Quote from: coa032 on July 02, 2014, 10:24:50 PM
Quote from: MICRO on July 02, 2014, 10:11:18 PM
Quote from: coa032 on July 02, 2014, 10:08:17 PM
Bolje cuvajte te btc-e nego sto prodajete. Ove godine vrlo lako moze da dostigne bar 2000$ po komadu. O sledecoj i onoj tamo godini da ne pricamo.
Ti mislis ja volim sto prodajem. Cheesy . Najradije bi da cuvam ali jbg treba mi pare stalno tako da se prodaje. Evo ovaj 1btc sto sam zaradio na signature campaign prodao i taman kes za more Cheesy .
Jbg i ja bi mogao da prodam i da idem na more,ali po meni je korisnije gledati dugorocno. Sledece godine za isti taj 1 btc bi mogao da odes 5x na more umesto sad sto bi jednom otisao( samo dajem primer naravno da neces ici 5x na more Cheesy ).
Evo sad citam clanak da i Rusija radi na nekom zakonu kako bi "legalizovali" bitcoin, jos samo Kina da uskoci i eto ga,a sigurno hoce. Sto znaci da nista ne sprecava Bitcoin da napreduje i u narednih par godina dostigne vrednost 5-10k $ po komadu. Recimo dot.com "balon" je ima 7 triliona marketcap, a bitcoin trenutno ima ~8.5 milijardi$..trenutna cena bitcoin-a je smesna.
Ko ima dokonih para sad je pravi trenutak za kupovinu, a ne prodaju bitcoin-a.
Znam, slazem se sa tobom. Ali jbg ja ga zaradjujem sada i trosim sada , isto cu tako ma koliko bude vredan i u buducnosti.
Ali trudicu se da nekako napakujem bar 1-5 btc za par sledecih meseci pa da se to cuva na cold storage za neku lepu buducnost.
Price su istinite da ce cena da mu ode preko 2k dolaresa i to veoma brzo nesto su se svi uzfrkisali i poceli sve da prodaju ti sacuvaj, kraj avgusta pocetak septembra se oceju nenormalan skok vec je ltc otisao u kurac i ko ga je uzeo moze debelo da profitira isto vazi i za dark.