Pages:
Author

Topic: Sermayem %70ten fazla eridi gitti - page 15. (Read 5265 times)

full member
Activity: 448
Merit: 124
January 23, 2018, 08:31:53 AM
Stop-loss ile bir kısım zararın sonunda satılmadıysa çok büyük bir zararın sonunda da satmak bir o kadar zor olur. %70 yada %50 btc de kalıp en azından zararı altcoinlerde minimize  etmek ve stop loss larla strateji belirlemek önemli.
full member
Activity: 344
Merit: 100
January 23, 2018, 06:49:24 AM
Bugün Btc bazında ya da dolar bazında bakmanın arasında fark kalmadı, hesap aynı. Sermayeyi ayakta tutmak için beklemek lazım. Herkes kardan zarar etme aşamasında. Güzel günler gelecektir.
sr. member
Activity: 454
Merit: 300
January 23, 2018, 06:25:32 AM
Konunu açılıp durum bildirmesi üzerindne neredeyse 2 aya yakın bir zaman geçmiş, konu sahibi arkadaş son olarka ne durumda? Konu sahibi arkadaş samimi olarak önerim, BTC bazında bakma doalr bazında bak yatırımlarına
newbie
Activity: 252
Merit: 0
January 23, 2018, 05:14:50 AM
piyasaların en dalgalı olduğu dönemlerden birini yaşıyoruz sermayenizin %70 şini kayıp etmiş sayılmasınız biraz sabırlı olursanız piyasalar düzelecek ozaman zarar değil kar edersiniz.
member
Activity: 182
Merit: 11
January 22, 2018, 03:13:59 PM
Çok fazla insan ilk başlarda aynı hazin sonu yaşıyor ama bu senin için iyi bir ders iyi bir başlangıç olabilir. Satarsan zararı kabul edersin beklersen en azından zararını kapatamazsan bile bir bölümünü çıkartmış olursun. Yerinde olsam(kendi adıma konuşuyorum tavsiye değil) büyük potansiyel gördüğüm coinler'e portföyümde duran dandik coinler'i atıp girer onun dışında pozisyonumu bozmazdım. 
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
January 22, 2018, 02:55:17 PM
ulan bi tarafımızı yırtıyoruz, dikkat edin lale borsası bu, birilerinin elinde pumplanıp dumplanıyor, çıkışta 3-5 kazanın çıkın, kaybedebileceğinizden fazlasını yatırmayın vs vs diye, bi kere de adam akıllı araştırın laf dinleyin, yok güzel roadmap miş yok güzel ekipmiş vs vs, trişko olm trişko, trişkooooooo, sokun artık kafanıza, yakalayın büyük dalgayı sörf yapın, dalga azalmadan da diğerine geçin, bu kadar basit, ne olacaktı btc habire artacaktı da bedavadan zengin mi olacaktınız, hayırdır, milyarlarca insan çalışıyor 3 kuruş için, herkes aptal bi siz zeki, bedava ekmek fare kapanında, yazık günah 3 kuruş paran vardır, onu da kaptırıyorsun, üzüyorsun, üzüyorsunuz.
member
Activity: 182
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
January 22, 2018, 07:32:35 AM
Bitcoinin ciddi düşüşe geçmesinden önce yatırım yapanlar zarar ettiğini düşünüyor
Ama bence bu zarar o kadar büyük değil eski seviyesine dönüyor
member
Activity: 224
Merit: 12
January 22, 2018, 04:35:21 AM
Kesinlikle satmamalısın zaten panik satışları başladığında ilk satanlar dışında çoğu büyük zararlar yapıyorlar biraz bekle piyasalar kendine çeki düzen verir ona göre karar verirsin ama bence kesinlikle satma
newbie
Activity: 252
January 22, 2018, 04:09:45 AM
bitcoin ni şuan elinizden çıkarmayın mart ayına kadar bekleyin eminim şubat ayında kayıp ettilerinizin en az 5 katını kazanacaksınız bu düşüş fazla sürmez
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
January 22, 2018, 03:44:39 AM
bence siz btc bazlı değil usd bazlı hesabınızı yapın. her şey döner dolaşır usd ye döner.
newbie
Activity: 126
January 21, 2018, 02:55:10 PM
B son zamanlarda ki düşüler gerçekten de yatırımcıları ciddi zarara sokmuş gibi ama bu zararın geçici olacağını düşünüyorum
member
Activity: 210
January 19, 2018, 02:00:00 PM
Satmadıkca kaybetmiş sayıllmazsın hocam maalesef benzeri şeyleri biz de yaşıyoruz altcoinlerde oluşan büyük erimeleri hüzünle biz de izliyoruz Sad fakat yapacak bir şey yok güvendiğimiz projelerin tekrar şahlandırmasını bekleyeceğiz
member
Activity: 126
January 19, 2018, 01:32:47 PM
Sermaye eski miktarına döner ama sabırlı olup beklemek gerekiyor. Yüzde yetmiş erime çok fazla neler yaptın arkadaş sen böyle, biraz sakin davransaydın keşke.
full member
Activity: 294
Merit: 101
January 19, 2018, 06:53:13 AM
Tekrar artacak hocam merak etmeyiniz. Yıl sonuna kadar sabrederseniz fazlasıyla alırsınız . Ani satışlar yapıp zarınızı daha fazla arttırmayın. Şuanlık için bekleyin unutun kafanızdan çıkartın.
member
Activity: 112
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
January 19, 2018, 06:51:39 AM
Kesinlikle satış yapmamanız lazım zaten siz de farkindasinizdir durumun zaten yavaştan toplama eğilimine girdi bana göre umarım kısa zamanda düzelir
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
January 18, 2018, 03:22:10 PM
Dostum sende yeni öğrenen insanlar gibi tüm coinler pahalıyken girmişsin yav keşke çok büyük miktarlarla gireceğine biraz ufak paralarla işi öğrenseydin
Ama yinede %70 kayıp güzel bence,  beni düşün birde ilk girdiğimde paramın hepsini kaybetmiş keşke az miktarla girseydim diyorum hep
member
Activity: 138
Merit: 12
January 17, 2018, 05:37:16 PM
sadece herkes alım fırsatı alım fırsatı dediği için yazıyorum.
15k da alım fırsatı deniliyordu 13k dada aynı.
Burdan almak isteyenlere sadece bir kez daha düşünmeleri için yazıyorum.10k direnç noktasını rahatça gecti.Su an 11k da.Birçok uzman 12.5 dan dönecek 8.5 test edilecek.Kırarsa 6k sonrası yatay seyir diyenide var.

Şimdi burada alım fırsatı diyenler yarın 20 40k olursa ben demiştim dicek fakat ya olduda 6k ya indi ve yataya girdi.İnsanların parasının yarısı gitti.
Bence şu an düşüş trendinde ve dibi gördüğümüze ait bir volume yok ortada.En dipten almaya çalışmak yerine yükseliş trendine girdiğine emin olduğunuz noktada girerseniz evet daha az kazanırsınız
fakat paranızı çöpe atma riskinede girmemiş olursunuz.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
January 17, 2018, 02:17:54 PM
Valla son birkaç gün içinde benim de sermayem yarı yarıya eridi. Çok berbat bir durum ama yapacak bir şey yok şuan için maalesef. Sadece beklemek kalıyor geriye bu zamanda.
member
Activity: 154
January 17, 2018, 10:56:04 AM
Satmayacağım diye ısrar etmenin hiçbir anlamı yok. Piyasa düşüyorsa hemen satış moduna geçmeli. Daha sonra düşük fiyatlarda istenen coinler tekrar toplanmalı. Yoksa sizlere maalesef zarar ettirir geriye bir şey kalmaz.
jr. member
Activity: 112
Merit: 2
January 17, 2018, 09:44:52 AM
Satmak icin gec kalmissin. O yuzden hic satma, sabirli ol derdim ben.

Ilk tehlikeyi hissettigin anda satip daha asagida diplerden tekrar toplasaydin karli olurdun ama bundan sonrasi beklemekten baska yapabileceklerin zararli gibi geliyor.
Pages:
Jump to: