Pages:
Author

Topic: Satılık Antminer S7 B11 7 Mart 2016 Üretimi + 1200 Watt Orfinal PSU 3500TL - page 2. (Read 2678 times)

newbie
Activity: 43
Merit: 0
3 500 tl hemde havaleyle kım aldı cok merak edıyoruz forumca Cheesy Cheesy
Forumdan birisi değil
Sahibindenden buldu beni
Başka birisi de çarşamba günü almak istemişti mesela
hero member
Activity: 868
Merit: 502
3 500 tl hemde havaleyle kım aldı cok merak edıyoruz forumca Cheesy Cheesy
newbie
dolar devaluasyon falan denmisde,

dolarda devaluasyon olacagindan kesin eminsem, gider dolar alirim, ayni sey bitcoin icin de gecerli. bitcoin kesin degerlenecekse, miner ile falan ugrasmam, giderim pasa pasa istedigim kadar btc alirim.

ayrica, bu cihaz omrunu temmuz olmadan dolduracak.

https://bitcointalksearch.org/topic/satlk-antminer-s7-batch-12-473ths-ilgili-konunun-devami-1405053

Ömrünü doldurma dediğiniz şey zorluk seviyesinden kaynaklı değil mi?
Bu cihazın üzerine hashrate performansı olan bir cihaz çıktı mı şimdiye kadar?
Şuan halihazırda transaction işlemleri neden yavaşladı zannediyorsunuz?
Temmuzda dolan şey cihazın ömrü değil, sadece mining işleminden sağlanan BTC varolan elektrik faturasını karşılamaz hale gelecek, bu da mining işleminin cazibesini ortadan kaldıracaktır. Ama görünüşte böyle çünkü birileri mining'i bırakırsa, bu sefer az sayıda kalan madenci daha çok kazanmaya başlar, ama bu zorluk seviyesinden kaynaklı dolaşımın daha da yavaşlaması anlamına gelecektir!
Temmuz ayı bir paradigma, sizin mantığınızda bakarsak, temmuz ayındna sonra bitcoin ölmek zorunda!
Çünkü BTC bir kaydi para ve kaydi para dediğin şey de sunucuya ihtiyaç duyar,
Sen de mining işlemi ile bu sunucu  hizmetini P2P crypto olarak sağlıyorsun,
Kusra bakma ama temmuzdan sonra uzay çağı araçları çıkacağını sanmıyorum, bence zorluk seviyesi düşürülecektir.
Dolar alırım, BTC alırım diyen arkadaşlar da dilediğini yapabilir, beni ilgilendirmiyor, sırf muhalefet olacam diye yorum yazarak boş vakitlerinin bu kadar bol olduğunu ifade etmek zorunda değiller.

Bugun cikmadi ama yarin cikar, sizin mantiginiza gore, ne s7 ne s5 ne s3 cikmasi lazimdi, ilk gunki gibi zorluk degismeden cpularla btc mining islemi yapilirdi.

zira 0.1 j/gh enerji tuketimi olan urunler kapida, buyuk mining firmalari yakinda bu cihazlari kullanmaya baslayacaktir, ilk 15% lik zorluk artisinda, artik bunlar da devreye girdi diyebiliriz. Aradan birkac gecincede son kullanicaya kakalarlar. Bizim son kullanici da ekonomik omrunun basinda degilde sonuna dogru alir, mininge baslar, sonra bakar ki , isin ucu oyle basit degilmis der, sonra da bir an evvel elinden cikarmaya calisir. Bunu yillardan beri hep gorduk gorecez, ben de her gordugumu her zaman yazdim ve yazacagim.

Burdaki amac muhalefet degil, yillar once  ekran kartlariyla mining yapmis biri olarak, bu ise baslamayi dusunenlere fikir vermek. zorluk bugune kadar artti ve artmaya devam, edecek, yeni cihazlar hep eskidi, ve hep eskiyecek, yeni ve enerji verimli olanlar bunlarin yerini alacak. bu kriptopara isinin 2x2 esittir dordudur.

Bu konuda deneyimliyseniz saygısızlık etmek istemem,
yine de haklılığınızı zaman gösterecek,

bitcoinde şuan mimari kaynaklı bir problem var. 
Temmuzda ya zorluk seviyesini düşürecekler ya da ölecek. Çünkü zorluk geometrik artıyor, bu da kusra bakmayın ama katlanma anlamına gelir ve ne olursa olsun bunu karşılayabilecek bir cihaz yapılmasını imkansızlaştırıyor.
Haklısınız ortada ticari bir trend var evet
ama bir de mimari bir hata var,
Saygılar
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037

dolarda devaluasyon olacagindan kesin eminsem, gider dolar alirim, ayni sey bitcoin icin de gecerli. bitcoin kesin degerlenecekse, miner ile falan ugrasmam, giderim pasa pasa istedigim kadar btc alirim.

https://bitcointalksearch.org/topic/satlk-antminer-s7-batch-12-473ths-ilgili-konunun-devami-1405053

Temmuzda dolan şey cihazın ömrü değil, sadece mining işleminden sağlanan BTC varolan elektrik faturasını karşılamaz hale gelecek, bu da mining işleminin cazibesini ortadan kaldıracaktır. Ama görünüşte böyle çünkü birileri mining'i bırakırsa, bu sefer az sayıda kalan madenci daha çok kazanmaya başlar, ama bu zorluk seviyesinden kaynaklı dolaşımın daha da yavaşlaması anlamına gelecektir!
Temmuz ayı bir paradigma, sizin mantığınızda bakarsak, temmuz ayındna sonra bitcoin ölmek zorunda!
Kusra bakma ama temmuzdan sonra uzay çağı araçları çıkacağını sanmıyorum, bence zorluk seviyesi düşürülecektir.
Dolar alırım, BTC alırım diyen arkadaşlar da dilediğini yapabilir, beni ilgilendirmiyor, sırf muhalefet olacam diye yorum yazarak boş vakitlerinin bu kadar bol olduğunu ifade etmek zorunda değiller.

Bugun cikmadi ama yarin cikar, sizin mantiginiza gore, ne s7 ne s5 ne s3 cikmasi lazimdi, ilk gunki gibi zorluk degismeden cpularla btc mining islemi yapilirdi.

zira 0.1 j/gh enerji tuketimi olan urunler kapida, buyuk mining firmalari yakinda bu cihazlari kullanmaya baslayacaktir, ilk 15% lik zorluk artisinda, artik bunlar da devreye girdi diyebiliriz. Aradan birkac gecincede son kullanicaya kakalarlar. Bizim son kullanici da ekonomik omrunun basinda degilde sonuna dogru alir, mininge baslar, sonra bakar ki , isin ucu oyle basit degilmis der, sonra da bir an evvel elinden cikarmaya calisir. Bunu yillardan beri hep gorduk gorecez, ben de her gordugumu her zaman yazdim ve yazacagim.

Burdaki amac muhalefet degil, yillar once  ekran kartlariyla mining yapmis biri olarak, bu ise baslamayi dusunenlere fikir vermek. zorluk bugune kadar artti ve artmaya devam, edecek, yeni cihazlar hep eskidi, ve hep eskiyecek, yeni ve enerji verimli olanlar bunlarin yerini alacak. bu kriptopara isinin 2x2 esittir dordudur.

newbie
Herkese selam,
nakit ihtiyacından satılıktır,
PSU dahil + 100 Dolarlık Bitmain hediye çeki yanında verilecektir
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-sunucu-server-sifir-kutusunda-antminer-s7-4.73-th-s-b11-07-03-2016-uretimi-284312958/detay/

Değerli arkadaşlar, Net  3500 TL'ye, banka havalesi ile az önce satışı gerçekleşti,
ilginize çok teşekkür ederim.
newbie

legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
bitcoin yarılanmasına kadar madencilik işine 1 tl bile yatırılmaz diye düşünüyorum yarılanmadan sonra işin rengi belli olucak.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037

legendary
Activity: 918
Benden bu kadar.2400 TL gayet cömert bir teklif.

2300 TL teklif hala geçerli.Ben escrow kullanmak istiyorum, EAL olabilir.
legendary
Activity: 1185
Merit: 1021
ben 2400 TL veririm. (get açılarak tabi ki)
legendary
Hediye çeklerinden bende de bir sürü var, talep olursa satarım. 0.01 BTC Smiley

Herzlos'un cömert 2250 TL teklifini görüyorum ve 2300 TL teklif ediyorum.Kargoda bana ait.

Bu cihazı alıp da zarar etmemek diye bir şey olmuyor; aldığın anda zarar ediyorsun.Araba gibi düşün sen aldığında 2. el oluyor.

Herkese bol bol kazançlar  Smiley

newbie
Herkese hayırlı akşamlar,
öğrenim kredisini ödemediğim için saolsunlar devletimiz bütün banka hesaplarıma bloke koydu,
Hesabımdaki paraya dokunamıyorum, nakit getir deyip hesaptaki paramı kullandırtmıyorlar,
acil nakit ihtiyacı sebebiyle satmak niyetindeydim.
Kısa bir hesap yapayım ölücü arkadaşlar, nekrofiliye bağlamasınlar,
Bu cihaz Batch 11 650 $ kendisi 140 $ da 1200Watt PSU'su
200 $Kargo + 60 $ da Hongkong bankasının kestiği Swift ücreti
TR'de enpara ile işlem yaptım 14 tl ye halloldu saolsun,
TR gümrükleri 495 TL kesti
2 hafta da Antrepoda bekletti kargo firması 320 TL de o
hesap ortada daha ucuza alırdım diyen varsa buyursun alsın
Zaten zararına satıyorum!
He Roi konusunda da Teknoparktayım elektriğe ve internete para vermiyorum
Zorluk seviyesinden dolayı da kar marjı düşecek diyen arkadaşlar,
Serbest piyasa ekonomisi Bitcoin için de geçerli,
miner'ının kapatan arkadaş olursa kalan ödül diğer sunucular arasında paylaştırılır,
bitcoin ölmeyecek, herşey yeni başlıyor
Özellikle de TR için, Dolarda develüasyon olunca mumla ararsınız bu makinayı!!!

Not: 100 dolarlık hediye çeki yanında hediyemdir.
 10 Nisana kadar satılmazsa çalıştırmaya başlayacağım
hero member
Activity: 662
Merit: 501
Gittigidiyor üzerinden satiş yaparsanız psu ile birlikte olacaksa 2250 tl veririm...
legendary

Sitede ben satış yaparken sinir bozucu ölücü arkadaşlar hep vardı.Ben ölücü olmak yerine dip fiyatı belirleyeyim.Teklif 15 Nisana kadar geçerlidir.

Çalışır durumda,güç kaynağıyla beraber 2000 TL, bu fiyattan alırım.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
hayırlı satıslar ama alan cıkcagını sanmam herkesın dedıgı gıbı roi suresı yok bu aletlerın artık anca zewk ıcın belkı alan olur ...ç
newbie
Pages:
Jump to: