Pages:
Author

Topic: Satılık Member üyelik (Bountylerden geri kalmayın) - page 2. (Read 778 times)

jr. member
Activity: 92
Merit: 4
iki haftada hangi kampanya 0.25 eth veriyor söylesene : D

GVT nin bountysi bundan çok çok fazla kazandırdı aynı şekilde sirinlabs vb. bountyler,  bunlar gibi onlarca var, forumun rütbelilerine usulünce sorun onlar size anlatırlar,
member
Activity: 630
Merit: 37
iki haftada hangi kampanya 0.25 eth veriyor söylesene : D
full member
Activity: 350
Merit: 100
bu devirde temiz üyelik bulmak oldukça zor, forumda bir çok üyelik satılıyor ama sonra dan çıkıyor naneleri. bence üyelik alınacaksa, kendi halis sahibinden alınmalı,  herkes ingilizce postlu ya da 20 kişinin ortak kullandığı hesapları satıyor
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Güvenebilsem bende almak istiyorum ama kolay kolay güvenilmiyor bu satışlara.

Bu hesapla multi hesap taliplisi olduğunu yazmasaydın keşke Smiley

ne diyorsun tanımam etmem satıcıyı. Paronayak olmuşsun sanırım. Multi hesap nedir bilmem. Tek hesabım var o da bu. İsimdende anlaşılacağı üzere uşaklıyım. Ayrıca hesabımdaki post sayısı 600ün üzerinde, yemiyorum içmiyorum uyumuyorum, multi hesaplar için post mu atıyorum yani. Muhtemelen yaşın daha genç, bu sözlerini ona veriyorum.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
bu işlerde önemli olan üyeliklerin temiz olması, üyelik her yerde var ama hepsi ya hackli oluyor ya bir şey oluyor..
jr. member

satışlar güncel hocam, her türlü güvenceyi sağlıyorum, yüz yüze dahil.
member
Activity: 101
Merit: 17

Bu hesapla multi hesap taliplisi olduğunu yazmasaydın keşke Smiley
full member
Activity: 1050
Merit: 152
jr. member
1 adet satılmıştır.
jr. member
1 adet satılmıştır
jr. member
Satılık Member üyelikler,    

0.35 ETH ye satılıktır,  

Sağlam bounty kampanyaları newbie ve jr. kabul etmiyorlar, bunlara katılarak 1-2 hafta içinde parasını çıkarabilirsiniz,

Çalıntı, hack vs değildir,

tertemiz üyeliktir.  

-Geçmişinde problem yoktur.

-Çalıntı/hack üyelikler değildir.

-Forumda şikayete uğramış (reputation)  25-30 gün sonra DT1 DT2 member'lar tarafından Negatife trusta uğrayacak diye, dolandırıcılık amaçlı alel acele satılan üyeliklerden değildir.)

-Önce ingilizce, rusça hintçe yazmış, çalındıktan sonra, aradan aylar geçince türkçe yazmaya başlamış, negatif yiyecek üyeliklerden değildir.

-Kendi kastığım el emeği göz nuru üyeliklerdir.

Uzun vade kullanacak, ileride rütbe de atlamak isteyen arkadaşlar içindir.

stok  (4 adet kaldı /  8 adet)

Teslim edilecekler;  üyelik  + üyeliğe ait mail adresi.

(Mail adresi üyelik açılırken, üyeliğin kayıt olduğu mail adresidir.  50 kere mail adresi değiştirilmiş üyeliklerden değildir.

Not: Forumdaki satış konularının bir çoğu dolandırıcılık amaçlı açılıyor. satıcı ya tamamen dolandırıyor, ya da üyeliğin bir çok eksiğini söylemiyor, üyelikler 1 hafta sonra negatif trust yiyor, ban yiyor, geri alınıyor vs. vs.

Bunlar öyle üyelikler değildir. üyeliğimin her türlü arkasındayım, yüz yüze satış da uygundur bana.
Pages:
Jump to: