Pages:
Author

Topic: Satoshi Öldü Mü? - page 2. (Read 2809 times)

hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
May 14, 2017, 03:39:56 PM
adreslerin private key lerin kaybolmus olma ihtimali bana oldugunden daha buyuk ihtimal geliyor. zaten yeterince bitcoini vardir ilk hesaplardakine ihtiyaci yoktur.

Satoshi Türk olaydı kaybolmasına imkan yoktu Cheesy Misal bir işyeri ilk açıldığında siftahı alıp ya çerçeveletirlerdi yada masanın üstüne koyup onunda üstüne bir cam koyardı Cheesy
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
May 14, 2017, 03:34:11 PM
adreslerin private key lerin kaybolmus olma ihtimali bana oldugunden daha buyuk ihtimal geliyor. zaten yeterince bitcoini vardir ilk hesaplardakine ihtiyaci yoktur.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
May 14, 2017, 01:34:52 PM
Satosi benim diyen craig wright hiç inandırıcı değil. Mucit kesinlikle japon veya çinli olabilir, belkide amerikalı.
full member
Activity: 630
Merit: 103
May 14, 2017, 09:01:39 AM
bu kadar parasıolan ınsan olmezz Cheesy Cheesy
Ölür aslında ama ölmez evet haklısın, cryogenic olarak soğutuldu hal finney, satoshi'den sonra ilk bitcoin kullanan kişi.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
May 14, 2017, 08:15:06 AM
Bende bir insan değilde insan grubu olduğunu düsünüyorum.  Yani 1 satoshi ölürse 5 tane ortaya cıkıyordur.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
May 14, 2017, 08:03:29 AM
bu kadar parasıolan ınsan olmezz Cheesy Cheesy
full member
Activity: 322
Merit: 101
May 14, 2017, 06:02:41 AM
satoshi benim duyduğuma göre 2012 yılında bitcoin blokları arasına sıkıştı.
sr. member
Activity: 462
May 14, 2017, 04:58:44 AM
Ölmesi yada ölmemesi aslında o kadar büyük bir sorum değil bence. Öldüyse allah rahmet eylesin iyi bilirdik. Yok ölmediyse adresinde bulunan btc miktarını eklemesin bize yeter.
hero member
Activity: 532
Merit: 500
May 14, 2017, 01:14:53 AM
Satoshi geldi diye gelen kişinin sadece bitcoin adresi imzalaması yeterli değil bence eğer tek kişi yaptığını iddia ediyorsa çabuk araştırma yapılması lazım üzerinde kafasının kırık olması lazım çünkü.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
May 13, 2017, 07:11:16 PM
Satoshiyim diye ortaya cikacak kisinin oncelikle su adresleri imzalamasi gerek
Gelecegin para birimi olan bitcoinin dogusunu ve ilk asamalarina sahit olmak gercekten tüyler ürpertici. Belki bundan 1 yil sonra veya 10yil sonra btc çöp olacak kim bilir, eger olmazsa dunyada euro dolar bitcoin üclüsü olacak kesinlikle.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
May 13, 2017, 07:01:23 PM
Satoshiyim diye ortaya cikacak kisinin oncelikle su adresleri imzalamasi gerek
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
May 13, 2017, 05:56:42 PM
satoshi öldi mü?
Issiz bitcoin kaldı mı ?
bankalar öçin aldı mu ?
Emdi yürek yırtılur.
[/b]
sr. member
Activity: 392
May 13, 2017, 05:45:36 PM
Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki Satoshi aslında Craig Wright'tır. CIA FBI IRS CHP ve LGBTİ bile bunu kabul etti.
Ha derseniz Craig Wright yalan söylüyor bütün bu kurumlar bir şey bilmiyor. O zaman Satoshinin aslında Dorian Nakamoto olduğu konusunda anlaşırız.

Özellikle satoshiyi merak etmiyorum, bu abi ise ama çok yakışıklı bir abi.
Ben satoshinin en az 3 kişilik bir grupla bu projeyi gerçekleşitrdiğini öngörüyorum.
Merak etmeyin napacaksınız, ilk başta hamdi beyi merak ettik, sonra fuat avniyi, daha sonra satoshi'yi

aynen hocam bakalım sırada kimi merak edeceğiz. Smiley satoshi dünyası çok fazla bilinmezlik ve hikayelerle dolu.

satoshi ölmedi, kripto paracıların kalbinde yaşıyor. ama hesaplar ilginçmiş bende araştırdım birazda. adamın biri 9999 negatif trust almış helal olsun. 100,000 BTC lik transfer yapmışşlar falan filan. adamlar harbiden iyi bir sistem yapmışlar.

coininiz bol olsun. Smiley
sr. member
Activity: 490
May 13, 2017, 05:33:56 PM
Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki Satoshi aslında Craig Wright'tır. CIA FBI IRS CHP ve LGBTİ bile bunu kabul etti.
Ha derseniz Craig Wright yalan söylüyor bütün bu kurumlar bir şey bilmiyor. O zaman Satoshinin aslında Dorian Nakamoto olduğu konusunda anlaşırız.

Özellikle satoshiyi merak etmiyorum, bu abi ise ama çok yakışıklı bir abi.
Ben satoshinin en az 3 kişilik bir grupla bu projeyi gerçekleşitrdiğini öngörüyorum.
Merak etmeyin napacaksınız, ilk başta hamdi beyi merak ettik, sonra fuat avniyi, daha sonra satoshi'yi
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
May 13, 2017, 05:24:11 PM

full member
May 13, 2017, 05:13:24 PM
satoshi tek kişi değil zaten.
nick szabo + hal finney - craig wright = satoshi nakamoto Wink
member
Activity: 70
Merit: 10
May 13, 2017, 05:11:49 PM
Bence Satoshi Hal'di ve Hal'e ne olduğunu biliyorsunuz.

1. üye admin onun bilgilerine ulaşılamıyor mesajlarına falan. https://bitcointalksearch.org/user/admin-1

Admin hesabının 7 mesajı da Staff Forum'da olduğu için göremiyorsunuz. İçlerinde çok özel bir bilgi yok. Merak edenler için bir postunu alıntı yapayım. Smiley

now a longer post
aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa bbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

cccccccccccc ccccccccccccc ccccccccccc dddddddddddddddddd eeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fffffffffff fffffffff gggggggggggggg hhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh iiiiiiiiiiiii jjjjjjjjjjjjjjjjjjj kkkkkkkkkkkkkkkk
So there's what a quote box looks like
and quoting a quote...

O değilde şu Satoshi'nin forum hesabını hekleyip "satoşi benim ulan ne sandınız ha" diye post atmak enteresan olurdu  Grin

Bu tarz olayların önüne geçmek için Satoshi hesabı banlandı.

hesabı hacklenmiş olabilir sirius'un, bi ara adminlik yapmıştı galiba sirius.

Sirius'un hesabı hacklenseydi banlanırdı. Forum başta Sirius üzerine kayıtlıydı, bunları zamanında anlattık. Sabit başlıkları okuyun.
Yeni Üyeler İçin Hızlandırılmış Forum Turu
Satoshi hal falan degil. Mesajlarina bakinca anlayabiliyorsunuz iki farkli kisi olduklarini.
full member
May 13, 2017, 05:06:44 PM
banın açılabileceğini de biliyoruz ama sayın mod Smiley
ilk bitcoin bloğundaki adresle mesaj imzalanırsa theymos sıkıysa açıp geri vermesin o hesabı Smiley Smiley
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
May 13, 2017, 04:57:23 PM
Bence Satoshi Hal'di ve Hal'e ne olduğunu biliyorsunuz.

1. üye admin onun bilgilerine ulaşılamıyor mesajlarına falan. https://bitcointalksearch.org/user/admin-1

Admin hesabının 7 mesajı da Staff Forum'da olduğu için göremiyorsunuz. İçlerinde çok özel bir bilgi yok. Merak edenler için bir postunu alıntı yapayım. Smiley

now a longer post
aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa bbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

cccccccccccc ccccccccccccc ccccccccccc dddddddddddddddddd eeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fffffffffff fffffffff gggggggggggggg hhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh iiiiiiiiiiiii jjjjjjjjjjjjjjjjjjj kkkkkkkkkkkkkkkk
So there's what a quote box looks like
and quoting a quote...

O değilde şu Satoshi'nin forum hesabını hekleyip "satoşi benim ulan ne sandınız ha" diye post atmak enteresan olurdu  Grin

Bu tarz olayların önüne geçmek için Satoshi hesabı banlandı.

Sirius'un hesabı hacklenseydi banlanırdı. Forum başta Sirius üzerine kayıtlıydı, bunları zamanında anlattık. Sabit başlıkları okuyun.
Yeni Üyeler İçin Hızlandırılmış Forum Turu
full member
May 13, 2017, 04:43:45 PM
Pages:
Jump to: