Pages:
Author

Topic: SCAM SCAM SCAM DESICO 1 YILDIR KAMPANYA YAPIYOR TOKENLERİ DAĞITMIYOR - page 2. (Read 687 times)

member
Activity: 308
Merit: 10
Bunları varya alacaksın kıtır kıtır keseceksin.Resmen milleti sömürüp salak yerine koyup bedava reklam yaptırıyorlar.Sonra herşey bitince bounty falan sonra kullanılmış peçete gibi kenara atıyorlar.
member
Activity: 378
Merit: 14
Bu durum büyük bir sıkıntı. Aylarca belki 1 yılı aşkın süre reklam yapan projeler hop olmadı deyip token dağıtmıyor. Klasik söz de belli, çalışmalarınızdan çok memnunuz. Eğer bir gelişme olursa bounty hunterların ödemesi yapılacaktır deyip geçiyorlar.
jr. member
Merit: 1
Howdoo ve Elysian da benzer şekilde hunterları sürekli oyalıyor. Kafa buluyor. KYC topluyor. Ödülleri düşürüyor.

Bunları da ifşa etmenin zamanı geldi sanırım.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
bu gerçekten çok üzücü ve şevk kırıcı bir durum. keşke bunlar bir denetime sahip olsalar. belki de bu yüzden bile buna yönelik projeler yapılmalı muhattap bulmak adına.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Vay anasını be adamların imzasına girmiştim.Bayada iyi bir miktar gelecekti ico fiyatıyla satmış olsam.Şimdi döneklik ettiler.Allahtan kyc falan yapmadık.Bu adamlar o bilgileride satıyorlardır.Yemin ederim Allah bunların belasını verir.yaptıkları çok pis bişi.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Ben de hiç bir projeye KYC yapmamaya çalışıyorum. KYC isteyen projelere katılmıyorum bile. Mecbur olarak sadece borsada KYC işlemleri yapmışımdır. Onun haricinde KYC isteyen projeler pek cazip gelmiyor bana. Belkide kendilerince iyi bir şey yapıyorlardır. Ama bana göre değil gibi.

Çoğumuz borsa harici kimlik bilgilerimizi vermek istemiyoruz ama aylarca süren kampanyaya katılmışsın, başta kyc yok demişler. En sonda da bir kyc uyduruyorlar, emeklerin boşa gitmesin diye s... s... kyc yaptırıyorlar sana. Bu kampanyaya katılmadım ama konuyu açan arkadaşın dediklerine göre adamlar çok fena yatmış tokenlere. Kripto paralara en çok bunlar zarar veriyor, sonra gelde güven bu projelere.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Ulan bunlar yüzünden burada günlerce çeviri kampanyasını elimden alan birileri ile kapışmıştım. Bir anda çark etmeleri bounty kampanyasının başında ki adamın ortalarda olmamasından kaynaklanıyor sanırım. Uzun zamandır görmüyorum telegram bounty sayfalarında kampanya ile ilgilenen admini.
Kim yürütüyordu kampanyayı? Bu da önemli bi kriter malum. Söyleyin ki girecek olanlar ileride dikkat etsin.

Telegram kullanıcı adı : @ibgceo / Roman | ICO BUILD  zaten telegram ismini falan değiştirmiş
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Ulan bunlar yüzünden burada günlerce çeviri kampanyasını elimden alan birileri ile kapışmıştım. Bir anda çark etmeleri bounty kampanyasının başında ki adamın ortalarda olmamasından kaynaklanıyor sanırım. Uzun zamandır görmüyorum telegram bounty sayfalarında kampanya ile ilgilenen admini.
Kim yürütüyordu kampanyayı? Bu da önemli bi kriter malum. Söyleyin ki girecek olanlar ileride dikkat etsin.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
2018 yılında kazandıran bir ödül olmadı doğru düzgün.Çoğu da böyle zart zurt diyerek yana çamura yatıyor.İnsanlar emek vermiş reklamını yapmış bunlar üzerinden proje tanıtmışsın sonra şu bu sebeplerle ödemiyorlar.2019 iyi geçer de biraz toparlarız.Yoksa gidişat iyi değil.
Bi metahash'ten kazandık, onlar da yok uygulama kuracaksınız yok şu kadar açık kalacak diyerek insanları bıktırdılar. Ama şükür sağ salim aldık.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
ortalık bombok oldu yeminle.Ben pek önemli bir kampanyasına katılmadım ama.Bu adamlardan beklemezdim.Resmen bedavaya milleti 1 yıl çalıştırıp.Token dağıtmayacağız kusura bakmayın dediler Cheesy
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
Bir proje ne kadar güzel, başarılı olursa olsun yaptığı bountynin tokenini ödemiyorsa ve ya ödemekden boyun kaçırıyorsa hiç bir zaman piyasada başarı yakalayamaz.

Bounty parasını ödemekten kaçan adi aç gözlü takımların düştüğü durumları daha önce bir çok kez gördük. Adam milyon dolarlar toplamış bounty ödememiş ve ortada ürün bile yok bide o yönden bakmak lazım.
jr. member
Merit: 1
Yakında Elysian için benzer bir başlık da ben açacağım galiba.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Artık imzadan başka kampanyalara katılmıyorum piyasada ki projelere güven kalmadı. Bir tek forum imza kampanyasına katılıyorum onda da zaten forumu takip edip yazmayı sevdiğim için ekstra bir uğraş olmuyor benim için. 2017 airdropları şuan ki imzalardan fazla veriyordu nereden nereye...

Bende hocam sadece imza ile ilgili kampanyalara bakıyorum ve onlara giriyorum. Twitter Facebook uzak duruyorum. Zaten sosyal medya getirisi pek olmuyor katılan çok olduğu için.. ayrıca hesabı kaybetme riski de cabası.
member
Activity: 322
Merit: 32
Artık imzadan başka kampanyalara katılmıyorum piyasada ki projelere güven kalmadı. Bir tek forum imza kampanyasına katılıyorum onda da zaten forumu takip edip yazmayı sevdiğim için ekstra bir uğraş olmuyor benim için. 2017 airdropları şuan ki imzalardan fazla veriyordu nereden nereye...
full member
Activity: 616
Merit: 100
En çokta buna üzülüyorum. Çalış cabala adamların uyduruk projeleri için gerek makale yaz, gerekse video çek, yetmedi sosyal medyaları yap sonu ne tokenları göndermiyoruz. Bunları önceden nasıl bilebiliriz ki. O kadar emege yazık, uğraşıp duruyoruz
member
Activity: 448
Merit: 33
Bu işin iyice boku çıkmaya başladı. Adamlar o kadar uğraştırıyorlar sonra tokenleri dağıtamayacağız özür dileriz. Yok böyle bir dünya. 2019 umarım regülasyon yılı olurda bu tür çakallardan kurtuluruz.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
2018 yılında kazandıran bir ödül olmadı doğru düzgün.Çoğu da böyle zart zurt diyerek yana çamura yatıyor.İnsanlar emek vermiş reklamını yapmış bunlar üzerinden proje tanıtmışsın sonra şu bu sebeplerle ödemiyorlar.2019 iyi geçer de biraz toparlarız.Yoksa gidişat iyi değil.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Bende imzasına katılmıştım gitti 5 haftalık emek böyle şerefsizler yüzünden bountylere katılasım gelmiyor artık , zaten belliydi bunların böyle birşey yapacağı bounty biteli kaç ay oldu adamlar hala kyc için bir link veremediler , soru sorduğumuzda hep biraz daha var dediler. İcosuna ve bountysine katılanlara geçmiş olsun.
member
Activity: 532
Merit: 12
Ben de hiç bir projeye KYC yapmamaya çalışıyorum. KYC isteyen projelere katılmıyorum bile. Mecbur olarak sadece borsada KYC işlemleri yapmışımdır. Onun haricinde KYC isteyen projeler pek cazip gelmiyor bana. Belkide kendilerince iyi bir şey yapıyorlardır. Ama bana göre değil gibi.

Tıpkı ben. Bende sadece kullandığım borsalara kyc yaptım. Daha önce cashbeg.go diye bir bounty ye katılmıştim. Sonradan token dağıtımı olacağı zaman kyc istediler yalan olmasın 10 bin civarı alacaktım ama yinede kyc yapmadım. Hadi 10 BTC olsa da kyc yapmakta neyse. Ne olduğu belli olmayan tokenler için kyc yapılmaz
Pages:
Jump to: