sorunlu musun sen? versiyonla alakali degil, bu zaten bir problem de degil. unlock edilmemis olan cuzdanlarda olan bir durum.
Burdan acikca yaziyorum : eger 1 kisi dosyayi indirip bitcoin core cuzdanina yuklemekte sorun yasarsa veya cuzdanda (sifreli olmasi disinda) herhangi bir problem tespit ederse, hem odedigi ucreti geri gonderirim , hem de bu cuzdan dosyasini burdan ucretsiz olarak herkes ile paylasirim.
sana tavsiyem bu iftira huyunu birak, kalkamayacagin seylerin altina da yatma, boyle ezilirsin sonra ...
Okudum, okudukça güldüm.
ŞİFRELİ CÜZDANI BITCOIN CORE UYGULAMASINA NASIL YÜKLEYECEĞİZ???
Zaten şifreli, şifreli olmasa sen de yüklersin. Şifreliyse, kimse yükleyemez. Dosya şifreli olduğu için sağlam mı değil mi onu da test edemezsin 😀 wallet.dat dosyasını indirip klasörün içine kopyalamak işse, ben sana 100 tane wallet.dat dosyası göndereyim. Tanesine 1000 Satoshi versen yeter 😀
Bi de ekran görüntüleri için "İngilizce ilan için aldığım ekran görüntüsü ektedir" demişsin. Bilgisayarı da mı Amerika'ya götürdün? 😀
Son olarak, bir bitcoin cüzdanını kırabilecek seviyede bilgi sahibi olan kullanıcıya bu dosyayı satabilme ihtimalin SIFIR.
Sazan avınızda başarılar. Ancak burada kimse yemez bu numarayı...
ben de sana cok guldum eleman
belli ki hayatinda hic bitcoin core cuzdani yuklememissin bilgisayarina, muhtemelen bitcoin ile cok gec tanistin ve bitcoin core dosyalarini saklayacak kadar harddisk alanin yoktu herhalde.
boyle bilmedigi konularda asiri yukselip destekli desteksiz atan elemanlar hep cok komik gelmistir bana
, bizim jenerasyonda biraz utanma duygusu var, birsey yazmadan once emin olmadigimiz bir konu ise google dan arastiriyoruz ki bilmedigimiz bir konuda yanlis bilgi vermeyelim diye.
sen usenmissin ben sana bedava vereyim bu bilgiyi, bir wallet.dat dosyasini, sifreli de olsa cuzdanda goruntuleyebilirsin. dosya bozuksa zaten program hata verir ve acilmaz.
o elindeki (veya muhtemelen hayalindeki) wallet.dat dosyalarini biryere yuklersen veya buradan ilan ile satarsan bilgisayar gucu yeterli olan kisiler kirmaya calisabilir, seninle de paylasirlar sen de kazanc saglamis olursun.
hadi bak bidaha arastirmadan burdaki ezik abilerinin gazina gelip oyle heryere yemezler falan yazma. once arastir sonra kendin karar ver, sen bir bireysin