Pages:
Author

Topic: Sıcak Fırsatlar bölümü - page 2. (Read 361 times)

hero member
Activity: 1928
Merit: 799
October 17, 2019, 02:55:44 PM
Papara kullanan varsa kartını çıkarıp restaurantlarda yapılan 100 tl üzeri alışverişlerde hesabına nakit olarak 30 tl gönderiyor papara. Bir de haftasonları sinemalarda yaptığın harcamaların %50sini papara karşılıyor. Eğer kullanmayan varsa papara hem yararlı hem de papara kartın bu tarz avantajları var.

Edit : Şimdi tekrardan bir göz attım, apple store , google play, spotify, steam, playstation bu 5inde papara kartla yaptığınız alışverişlerin de yarısını papara veriyormuş

- Restaurant kampanyası Ağustos ayı sonunda bitti. Cafe ve benzeri yerleri Restaurant saymıyorlar  ayrıca ödül verme konusunda baya sıkıntılılar. ben çok yemek yedim ama hiç hesabıma para aktarmadılar. Restaurant dan kasıtları ne acaba merak ettim haha.
- Sosyal medya harcamalarının %50 lik kısmını karşıladıkları doğru ancak bu kampanyada verdikleri ödül miktarı sadece 10 TL ile sınırlı. 100 TL alışveriş yaptınız size sadece 10 TL bonus yatırılıyor ve kampanyadan sadece 1 kez yararlanabiliyorsunuz.
- Sinema harcaması 25 LT ye kadar limitli yani 4 tane bilet aldınız 100 TL tuttu size ödeyecekleri kısım 25 TL ve sadece bir kez yararlanabiliyorsunuz.

Daha önce papara kart kullandığım için kampanya detaylarına bakmıştım. Sosyal medya harcamları kasım ayı sonunda hesaba aktarılacakmış.

Tüm kampanyalar ve detayları için : https://www.papara.com/#!/campaign
sr. member
Activity: 364
Merit: 250
October 17, 2019, 02:24:05 PM
Papara kullanan varsa kartını çıkarıp restaurantlarda yapılan 100 tl üzeri alışverişlerde hesabına nakit olarak 30 tl gönderiyor papara. Bir de haftasonları sinemalarda yaptığın harcamaların %50sini papara karşılıyor. Eğer kullanmayan varsa papara hem yararlı hem de papara kartın bu tarz avantajları var.

Edit : Şimdi tekrardan bir göz attım, apple store , google play, spotify, steam, playstation bu 5inde papara kartla yaptığınız alışverişlerin de yarısını papara veriyormuş
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
October 17, 2019, 10:09:20 AM
migros hemen uygulamasında ilk sipariş için 50 liraya 20 lira indirim var arkadaşlar. getir tarzı bir uygulama.

link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.migroshemen&hl=tr

not: iş yerime verdiğim siparişi 5 dakikada getirirken, eve verdiğim sipariş için "elimizde o üründen yok." diyerek yan çizdiler. iş yerine tank istesem getirecek bu ülke orası da ayrı bir olay anlamadım gitti. neyin ciddiyetiyse!

not: iptal edilen siparişimin tutarı hala hesabıma yansımamış. sadece kredi kartı ile ödeme aldığı için, bkm var galiba, sinir bozucu bir durum.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
October 17, 2019, 09:47:52 AM
Garanti Bankasi kredi kartiniz bulunuyorsa bugunden itibaren 17 Kasim'a kadar N11'den 500 TL-999 TL alisveris yaparsaniz: Kampanyaya katılarak n11.com’da tek seferde yapılan, taksitli ve tek çekim 500-999,99 TL arası alışverişlerde 50 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 75 TL n11 bonus kampanyası yapılacaktır. Kampanyaya katılarak ödemesini GarantiPay ile tamamlayanlara 500-999,99 TL arası alışverişlerde 75 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL n11 bonus yüklenecektir.

Yuklenen bonus sadece N11'de kullanilabiliyor, bilginiz olsun.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
October 17, 2019, 09:38:38 AM
https://bitcointalksearch.org/topic/m.52785927

Öncelikle söyliyim, shapeshift.io'ya daha önce kayıt olanlar varsa ve büyük ihtimalle en az bir kaç kez kullanmaları şartıyla, bir kısım üyelere mail yollamış. O mailde bu donanım cüzdanı bedavaya göndereceklerini yazmışlar ve büyük çoğunluk spam mail diyerek gözardı etmiş. Teyit edilmemekle birlikte mail doğruymuş. Bir takım eski üyelerine bedavaya bu cüzdanı yollamışlar.

Eğer daha önce shapeshift.io ya üye olduysanız, bir mail kutusunu kontrol edin derim, iyi bir fırsat teşkil ediyor.  ben üye olmadığım için bana gelmemiş. gelen olursa ya kendi kullansın, kullanmayanda bir başkasına ücretsiz verebilir hakkını, boşuna yanmasın.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
October 17, 2019, 09:33:05 AM
Garanti Bankası İnternet bankacılığından kredi kartı borcu veya herhangi bir fatura ödediğinizde Kitap365.com'dan 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde 20 TL kazanıyorsunuz. Fatura veya Kredi kartı ödemesinden sonra indirim kodunu görüyorsunuz.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
October 16, 2019, 11:34:00 AM
Arkadaşlar malum donanımhaberde böyle efsane bir bölüm var, ama günde onbinlerce mesaj atıldığı için pek de verimli olmuyor. Biz de yerel küçük bir forumuz, kendimize ait bir topluluğumuz var.

gördüğünüz sıcak fırsatları buraya yazarsanız forumca faydalanırız, öbür türlü geç kalmış oluyoruz binlerce mesajın içinde kaçırdığımız şeyler de oluyor.

Esin kaynağı

vay ben başlığın bu kadar dikkate alınacağını bilseydim dün buraya yazardım:p her ne kadar dh'yi bıraksak da gün içinde mutlaka 3-4 kez girerim. aslında burada da sıcak fırsatlar gibi bir başlık oluştursak fena olmaz.
Pages:
Jump to: