Pages:
Author

Topic: SEC, VanEck ETF kararını 30 Eylül’e erteledi - page 3. (Read 448 times)

member
Activity: 196
Merit: 10
Piyasa daha da düşecek gibi duruyor ETF kararını merakla bekliyorum ancak bizim için olumlu bir sonuç çıkmayacak gibi duruyor
newbie
Activity: 171
Merit: 0
valla sürekli erteleniyor bu karar, eğer çıkarsa bitcoin baya bir yükselir diye düşünüyorum ben
jr. member
Activity: 114
Merit: 1
VanEck kadar önemli olmasa da iki tane daha ETF başvurusu var. Bunlar 23 ağustosta karar verilecek olan Proshares ETF ve 21 eylüldeki direxion ETF. Sanırım bunlarda erteleme yok ve son karar verilecek. İkizlerinki red olunca piyasa düşmüstü, eğer bunlardan da olumsuz karar çıkarsa piyasada moraller bozulabilir. Yatırımcıların bu tarihlere de dikkat etmesinde fayda var.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
zaten beklenen bir gelişmeydi. buna rağmen bitcoin ve tüm kripto paralarda düşüşe sebeb oldu bu haber. düşürmek için bahame arıyor balinalar malesef.
jr. member
Activity: 126
Özellikle eylülün son haftası piyasayı iyi takip etmek lazım. Insiderlar karar belirten işlemler yapabilir.
member
Activity: 252
sürekli beklenti kararlarıyla yeni bir algı oluşturup yeni beklenti oluşturup alış satış algısına döndü sec kararı bekleyen ilgiliyi yada teknolojiyi denen zarar verir neden zarar versin ilgi ve teknoloji yatrımı aracı gördüğümüz bitcoin ve türevleri koca bir hiç o zaman forexciler gibi kumar oynar olduk teknoloji 2 plana atıldı kimsenin ilgisini çekmiyor
member
Activity: 406
Merit: 11
Gemini'nin kendisi için şartlar uygun olmadığı halde başvurması yanlış bir hareketti. Piyasayı kötü etkiledi.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Bence şuan kabul edilmeyeceği çok açıktı zaten dolayısıyla hata trade işlemlerinde bu tarz bir beklentiyle yanlış şeyler yapanlar da ama sonbaharda kabul edilecek bana göre.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Bitcoin'in her şeyi ETFlerin onaylanmasına bağlı değil tabi ki fakat onaylanmanın gerçekleşmesi durumunda Bitcoin çok güzel bir çıkış yakalar diye düşünüyorum. 2019'a kalmaz umarım.
jr. member
Activity: 126
ETF haberleri piyasayı allak bullak etti, başvurular öncesi biraz da olsa toparlanmaya başlamış 8000 dolar üzerine çıkmıştı.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Piyasa erteleme kararından aşırı etkilendi, satışlar stop loss ları patlattı ve düşüş yüzde 10 lara ulaştı.
full member
Activity: 413
Merit: 100
SEC kararını sadece erteledi böyle oldu, red verseymiş demekk ki neler olacaktı diye kara kara düşünüyorum durum vahim.
jr. member
Activity: 134
beklentinin dibini görüyoruz ve hala dibe gitmeye devam ediyor bu gidişle btc yi bakkaldan marketten alacağız hiç şaşırmam hemde hiç ben 6.5 ken aldım 8.6 iken satmadım sonra bu etf dalgası çıktı şimdi 6.2 ne diyelim sağlık olsun
member
Activity: 100
Bu fiyat düşüşü beklentinin kötü etkilenmesi mi o halde? Çok eridi yine. Beklentinin epey altında sonuçlanmış oldu bu süreç.
jr. member
Activity: 336
Arkadaş artık karar vereceklerdir versinler. İnsanlar tedirgin oldukça piyasa dibe gidiyor. Zaten güvenmesi zor bir piyasa. Bide belirsizlik yaratmasinlar
full member
Activity: 714
Merit: 125
30 Eyluldede birsey cıkacagını sanmam, olay buyuk ihtimalle 2019 yılına sarkar ancak bir olumlu gelişme olursa er yada gec bu kripto para piyasasında çok olumlu algılanacak ve fiyatları oldukca yukarlara cekecege benziyor.
jr. member
Activity: 336
Adamlar umut verip kafamızda kafamızda çalıyorlar. Bu gidişle boğa moğa gelmeyecek galiba. Gerçi adamlar düşerken bile kazanıyor. Biz çıkarken de kazanamiyiruz
member
Activity: 406
Şahsi görüşüm etf başvuruları çıkmadan önce piyasa biraz rayına girer gibi oluyordu, ama ne yazık ki piyasa yükseliş için etf ye odaklandı.
member
Activity: 574
Merit: 13
Tek umudumuz ETF oldu gibi. Bence bu ertelemeler iyiye işaret. Yakında onayın ayak sesleri gelebilir. Ret verecek olsalar çoktan basarlardı ret diye. Sonuçta bilinmeyen bir şeyi onaya açmıyorlar. Bitcoin tüm dünya da biliniyor artık ve onlar hepimizden iyi biliyordur.
jr. member
Activity: 168
Bu ETF olayı da G20 gibi biraz abartılıyor sanki bence yükseliş için piyasanın biraz daha olgunlaşmaya ihtiyacı var. SEC kararları piyasayı bir nebze etkilese de ciddi yükseliş yine balina hareketliliğiyle gelecek.
Pages:
Jump to: