Negatif trust olmasa o hesap 3.000TL de eder, hatta üzerine de çıkabilir çünkü 120 activity+100 merite ulaşmak artık sadece zaman meselesi değil, ama malesef böyle hesabın bir getirisi olmaz, az buz da değil ki birader negatifler (arkadaşın dediği gibi bountyciler ona bile bakmaz, negatifi gördüğü an diskalifiye eder zaten), hani bir tane olsa anlaşmazlık, kıl gitme durumları falan diyelim. Sen hesabı bu şekilde alıp ve bir de para verdiysen iyi kazık yemişsin.
Full member 3000 TL ediyorsa legendary hesapları ev karşılığında satıyorlar herhalde
Kıymetli arkadaşım sen bu imza reklam olayına girmemişsin görünen.
Kaldıki bende hiç gimedim.
Bazen yazılanalrı okuyorum değişik şartlar yazıyorlar onu yapacan bunu yapacan falan filan.
İşte bizde fazla sıkıntıya girmemek adına reklam olayına girmiyorum ama yazılanları okuyup takip edince özet şu bu merit olayı çıkınca işte hesaplar değerlendi diyorlar bence doğru.
Kaldıki geçen biri yazdı ben diyor reklam gelirinden Samsung note 8 aldım onlada siteye arada giriyorum demiş.
Yapana becerebilene helal olsun diyorum ne kadar ekmek o kadar köfte olayı demek bu imzaya reklam olayı.
Birde birinin yorumunu alta ekleyelim.belki legendary hesapla adam ferrari alamaz ama işte bunun yazan senior member adam işi bilmezse yazmaz demek profesyonelde takip edip ayda 3-5-10 bin TL yi alıyorsa onada helal olsun derim başkada diyecek yok.
ortalama bir hesap haftalık rütbesi sayesinde 1-5 bin tl para topluyorken neden satar aklım almıyor hiç. Hayır gidip sabah akşam çalışarak kazanamıyorsun bu parayı artıt merit sayesinde hesap kasma işide bitti. Şimdi kaba taslak haftada 2 bin tl kazandığımı varsaysam hadi en kötü ihtimalle bin tl diyelim Sr. Member için: 1 yılda bana getirisi 52 bin tl . Hadi az uzak durdum yanlış bountye katıldım desem vs yıllık hiç yoktan 30 bin getirisi var ki inanın çok daha fazlası çok daha az emekle geliyor ...
Şimdi ben 2 yıllık geliri istesem etik olmaz diyelim ki bir yıllık getiriyi peşin isteyeyim arkadaş da biraz fazla çalışarak 30u 50 yaptın 7 ayda roi olsun madencilikteki hesapla aynı kefeye gelsin.
Ben hesabıma 30 bin isterken utanırım karşıdaki sövse haklıdır derim :/ Ama böyle bir kapıyı da hiç yok pahasına kimseye vermeyeceğim için asla bu satış işi olmayacaktır.
Gelirler gerçekten çok yüksekken açık açık bu hesap satma işi biraz sallantılı geliyor bana birileri gelipte ret edemeyecekleri bir teklifte bulunursa ozaman işler değişir. Ama Fiyat vermeden, satış fiyatı istemek adil değil bence bu konuda çünkü hesaplar çok değerli
Bunu yazan arkadaşda Full member.Buda işi çeviriyor demek helal olsun.
Arkadaşlar Sr. Member hesap için 1000-1500 TL bence artık hayal. 2500 TL ye satan varsa da ben alırım.
Benim hesabıma 2.500 TL teklif gelse yine düşünürüm satmak için, aylık ortalama zaten 2.000 TL'ye yakın gelir sağlıyor hesabım üstelik bounty kampanyaları ile bu gelir sağlanıyor. BTC ödemeli bir kampanya ile çok daha iyisini kazanacağımı düşünüyorum.