Pages:
Author

Topic: Seçimden sonra zafer naraları atanlar nerede? - page 2. (Read 336 times)

newbie
Activity: 97
Merit: 0
Emin olun şuan bir erken seçim yapılsa oylarını yine tayyipe verir bunlar zaten ben avrupa turunda yabancı yatırımcılara üşlkeyi ben yönetiyorum yatırım yapabilirsiniz dediğinde zaten bir bok olucağını anlamıştım ardından ekonomi ve hazine bakanını damadı yapması ardından papaz krizi , ülke olarak tarihte bu kadar kötü yönetilmemişizdir...
member
Activity: 630
Merit: 37
hepsi analarının amlarına saklandılar amına koydular ülkenin orospu çocukları 6.85 i gördü dolar daha bir saat önce ülkenin başkanı bu krizden yastık altı dolarlarla çıkmaya çalışıyor o da ayrı bir orospu çocuğu onların doları varsa bizim allahımız var diyor açıklamaya bak daha fazla sinirlenmeyeyim diyorum ama yok çıldırmamak elde değil eğer bir allah varsa topunun belasını versin mahvettiler güzelim ülkeyi
jr. member
Activity: 182
Merit: 3
forumda birisi vardı "nasıl koydu Tayyip" diye dolaşıyordu ortalıklarda. Valla nerede o arkadaş. Tayyip baba hepimize koydu gördüğümüz üzere.
Aynı o göt kafalılar o yunanistan krizinde az dalga geçmediler. Aha aynısını hatta çok daha fazlasını biz yaşayacağız.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Uzun yazmaya gerek yok, dolar 7, Euro 10 TLye gidiyor, daha zam furyası başlamadı bile ama dakika 1, gol 1, elektrikten milleti düdüklediler. Yıllar önce televizyonda Yunanistan'ı, Venezuela'yı falan izliyorduk "vah vah" diyerek, şimdi millet "bankadan paraları çeksek mi, devlet mevduata el koyar mı acaba?" diye birbirine soruyor (cidden soruyorlar).
Gerçi kime konuşuyorum ki, meşhurdur,bilinir, gemiyi ilk siz terkedersiniz !!!
Pages:
Jump to: