Pages:
Author

Topic: Scam ICO Suçlamaları ve Kanıtları (GÜNCEL) 08/08/2018 (En Son= Verga Airdrop) - page 3. (Read 954 times)

full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
hocam bu scam icolar kadar, insanları yaralan bir şey yok şu kripto para caimasında, çok dikkatli olmak lazım
member
Activity: 266
Merit: 23
Görmeyenler için bumplıyorum.
member
Güncelleme-1

SimplyVitalHealth: https://bitcointalksearch.org/topic/nul-2196551
Ann thread silinmiş durumda.
Birçok kişi https://tokensale.simplyvitalhealth.com  adresinden bountye katılmıştı.

Güncelleme-2

Messicoin: Henüz Ann thread veya bounty thread oluşturulmamış fakat oluşturulma ihtimali var forumda ann thread paylasıldıgını gorursenız dıkkatlı olmanızı onerırım.
Website : http://messicoin.org

Stok fotoğraflar için tıklayın

member
neo projelerde de cıkma ıhtımalı var tabiki de cogu ico token üretmeden önce başlıyor maalesef.
member
Activity: 182
Merit: 10
Scam projeler şu sıralar bir hayli artış gösterdi. Bu scam projeler maliyetin az olması sebebiyle genelde Ethereum tabanlı oluyor. Neo icosundan daha Scam çıkana rastlamadım. Önüne gelen Ether tabanli token basabiliyor maliyeti ucuz. Ama Neo tokeni yapmak için 5,000 adet veya daha fazla Gas isteniyor bu yüzden dolandiricilar Ethereum tabanlilara yöneliyor. Dikkat etmekte fayda var.
newbie
Activity: 179
Merit: 0
Son dönemde gördüğüm kadariyla kimse ico'dan alış yapmıyor. Çünkü hem ico fiyatları borsa fiyatından yuksek hem de çoğu arkadaşın dediği gibi projelerin belirli bir bölümü problemli oluyor. Ne yazıkki bu sahtekarlar yüzünden kaliteli projeler de zarar görüyor.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
iyiymiş haa adamlar calısıyo fotograflara photoshop fılan yapıo Cheesy hersey scam bu devırde kımseye guvenılmez valla Cheesy

ancak bunlar cıktıkca meydana boyle daha duzgun calısmaya baslarlar ve ayırt edemez hala gelırız. efbiay gıbı arastırma yapmak gerekecek ılerıde
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bu scam ico muhabbetinden en az 7-8 adet bountynin raporlamasini vazgeçtim. Monopoly.live bir scam cikti. Temizlemesi herşeyi ile 10 günümü aldı. Sylon ustumu çizdi. Kendisine PM attım da düzeldi ama son hafta Stake alamadım. Bende açıkçası istemedim. İmzasını taşıdıgim ico bitinceye kadar tövbe ettim. Diğerleri kalsin. İmzayı kaldirdigim zaman atilmazsam devam edeceğim. Atılırsamda yapacak birşey yok. Jinbitokenin  ilk haftadan bu yana imzasındayim. Bulgur pirinç meselesi olmasın diye bu kararı aldım. Bakalım ne olacak
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Konunun süreli güncellenmesi iyi olur, scam ico farkeden arkadaşlar olursa bu konu altına yazıp bizleri bilgiendirebilir
full member
Activity: 462
Merit: 100
Emeğinize salık çok yararlı başlık olmuş scam projeler forumun başını çok ağrıttı bu zamana kadar üsteilk son zamanlarda ayırt etmek de bayağı bir zorlaşmaya başladı. Benim de şüphelendiğim bir kaç tane var ve ico aşamasında devam ediyor eğer kanıt toplayabilirsem eklemeyi düşünüyorum.
member
RERO ann thread ile ilgilide suçlamalar mevcut. Cüzdan indirenlere virüs bulaşmış sayısız restart atıyormuş. Cüzdan indirirken dikkatli olun.

Rero suçlaması: https://bitcointalksearch.org/topic/scammer-punkyaj-creating-fake-ann-threads-spreading-malware-4656212

Ann thread: https://bitcointalksearch.org/topic/--4655866
member
Hashkon hakkında bulunan suçlama ile güncellenmiştir.

Whitepaperda bulunan hatalar ile ilgili bilgiler içermekte.
https://bitcointalksearch.org/topic/hashkon-ico-is-ponzi-4655987

Ayrıca Bounty manager'da takıma 24 saat süre verdi. Eğerki takım suçlamalarla ilgili anlamlı bir açıklama yapmazsa bounty sona erecek
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Çok faydalı bir liste olmuş. Aklımdayken ben de bir ICO sormak istiyorum. Apollo DAE hakkında bilgisi olan var mı? Ocak şubat aylarında imzasına girmiştim. Bounty biteli 3 ay oldu, halen ICO'yu başlatmadılar. Private sale daha bitmedi diyip duruyorlar.
newbie
Activity: 77
Merit: 0
Arkadaşımızın ellerine sağlık çok güzel derleyip toplamış , Türkçe formunda daha fazla böyle çalışan arkadaşları görmek bizlere motivasyon sağlan çünkü bir iki bounty scam çıkınca insanlar bunalıyor hefesi kırılıyor .
member
Kaliteli vee bilgilendirici bir başlık olmuş umarım biran önce bu teknoloji yasalaşır ve dolandırıcılara göz   açtırmazlar insanlar sürekli güven kaybediyor bunlar yüzünden

Evet ama boyle bırseyin yasallaşması da pek mumkun gozukmuyor. Yasal şeylerde bile bir sürü dolandırıcılık hikayeleri duyuyoruz goruyoruz maalesef.
jr. member
Activity: 236
Merit: 1
Kaliteli vee bilgilendirici bir başlık olmuş umarım biran önce bu teknoloji yasalaşır ve dolandırıcılara göz   açtırmazlar insanlar sürekli güven kaybediyor bunlar yüzünden
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
İnsanlar artık ıcolara da güvenemez olduysa piyasanın halini düşünemiyorum ileride.Herşey itibarsızlaşıyor.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bira önce gördüm mefy ico ya da scam demiş bu sefer başka birisi. Artık negatif trust yiyenleri görünce bakıyorum neden öyle olmuş diye. Bakınca mefy ico da scam yazmışlar. Birisi red trust yemis. Bende katılmıştım ona tekrar yemeyeyim red trust diye evde mefy i temizlenen lazım. Artık bu işler kabak tadı verdi. Zaten bir günlüğüne red trust yedim. Herşeyi duzelttik ama sylon jinbitoken imzasında beni spreadsheet tek kırmızıya boyamis. Şimdi git ona derdini anlat iki saat. Bakalım yazdık birşeyler umarım anlar. Zaten jinbitoken de atacak adam arıyorlar. Şimdi Nuh der peygamber demez. Bu scam ico lar ciddi can sıktı. Forum başka çare bulacağına kolaya kaçıp üyeleri red trustlayip geçiyor. Bilse zaten girmez adam scam ico ya. Böyle bir saçmalık var
member
Activity: 364
Merit: 10
Her gün bir çok ıco çıkıyor ve hemen hemen hiç biri birbirinden fazlasını vaat edemiyor. Bence ıcoya girilmeden önce çok sağlam bir araştırma gerekiyor. Sizce bu yatırımı yapan kişilerden kaçı bu tarz bir araştırma yapmıştır ?
Pages:
Jump to: