Merhaba arkadaşlar bu keyifli ve heyecan dolu uğraşın içinde geç de olsa ben de yer almaya karar verdim.. biliyorum rakamlar arttı tren çoktan hareket etti fakat son bir hamleyle en arkadaki vagona kendimi atabilir miyim diye uğraşıyorum.. yaklaşık bir haftadır sürekli bir araştırma halindeyim ama hemen aklınıza parayı yatırıp gelecek haftaya nasıl 2'ye katlarım diye düşündüğüm gelmesin sindire sindire mantığını anlamaya çalışarak içine girmeye çalışıyorum bu dünyanın.. Gerek bu forumda olsun gerekse nette bulabildiğim bütün kaynaklarda araştırmalar yapmaya devam ediyorum.
sizi fazla sıkmak istemiyorum arkadaşlar konuya geçeyim.. elimde yaklaşık 70-75 bin tl bu yatırım için ayırabileceğim ve kaybettiğimde beni derinden sarsmayacak param var. eğer araştırmadan girsem bu işe direk herkes btc'den bahsediyor alayım geçeyim derdim ama öyle yapmayacağım bu noktada sizlerin de önerilerini bekliyorum geçmişte okudum birçok kişiye tavsiyelerde bulunulmuş eminim bu yardımsever kişiliklerinizle bana da tavsiyelerinizi esirgemezsiniz.
yukarıda da bahsettim 70-75 bin tllik ayırabileceğim bütçem var ve 2018 yılı mayıs haziran ayına kadar kendime bekleme limiti koydum.. araştırmalarım benim btc önderliğinde sepet yapma kavramına aşina etti ve bu yöntemin tutarlılığını benim yatırımım açısından sizlerin görüşüne açmaya karar verdim.. unutmadan söyleyeyim paribu, btcturk ve binance kullanıyorum ve bunların kafi geleceğini düşünüyorum daha fazla bölünüp takibi zorlaştırmak istemiyorum.
yaptığım araştırmalar ve buralardaki tavsiyeler ışığında bütçemi:
Ağır sepet
Bitcoin -- 30 bin tl
Ethereum -- 10 bin tl
Waves -- 5 bin tl
Neo -- 5 bin tl
İota -- 5 bin tl
Stratis -- 5 bin tl
Dash -- 2 bin beş yüz tl
Qtum -- 2 bin beş yüz tl
Eos -- 2 bin tl
hafif sepet
Monetha -- 2 bin tl
Cardano -- bin tl
Stellar -- bin tl
Tron -- bin tl
bitshare -- bin tl
Ripple -- Beş yüz tl
Cindicator -- Beş yüz tl
OAX -- Beş yüz tl
Verge -- beş yüz tlListem bu şekilde arkadaşlar.. bu coinlerin haricinde 2 bin tllik de çok ucuz ama patlama ihtimali olan bir coine yatırma amacındayım bu noktada ucuz ve potansiyeli yüksek bir coin de ekleyeceğim listeme tavsiyelerinizle..
sizlerden ricam listemi nacizane değerlendirmeniz ve karşılarında yatırmak istediğim paraları yorumlamanız. bence şuna o kadar yatırma düşür bunu biraz arttır onu listenden çıkar şunu koy tarzında tavsiyelerinize ihtiyacım var. bu konudan gelişmeleri de an be an güncelleyeceğim.. teşekkür ederim şimdiden..
*Sepetlerime isim de buldum haydi hayırlısı
ağır ve hafif isimleri dolar bazındaki fiyatlarına göre ayrım yapmamdan kaynaklanıyor.. aslına bakarsanız hafif sepetten daha çok umutluyum.