Mhz de 2,25Th ve hatasız çalışmaktadır. Ancak 2 sıcaklık çipi aldığımdan bu yana hatalı, istenirse yenilerini takarım.
KNC 3 adet küp hiç hatasız 475Mhz de 2Th iş yapmaktadır. Psu ile birlikte verilecektir.
Ayrıca KNC antminerlardan daha kolay kullanıma sahiptir kormanıza hiç gerek yok.

2 si için 3000TL düşünüyorum. Ciddi alıcılar PM atabilir. GG SP vadeli vs.. satış değildir.
Bursa içerisinden nakit ve çalışırken verilecektir.
Çay-Çorba-Yemek müessesedendir. (fakat on kişi gelirseniz sadece çay içersiniz)
Smiley
Saygılar.
sr. member
Reverse Engineer
ilginize teşekkürler arkadaşlar.
4 adet S4 nakit olarak satılmıştır.
ocak ayı içerisinde son kalan 1 adet S4 ve 2,1 Th lık KNC (3 küp) yi de satacağım.
Saygılar.
full member
Activity: 143
Merit: 100
sr. member
Reverse Engineer
legendary
Activity: 1484
hero member
Activity: 662
Merit: 501
Pm gönderildi..
sr. member
Reverse Engineer
Selam arkadaşlar,
Şahsım tarafından elektronik olarak modifiye edilmiş ve verimliliği arttırılmış,
hiçbir zaman 200Mhz ve üzeri frekansta kullanılmamış S4 lerimi satıyorum,
piyasada bulamayacağınız kadar az gürültü ve %15 daha az enerji harcayarak 2 Th üretir.
Normal S4 1400W çalışır. 1.95 Th için freq:193 Voltage:0695 ayarında 1150W harcar.
Tüm mekanik aksam tarafımca yenilenmiş, dandik çin montaj problemleri giderilmiştir.
tüm vidaları değiştirilmiştir. tam 1 senelik Rock Solid üründür.
fiyat adet başı 2500TL ciddi alıcılar PM atabilir. Sorusu olana buradan yazabilirim.
Saygılar.

Selam arkadaşlar,
iş yoğunluğundan dolayı ocakta satışını yapacağım son kalan S4 ve 3küp KNC için ancak fırsat bulabildim.
S4, 225Mhz de 2,25Th ve hatasız çalışmaktadır. Ancak 2 sıcaklık çipi aldığımdan bu yana hatalı, istenirse yenilerini takarım.
KNC 3 adet küp hiç hatasız 475Mhz de 2Th iş yapmaktadır. Psu ile birlikte verilecektir.
Ayrıca KNC antminerlardan daha kolay kullanıma sahiptir kormanıza hiç gerek yok.

2 si için 2500TL düşünüyorum. Ciddi alıcılar PM atabilir. GG SP vadeli vs.. satış değildir.
Bursa içerisinden nakit ve çalışırken verilecektir.
Çay-Çorba-Yemek müessesedendir. (fakat on kişi gelirseniz sadece çay içersiniz)
Smiley
Saygılar.
Pages:
Jump to: