Pages:
Author

Topic: Satılık 0.369BTC / Ödeme Yapılmıştır !? - page 2. (Read 6548 times)

hero member
Activity: 854
Merit: 500
15 ine bir şey kalmadı bu olayın unutulup gitmesini istemiyorum o yüzden konuyu upluyorum.
Son durum herhalde yarın ödemesi yönünde. Sizden haber bekliyorum. İnşallah ödemeyi alırsınız.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Arkadaşım, kalbini ferah tut.Olanla ölmüşe çare yok. Olmuş bir olay için yorum yapmak kolay, hepimiz hatalar yapıyoruz, yapacağız.

Belki böyle durumlar için bir fon oluşturmalı ve zararlar bu fondan karşılanmalı.

Ayın 15'ine az süre kaldı, umarım herşey yolunda gider.

Alıcının

Btc yi profil adresime yollarsanız onaya mutakip  ozelden enpara bilgilerinizi yollayın ödemeyi gecebilirim. Wink

sözüne!! istinaden ayın 15ine kadar bekleyeceğim (son bekleyiş).
sr. member
2 bin lira için karaktersizlik yapmak... Vallahi yazık...
Geçmiş olsun, inşallah öder de...

Her ne kadar aşağıda söz verdiği gibi anında ödeme yapacağına güvenerek gönderim yaptıysam da, Whatsapp mesajlarında (Mart 15 de) ödeyeceğini kesin bir dille yazdı!

Btc yi profil adresime yollarsanız onaya mutakip  ozelden enpara bilgilerinizi yollayın ödemeyi gecebilirim. Wink

Artık bekleyeceğiz, göreceğiz.
newbie
Activity: 50
Merit: 0
2 bin lira için karaktersizlik yapmak... Vallahi yazık...
Geçmiş olsun, inşallah öder de...
sr. member
Arkadaşım, kalbini ferah tut.Olanla ölmüşe çare yok. Olmuş bir olay için yorum yapmak kolay, hepimiz hatalar yapıyoruz, yapacağız.

Belki böyle durumlar için bir fon oluşturmalı ve zararlar bu fondan karşılanmalı.

Başka forumlarda ve buradaki işlem yaptığı kişiler olumlu şeyler yazıyor.

Ben de öyle olmasını ümit ediyorum.

Bekliyoruz, bakalım ne olacak.
legendary
Activity: 918
Merit: 1000

sr. member
Activity: 490
Merit: 250
Ohal halinde boyle dolandiriciliklar oluyor ben buna anlam veremiyorum, kardesim 15'ine kadar verecem nedemek ? Niye adami dolandiriyosun ? Sonra niye zaman istiyorsun ?
sr. member
Elimde Savcılık için yeterli bilgi ve belge oluştuğunu düşünüyorum. Artık gerisi keyfe keder bekleyeceğiz.

newbie
Activity: 33
Merit: 0
Geçmiş olsun, 15'inden sonra 30'una kadar ister büyük ihtimalle.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Beklemedeyiz. 15 ine kadar süre istedi ?!
İrtibata gecebilidiniz mi? Gectiyseniz eğer ne dedi neden üzüm süre geri dönüş yapmamış mantıklı bir açıklama yaptı mı?

Whatsapp  üzerinden dün bir görüşme yaptım, ayrıntısı önemli değil; kısaca 15 ine kadar (belki daha önce de olabilir) bir süre istedi.

Aslında foruma da bir açıklama yazacağım demişti ama şimdilik böyle bir şey okumadım.

Daha önce de yazdığım gibi, şimdilik bekliyoruz ?!

Sizi ikna ettiyse 15 ine kadar bekleyin zaten yapabilecek pek baska birseyde yok suan için
sr. member
İrtibata gecebilidiniz mi? Gectiyseniz eğer ne dedi neden üzüm süre geri dönüş yapmamış mantıklı bir açıklama yaptı mı?

Whatsapp  üzerinden dün bir görüşme yaptım, ayrıntısı önemli değil; kısaca 15 ine kadar (belki daha önce de olabilir) bir süre istedi.

Aslında foruma da bir açıklama yazacağım demişti ama şimdilik böyle bir şey okumadım.

Daha önce de yazdığım gibi, şimdilik bekliyoruz ?!

hero member
Activity: 854
Merit: 500
sr. member
full member
Activity: 196
Merit: 100
Konu birden sessizliğe bürünmüş paranızı alabildinizmi
sr. member
ne oldu varmı bi gelişme ? bende ki numarasını sana pm atiyorum şimdi en azından numaralari kıyasla belki hakikaten satılmıştır vs.

Destek ve bilgi PM si gönderen üyelere teşekkür ediyorum. Adamın seceresini çıkarmışsınız Wink Eyvallah.

İnşaAllah bunlara gerek kalmaz, iş tatlıya bağlanır.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
ne oldu varmı bi gelişme ? bende ki numarasını sana pm atiyorum şimdi en azından numaralari kıyasla belki hakikaten satılmıştır vs.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
cunku cok buyuk bir moda var bu aralar " su adrese yollayın 1.onaya muteakip havalenizi yapayım." (aynı yerden cıkmış gbi cumle net olarak bu)

Bu cümleyi genelde ben yazıyorum. benden sonra millet de böyle yazmaya başladı. Smiley Bende artık 2.onaya müteakip şeklinde yazıyorum.
İnsanlar çeşit çeşit. Ticaret yapısı itibariyle karşılıklı güvene dayalı bir şeydir. Bir alıcı olarak istediğim şekilde çalışma hakkım var.
Aynı şekilde satıcılarında istedikleri şekilde çalışma hakkı var. Karşılıklı olarak bir orta noktada buluşulduğunda da ticaret gerçekleşiyor.
Her satıcı ve alıcı arkadaşımız eğer karşısındaki kullanıcı ile bir güven tesis edemiyorsa mutlaka escrow kullanılmalıdır.
Ben bu güne kadar benden talep edilen hiç bir escrow isteğini geri çevirmedim. Aynı şekilde ticaretlerimde escrow olunmasını istediğimde de EAL olsun Çakır olsun diğer bir kaç kıdemli üye daha müsaitlerse hep yardımcı oldular.
sr. member
Activity: 386
Merit: 250
Geçmiş olsun hocam. İnşallah tez zamanda ödemeni yapar  Sad
sr. member
cok pis kokular var.
forumu bok gotuyor bu aralar.

fondan geçirenler mi istersen,fon patlatanlar mı istersin,preev +%10 dan satmak isteyenler mi dersin,farklı uyeliklerle ilan açıp kendine escrow olanlar mı istersin her türlü pislik var su anda.
kimse escrowsuz (EAL) alış veriş yapmasın.

EAL le konusulup belirli bir ucret karşılıgına bu işi halletmek lazım.
binde 2 ve min 5 tl gibi birşeyler olabilir.ama kesinlikle şart boyle birşey.

cunku cok buyuk bir moda var bu aralar " su adrese yollayın 1.onaya muteakip havalenizi yapayım." (aynı yerden cıkmış gbi cumle net olarak bu)
şimdi EAL de sabah akşam escrow işi ile ugrasamaz o yuzden cuzi bir ucret şart.

Hiç yoktan, can sıkıcı bir durum.

Arkadaşla daha önce alışveriş yapanlar, ismi paylaşsın sizle. Belki hesap satılmış bile olabilir. Geçmiş olsun.

Evet, özelden iletirlerse sevinirim.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
cok pis kokular var.
forumu bok gotuyor bu aralar.

fondan geçirenler mi istersen,fon patlatanlar mı istersin,preev +%10 dan satmak isteyenler mi dersin,farklı uyeliklerle ilan açıp kendine escrow olanlar mı istersin her türlü pislik var su anda.
kimse escrowsuz (EAL) alış veriş yapmasın.

EAL le konusulup belirli bir ucret karşılıgına bu işi halletmek lazım.
binde 2 ve min 5 tl gibi birşeyler olabilir.ama kesinlikle şart boyle birşey.

şimdi EAL de sabah akşam escrow işi ile ugrasamaz o yuzden cuzi bir ucret şart.
Pages:
Jump to: