Pages:
Author

Topic: Satılık S9 Sadece 1 Adet Hemen Teslim Gel Al! - page 2. (Read 604 times)

member
Activity: 286
Merit: 11
en son subat batch 2725usd den ciktigini ve suan aktif batch olmadigini düşünürsek stok urun icin güzel fiyat , arayan bir çok kisi vardi forumda doğru aliciyi bulursunuz umarım . stok urun icin pahalı bulanlar bence cin deki şartları yeniden gozden geçirmeli . en son aralık batch icin 1500 usd gibi rakamlar isteyen bitmain in şubattaki batch icin 2725 usd yi istemesi nano chipleri temin ettigi taywanli firma TSMC in fiyat politikası sebebi ile oldugunu dusunuyorum piyasaya yeni giren ürünler tedarik konusunda karaborsa oluşturdu muhtemelen.

Bitmain cip konusunda samsung ile anlasti.  Eger fiyattaki dalgalanma soylediginiz gibi Tayvan firmasindan kaynakli ise,  cip uretimi icin Samsung ile anlasilmasindan dolayi fiyatlar asagiya dusecektir. Bu bilgiyide paylasmis olayim.

Japon GMO un haberi ile ortalıkta bir samsung haberleri bende okudum fakat bitmain hala sitesinde yayinladigi gibi s9 larda TSMC ile devam ediyor samsung ile ilgili bir kaynak varsa paylasirsaniz sevinirim onemli bir haber çünkü. TSMC zaten 16nm ile 12nm konusunda 2017 in ikinci yarısında üretime geçeceği konusunda planlama yazmisti.Asil bizler icin bunun onemli oldugunu düşünüyorum .ben elimdeki s9 lar icin bu durumun daha iyi oldugunu düşünüyorum sebebi ise hali hazırda 16nm chiplerle üretilen bir üründe aralık 2017 batch ile şubat 2018 batch arasında olusan %75 lik artı fiyat degisimi bir sonraki jenerasyonun suan icin çok yakinimizda olmadigini dusunduruyor. Ebit te s9la ayni elektrik tüketimine sahip yeni modelini 3000 usd üstünde sundu piyasaya.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
en son subat batch 2725usd den ciktigini ve suan aktif batch olmadigini düşünürsek stok urun icin güzel fiyat , arayan bir çok kisi vardi forumda doğru aliciyi bulursunuz umarım . stok urun icin pahalı bulanlar bence cin deki şartları yeniden gozden geçirmeli . en son aralık batch icin 1500 usd gibi rakamlar isteyen bitmain in şubattaki batch icin 2725 usd yi istemesi nano chipleri temin ettigi taywanli firma TSMC in fiyat politikası sebebi ile oldugunu dusunuyorum piyasaya yeni giren ürünler tedarik konusunda karaborsa oluşturdu muhtemelen.

Bitmain cip konusunda samsung ile anlasti.  Eger fiyattaki dalgalanma soylediginiz gibi Tayvan firmasindan kaynakli ise,  cip uretimi icin Samsung ile anlasilmasindan dolayi fiyatlar asagiya dusecektir. Bu bilgiyide paylasmis olayim.
member
Activity: 286
Merit: 11
full member
Guzel ama fiyat cok pahali,  duserse talibim

hocam belki inanmazsın çinliler çok yükseğe satıyor ocak 20 demi ne çin tatilimi ne girecekmiş hiç bulamazsın diyorlar çinde malum türkiyeye getirene kadarda bi zahmet yinede fikrine saygılıyım.

Şuan 6bin$ satıyorlar ve 2 hafta bekletiyorlar güvenip parayı bağlarsan

neden açıklama yapma gereği duyuyorsun ki ? 5.8 bin çok uygun bir rakam arkadaşım. Herkes bilip bilmeden sallıyor bedavaya getirmeye çalışıyor malı. Emin ol 6k dan bile satabilirsin hiç kasma.

hayırlı satışar

Siz gibilerini gödükçe forumdan soğuyorum. neden açıklama yapmasın ki. mümkün ise talibim dedim. Vatandaşta güzel bir dille meseliyi açıklamış.
Hayır anlamadığım amacın ne. Alacak mısın satacak mısın? Yoksa boşta mı takılıyorsun? Fiyat güzelse 5800 usd degil 6000 dolardan buyur al. Kimse sana neden aldın demez. Ayrıca şunuda belirtmek isterim burası pazar alanı, Satıcı ürünü satılığa çıkarır, almak isteyende iletişime geçer alır. Siz nesiniz alıcı mı satıcı mı? Forum çok geniş, değerli görüşlerinizi forumun tükçe bölümünde madencilik kısmında uzun uzadıya dile getirebilirsiniz.

Ayrıca sizde de şunu söyliyeyim bilip bilmeden sallıyor diyorsunuz ya, elimde 11 tane s9 var 3 tane D3 2 tanede L3+ var. Bence insanları tanımadan böyle iddalı şeyler yazmamalısınız. Belki yaşınız küçük, belki eğitim seviyesinden belkide yetişme tarzınızdan kaynaklanıyor olabilir. Ama umudunuzu yitirmeyin bir gün sizde erdemli ve saygılı bir insan olabilirsiniz. Buna canı gönülden inanıyorum.

Bu arada yeni yılınızı kutlar, bol kazançlar dilerim
newbie
Activity: 10
Merit: 0

hocam belki inanmazsın çinliler çok yükseğe satıyor ocak 20 demi ne çin tatilimi ne girecekmiş hiç bulamazsın diyorlar çinde malum türkiyeye getirene kadarda bi zahmet yinede fikrine saygılıyım.

neden açıklama yapma gereği duyuyorsun ki ? 5.8 bin çok uygun bir rakam arkadaşım. Herkes bilip bilmeden sallıyor bedavaya getirmeye çalışıyor malı. Emin ol 6k dan bile satabilirsin hiç kasma.

hayırlı satışar

teşekkürler hocam bilen bilmeyen olabiliyor karşıdaki kişiyi art niyetli değilde gerçekten bilgi edinmek isteyen kişi olarak görüyoruz herkezi.Biz sadece bu işi yapmıyoruz esnafız şuan dediğin gibi 6bin$ ve 2 hafta çinden gelmesini beklersin bizim elimizde 1 tane hazırda var uygundan yardımcı olalım diye açtık sahibinden de ilan açtık 6 saate onaylanacakmış muhtemelen yarın gider burda işin ehilleri arkadaşlar olduğu için yardımcı olalım hemde biran önce satılsın diye konu açtım

herkeze teşekkürler çin konusunda sorusu olan varsa seve seve yardımcı olmak mahiyetinde cevaplarım.

Dip not şuan ruslar yoğun şekilde çinde geziniyor ve makineleri topluyorlar.

**ilanımız yayımlandı arkadaşlar yarın muhtemelen satılır herkeze iyi forumlar dilerim.
sr. member
Activity: 453
Merit: 264

hayırlı satışar
newbie

full member
newbie
Merhaba arkadaşlar sadece 1 adet var hemen teslim stok cihaz testleri yapılıp hiçbir sorun görülmemiştir.

FİYAT DÜŞTÜ.

Cihazla beraber
GÜÇ KAYNAĞI
GÜÇ KABLOSU VERİLECEKTİR.

Cihazlar yeni versiyondur.
https://i.hizliresim.com/LOkWj1.jpg
https://i.hizliresim.com/rJWoGM.jpg

sahibinden ilanımız.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-sunucu-server-antminner-s9-hemen-elden-teslim-sadece-1-adet-515599203/detay/

Sadece 1 Adet vardır 2-3 tane almak isterseniz ne yazikki yok elimizde hazır

fiyat 20,000TL
iletişim whatsap veya tel 05439654733

Satın Alma Elden Teslim

Kocaeli Gebze Dükkandan Gelip Alabilirsiniz!
Pages:
Jump to: