Pages:
Author

Topic: [SATILIK] 5.4 - 6.0 MH/s MINING RIG - page 2. (Read 2376 times)

member
Activity: 65
Merit: 10
March 10, 2014, 03:06:38 AM
Al & Sat yapmak son zamanlarda daha zahmetsiz gelmeye başladı herkese. Sizin de projeniz bu mudur ? Smiley
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
March 10, 2014, 12:10:31 AM
5x R9 290 (hynix)= 900 KH/s

1x R9 290x (hynix)= 980 KH/s

5x 60cm USB RISER kaliteli olanlardan. gürmrükte takılan riser olayımı çözersem 1 tane daha veririm.

4X4 16GB CORSAIR RAM

2x FSP AURUM PRO GOLD 1200W PSU

MSI z87 G45 7 SLOT MOBO

PENTIUM G3220 CPU

4 ADET CORSAIR 2000RPM 120mm FAN

AHŞAP RIG KASASI (buna çok uğraşmıştım he) bide daha sözünü verip yapamadıklarım var:)

FİYAT: 8750TL - Ankara / Sanalpazar 9 taksit : 9180TL / BTC: BTCTURK direk TL dönüşüm karşılığı

Parça satışı olmayacak, alan kişi tamamen alsın ya da devam edeceğim mininge.

Satış nedenim, aklımdaki projeleri hayata geçirmek için kaynak yaratmak. Deneyim sahibi olduğum için artık daha büyük yatırımlara yönelmek zorunda hissediyorum, bunun için kredi çekeceğim fakat kredinin en az 3-4 ay ödemesini garantilemem lazım. Dolayısıyla rigi satarak başlayacağım. Bu sektör hakkındaki fikirlerimi en ince detaylarına kadar postlarımdan bulabilirsiniz, günlük satıcı veya panik yatırımcısı değilim. Zira uzun zamandır beklemedeydim tecrübe kazanmak için. Artık ufak ufak harekete geçmem lazım.

Hashrate down voltaj ile stabil olarak bu ayarlardadır. 290lar 980 kh/s, 290x 1160 kh/s ye kadar devam edebiliyor fakat potansiyeli görmek dışında zorlamadım. Ürünler birer birer ekleyerek alınmıştır. Kimisi 3 aylık kimisi 1 aylık.

Hepsinin gpu block'unu zımparalayıp sıvı metal ile termal iletimi sağladım. Bi tanesi dışında hepsi 76-77 civarında çalışıyor. Diğerini çözemedim, 83 civarında. Siz hepsini 83 kabul edin. Hawaii chipset için 95-100 dereceye kadar sıkıntı yok, endişeniz olmasın. Yeni yapılan bir stilt biosu ile çok daha düşük voltajlara inmek mümkünmüş, stabiliteyi bozmayım diye denemedim. Kurcalamayı seviyorsanız deneyebilirsiniz.(yaptığım işlemlerin hepsi garanti kapsamında)

Alan kişiye 1-2 hafta destek verebilirim gerek piyasaya gerek mining'e dair. İlerideki projelerim için de önceden haberdar edebilirim/ortaklık vs. Elimden gelen başka bişiy olursa pm'den sorabilirsiniz. facebook twitter ekşisözlük 05533260416 bitcointalk artık nerden isterseniz buyrun. Görüşmek üzere.
Pages:
Jump to: