Pages:
Author

Topic: Saxo bank analisti Bitcoin 2018de 100 bin dolar olacak - page 2. (Read 308 times)

full member
Activity: 238
Merit: 100
Bu fiyatı görür mü bilmiyorum ama bu sene sonu fiyatı herkes için büyük merak konusu belki de bitcoin için tamam veya devam senesi, hep birlikte göreceğiz
full member
Activity: 238
Merit: 105
Fiyat yukarıya doğru harekete başlayınca yine tahminler 80-100k seviyelerine geri döndü. Bu tarz haberleri görmek insanı mutlu ediyor.
Güzel bir ralliyle cidden bu fiyatlara çıkarsa geçen gün yaşadığımız 6k seviyeleri çok iyi bir alım fırsatı vermiş olur.
member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Herhangi bir tespite dayanmayan balon bir haber daha çok kale almamak gerekiyor.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Bankaların analistlerinin yüksek fiyat öngörülü tahminleri çoğalırsa etkilenme faktörü devreye girer, kazanç elde etme iştahı hortlar ve fiyatlar sert yükselir.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Bitcoin için bazılarınız uçuk saçık tahminler gerçekleşemez gibi gelebilir. Fakat sistem kendini bir temelin üzerine oturtmak üzere. Yapılan gelişmeler ve sistemin istikrarlığı kullanıcısının da etkisiyle olmayacak bir tahmin değil. Bekleyip göreceğiz.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
bankanın isminde hayır yok  Grin adam bu zamana kadara tutturmuşsa vardır bir bildiği diyecem de 100.000 doları görünce bir gülmek geliyor  Grin
newbie
Activity: 280
Merit: 0
   Açıklamalar hep olumlu yönde bir bir geliyor Böyle giderse 70 80 bin dolar civarına yükselmesi mümkün olabilir
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
o isimde birbankada çalışıp birde utanmadan açıklama yapıyor önce gitsin doğru düzgün bir iş bulsun kendine
full member
Activity: 196
Bankanın adı fail bir kere inanmayın Cheesy Şaka bir tarafa böyle bol keseden sallamak kolay. Son 2 ayda en az 100 tane tahmin haberi okudum. Aslında bu haberlere itimat etmesemde Bitcoin için iyi reklam oluyor. Fakat ben 30.000 ila 40.000 dolar arasında kalacağını tahmin ediyorum.
full member
Activity: 413
2017 sonunda yükselirken de böyle yüksel meblağlar havada uçuyordu, düşçmeye başlayınca 50 Dolar olacak diyenleri de gördük. Bitcoin 100.000 dolarda olabilir, neden olmasın? Fakat piyasa düzeldi diye yıl sonu beklentisini yükselterek, piyasaya gaz veriyorda olabilirler. Herkes menfaatine göre piyasaya ayar vermeye çalışıyor gibi.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Bitcoin ne zaman inecek gibi olsa balon, çıkacak gibi olsa 100.000 - 1.000.000 USD olacak tahminleri eksik olmuyor. Bakalım nereye kadar  Smiley
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
2018 sonuna kadar yaşarsak kaç dolar olacağını hep beraber göreceğiz geçen ki konuda 43 bin seviyesindeydi benim tahminimde 50 ile 70 arasında olsun bakalım kaç dolar olacak ve kaç kişi batacak kaç kişi zengin olacak.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Saxo bank analisti gectigimiz yil yaptigi tum tahminleri tutturdu 2018 icin tahmini ise bitcoin 100 bin dolar olacak

https://www.donanimhaber.com/zamazingo/haberleri/Saxo-Bank-analisti-Bitcoin-2018de-100-bin-dolar-olacak.htm
Pages:
Jump to: