Pages:
Author

Topic: Satmadığınıza pişman olduğunuz coinler - page 3. (Read 714 times)

jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Helbizi tek geçerim. 1000 tane gelmişti airdroptan 40 dolardı satmadım şimdi yarım dolar dahi etmiyor.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Bir daha eski ath'ları görebilecekmiyiz bilmiyorum.İns 8 doları görmüştü.O zamanlar hepsi uçuyordu.2 dolarlık gvt 50 dolar olmuştu.Şimdi hepsi yerlerde.Her coin için aynı şeyi diyebiliriz.Satmadığımız için pişmanız.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Ben playkeyi satmadigima pişmanım. 377 tanesi athsinde 9 bin lira falan yapıyordu. Şuan 100 lira yapıyor mu bilmiyorum
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
belirli bir kritik eşiği geçtikten sonra artık iş inada gidiyor ve satmıyorum anasını satayım çöp de olsa diyebiliyor.
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
Elimdeki bitcoin ve ethereumlardan başka satmadığım bütün coinler için pişmanım, şimdi elime ne geçerse anında satıp ether yada btc alıyorum, hiç üzülmüyorum. Size de tavsiye ederim.

2 yıldır hep istediğim ama hiç yapamadığım şey...

Senin coinde baya düşmüş 58 dolardan.Benim ise Pundix 280 sat civarından düştü 7 sata.Benim de senden bir farkım kalmamış.Geçen sene mutluyduk şimdi bu haldeyiz.Diplerden çıkmaya çalışıyoruz.

280'den 7'ye kadar dayandın mı yani  Shocked Taş olsa çatlar...

Pundix tam bir fiyaskoydu ilk piyasaya cıktıgı zamanlar yatırımcılarına cok güzel para kazandırdı ama ekip sonradan eline yüzüne bulastırmaya saçmalamaya basladı. Hatta twitterde bazı hesaplar alım yapmaya devam edin çantayı doldurmaya devam edin elinizdekileri almak için bilerek fiyatı aşagı cekiyorlar gibi zırvalıyorlardı. Pundixin son dalgasında çok türk battı.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Elimdeki bitcoin ve ethereumlardan başka satmadığım bütün coinler için pişmanım, şimdi elime ne geçerse anında satıp ether yada btc alıyorum, hiç üzülmüyorum. Size de tavsiye ederim.

2 yıldır hep istediğim ama hiç yapamadığım şey...

Senin coinde baya düşmüş 58 dolardan.Benim ise Pundix 280 sat civarından düştü 7 sata.Benim de senden bir farkım kalmamış.Geçen sene mutluyduk şimdi bu haldeyiz.Diplerden çıkmaya çalışıyoruz.

280'den 7'ye kadar dayandın mı yani  Shocked Taş olsa çatlar...
copper member
Activity: 252
Merit: 0
member
Activity: 462
Merit: 14
o kadar çok oluyor ki unutuyoruz artık sattığımıza pişman olduklarımız satmadığımıza falan hepsi karşık
jr. member
Activity: 308
jr. member
Activity: 119
Uzak ara bitcoin private. 58 usd'den satmadık (100 adet) anlık değeri 0.60 usd. Şundaki hayal kırıklığını bu seneki Fenerbahçe yaşatmadı.
Pages:
Jump to: