Pages:
Author

Topic: [SATILIK] TREZOR güvenli cüzdan: hemen kargo - 500 TL - page 2. (Read 2769 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Bu alet ether destekliyor diye biliyorum. Ether desteklediği icin tokenlarıda desteklemiş olmuyormu? yoksa token olayı apayrı bir dunyamı?
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
elinde bu cihazlardan olan varsa satın alabilirim eth ve btc destekli olması kafi diğerleri için yapacak bişi yok sanırım :s

elimdeki beyaz renk cihazi alabilirsin istersen. ben daha acmadim paketi.

jelatinine kadar kapalı kutumudur ?

aynen öyle
full member
Activity: 378
Merit: 100
elinde bu cihazlardan olan varsa satın alabilirim eth ve btc destekli olması kafi diğerleri için yapacak bişi yok sanırım :s

jelatinine kadar kapalı kutumudur ?
hero member

full member
Activity: 378
Merit: 100
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
trezorda password managerde var sanırım fakat ben daha küçük olmasından dolayı ledger nano s sipariş verdim siparişe 14 haziranda kargolanması planlanıyor yazmışlar
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
ripple nasıl yok yav.

Ripple Ledger Nano S'de destekleniyor. Geçtiğimiz hafta native app duyuruldu. Henüz deneme şansım olmadı.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
ripple nasıl yok yav.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
hangi koinlerin cuzdanı bu ben bulamadım bilgi.

Which coins are currently supported?
At this moment it is Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, ZCash, Litecoin, Namecoin, Dogecoin, Dash and Testnet. Please check up to date list at our repository.

Please check the TREZOR Apps for detailed information about the wallets supporting TREZOR

Next  Previous

https://doc.satoshilabs.com/trezor-faq/overview.html#which-coins-are-currently-supported
hero member
2 cüzdan satildi...
sadece 1 tane (beyaz) kaldi. isteyen olursa özel mesajdan haber etsin.

tesekkürler
hero member
Activity: 700
Merit: 553
ledger nano siparişim yolda olmasaydı mutlaka değerlendirirdim bu ilanı, güzel bir cüzdandır,tavisye edilir.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
hangi koinlerin cuzdanı bu ben bulamadım bilgi.
hero member
Hala duruyorsa ben almak isterim. iletişim bilgilerinizi PM atarsanız öğleden sonra size ulaşırım(12:00 / 14:00) arası

istanbul içi uygunsa bulunduğunuz yerdn elden teslim alabilirim / aldırabilirim.. semt önemli değil.  istanbul dışında yaşıyorsanız kargo ile halledebiliriz.

özel mesaj attim size... saat 14:30'a kadar geridönüs alamazsam, cihazi baska isteyen olursa verebilirim.
lütfen ilgilenen arkadaslar benden özel mesaj beklemsin: direk bana özel mesaj atsin ki kesin olarak alip almayacagini bileyim.
tesekkürler...
hero member
bir arkadas son cihazi rezerve etti. su an tek kendi kullanacagim cihaz kaldi; bu hafta icinde onu isteyen olursa - onu da satabilirim. yoksa haftasonu kendim acip kullanmayi düsünüyorum.
tüm cihazlar orijinal paketinde, paketi hala folyolu - hic acilmamis bir sekildedir...

tesekkürler
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
Seedleri saklıyorsak bu cihazın ne anlamı kaldı ki? Bildiğimiz paper wallet daha güvenli.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Sitesinden alsaniz 350 tl bide kargosu var oda 10 euro olsa hemen hemen arkadasin sattigi rakama denk gelir. Fiyati bence gayet mantikli. Gumrugede takilma ihtimali yuksek bu urunun. En azindan sifiri 1000 olan sey icin ikinci el 1200 isteyenlerden degil.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Hala duruyorsa ben almak isterim. iletişim bilgilerinizi PM atarsanız öğleden sonra size ulaşırım(12:00 / 14:00) arası

istanbul içi uygunsa bulunduğunuz yerdn elden teslim alabilirim / aldırabilirim.. semt önemli değil.  istanbul dışında yaşıyorsanız kargo ile halledebiliriz.
hero member
1 tane kaldi. siyah veya beyaz renk.
hero member
Trezormu güvenli ledger nanomu. Araştırmanızı yaptınızmı ona göre sizden alabilirim. Ledger piyasadaki en güvenilir cüzdan sanırım neden buna yöneldiniz?

alirken bu sayfadan ilham aldim: https://www.hardware-wallets.de/

TREZOR 5 tam yildiz
Ledger Nano S 4,5 yildiz

ikiside güvenli, güvenli kullandiktan sonra tabii:)

Hocam iyi fiyata satıyorsunuz bence.Bu arada trezora waveste gelecekmiş.Gitgide dahada gelişecek.Ledger daha küçük ondan ledger almak isterim ama olmazsa size dönerim.Bu arada hangi renkler var elinizde?

bir tane kalsi, biraz önce bir arkdas birine talip oldu. üc renk var, biraz önceki arkadas öncelikli: o hangi rengi isterse diger iki renk kalmis olacak. benim icin renk önemli degil zaten.
hero member
Bu cihazlar bozulursa napacaz? Tamam güvenilir ama coinlerimizde b*k yolunda gitmesin şimdi Cheesy Cheesy

hahaha:) seed sifrenizi unutmazsaniz, pek birsey olmaz...
%100 güvenlik diye birsey imkansiz zaten, her zaman bir risk vardir ama bu cihazlarda bu risk en alt seviyede...

cihazin tüm imkanlarini (backup, pin, seed) kullanmanizi tavsiye ederim. seed sifrenizi de güvenli bir sekilde saklamanizi.
Pages:
Jump to: