Pages:
Author

Topic: Satılık 210 Adet Sapphire RX 580 8GB Nitro+ 11265-01-20G 8 GB Ekran Kartı - page 2. (Read 600 times)

member
Activity: 602
Merit: 32
Rx570 4GB ve Rx570 4GB versiyonları da getiricekmisiniz ? eğer getirseniz fiyatı pm veya yeni konu açarsanız sevinirim. Fakat şuanki kartında fiyatı biraz fazla buldum açıkcası düşmesi gerektiğini düşünüyorum 2550 tl verip sadece 3 ay garantisi olması çok kötü.

Hayırlı satışlar.

Bir kaç zaman önce garanti işini takmayın demiştim burada. Yakında bu 3 ayıda bulamayacağız Smiley vermeyecek firmalar. Mining ürünlerine yönlendirip onlara 3ay garanti verecek. Hatta şimdi amd nvidia gibi firmalara yurtdışında mining yapılan ürünü gönderirseniz garanti kapsamına almıyorlar. Sanırım yeni ürünlerde mining yapılmaması konusunda uyarıda yazacaklar.
Konu sahibi arkadaşa;
İthal ettiğiniz firmanın size verdiği garanti süresi maalesef bu ülkede bizleri bağlamıyor hocam. Üzerinde eğer 3 ay yazmıyorsa o 2 yıldır. Sizde bu hususa dikkat edin derim. Sizede sıkıntı olabilir bu durum.

Fiyat konusunda yinede takdir edilecek, düşüşe geçirebilecek bir stok sayısı. Tebrik ediyorum.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Rx570 4GB ve Rx570 4GB versiyonları da getiricekmisiniz ? eğer getirseniz fiyatı pm veya yeni konu açarsanız sevinirim. Fakat şuanki kartında fiyatı biraz fazla buldum açıkcası düşmesi gerektiğini düşünüyorum 2550 tl verip sadece 3 ay garantisi olması çok kötü.

Hayırlı satışlar.
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
aman o depoya  iyi sahip çıkın

ak-47 li birkaç eleman koyun çevreye
jr. member
Activity: 53
Merit: 2

Merhabalar,

2 Şubat itibarı ile istanbul depomuzda olacak 210 Adet Sapphire RX 580 8GB Nitro+ 11265-01-20G 8 GB Ekran Kartı satılıktır.

- Ürünler tarafımızdan ithal edilmiş ve adınıza faturalı olarak satışı yapılacaktır.

- Ürünlerde garanti safir tarafından bize verilmiş olan 3 ay garanti bulunmaktadır.

- Min. Alış 10 Adettir.

- Dileyenlere bu kartlar ile hazırlanmış dilediğiniz kart adetine göre hazırlanmış Rig olarak da satışı yapılabilir.

Kart Fiyatı :  2550 TL (K.D.V. Dahildir)

Pages:
Jump to: