Eğer hala sitenin çalışır durumda olduğuna dair bir iddianız varsa size bu siteyi sağlayan kişi ile görüşün.
Çalışma saatlerinize bir karar verin, Webmoney sistemi üzerinde 9-23 arası yazıyor: http://i.hizliresim.com/J6Gy9q.png
Neyse bu o kadar da önemli bir detay değil.
Sizden 2 şey rica ediyorum;
1- Garantör firma dediğiniz Epara'nın yaptığı kesinti tutarını göstermenizi, yani benim net olarak gönderdiğim 23 WMZ'den sizin hesabınıza geçen net WMZ tutarının dekontunu,
2- Benim yaptığım bildirimi işleme aldığınız/almanız gereken saat olan 10:00'daki kur bilginizi (Mümkünse dakikalık / saatlik kur dökümü olarak bu günü) çalıştığınız sistem üzerinden göstermenizi. Geriye dönük rapor istiyorum sizden WMZ alım kurunuza dair.
Şahıs şirketi olduğunuzu düşünmemiştim, olabilir. Vergi levhanızda şirket ismi yazmıyor yani benim karşımda turkmoney isminde bir firma değil bir şahıs var. Ben karşımda turkmoney diye bir firma var zannediyordum, böyle bir firma yokmuş: http://online.tpe.gov.tr/trademark/servlet/TMSearchServlet
Yani gerçekten olmayan bir firmaya söylediklerimi nasıl üstünüze alınıp yasal bir işlem başlatacağınızı bilmek de isterim.
Neyse sonuç olarak sizden rica ettiğim 2 şeyi sağlarsanız "fazladan ödediğiniz" miktarı seve seve iade ederim.
Memnuniyetle cevaplayalım.
1-Öncelikle müşterilerimizin güvenliği için işlem dekontundaki tc numaranız, adres bilgileriniz gibi kişisel bilgilerinizin olduğu kısımlarını editledim bilginiz olsun.
Bize gelen rakamın 23 wmz olduğu görülmektedir.
2-Geriye dönük kur verme şansımız yok zira kurları garantör firma sistem üzerinden otomatik göndermekte ve bizde sitemiz üst sağ kısmına görünen garantör firmanın anlık gönderdiği kurlara göre işlem yapmaktayız, kesilen faturada belirtilmekte olup şuan faturalar yanımda olmadığından sizin işlemle ilgili faturayı daha sonra ekleyeceğim müsadeniz olursa . Şahıs firmalarında firma adı vergi levhasında olma zorunluluğu olmamakla beraber faturalarda zorunludur onuda şöyle takdim edeyim (müşteri bilgilerimizin gizli kalması ilkemizden dolayı editlenmiştir).
Biz ne fazla ne eksiğin peşinde değiliz Hasan Hüseyin bey. Biz bu güne kadar hiçbir müşterimiz için hakaret etti yada aşağıladı diye yasal yollara başvurmadık ve küfür,firmayı sürekli karalama veya benzeri işlemler haricinde kimse için yasal yol tercihi yapmadık. Biz günlük yüzlerce wmz lik işlem yapmaktayız ve iş felsefemiz 20 wmz lik işlemle 2000 wmz lik işlem yapan müşterimizin bizim için anlamı aynıdır. Bizim sizinle anlaşamadığımız nokta ciddi anlamda lüzumsuz olarak sinirlenmeniz ve maksadını aşan şeyler yazmanızdır ve emin olun sizin bizim gözümüzde binlerce wmz lik işlem yapan müşterimizden farkınız yoktur. Biz sizlerin bu paraları ne emeklerle kazandığınızı emin olun çok iyi bilmekte ve saygı duymaktayız. Bu saate kada kalıp sizin içinizdeki kızgınlığı yada kırgınlığı gidermekte asıl amacım. Lütfen bu konuda daha anlayışlı olalım ve birbirimize saygımızı azaltmadan sonlandıralım.
Tekrardan saygılar sunar bol kazançlar dilerim.