Pages:
Author

Topic: "Sesli Kitap Kanalları/Servisleri" - "Storytel" sesli kitap uygulaması - page 2. (Read 285 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
İngilizce öğrenirken Read listen learn kullanıyorum. Türkçe romanlar için de bu kullanilabilir, çok faydalı bir konu bence sağ olasın.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
Arkadaşlar duymayan kaldı mı bilmiyorum ama storytel sesli kitap uygulamasını kesinlikle tavsiye ederim. Ayda 24 tl ye cebin de onlarca kitap. üstelik hemen hemen her türde kitaplar bulmanız mümkün. Hatta ingilizce kitaplar  bile var. Ayrıca seslendirenler de tiyatrocular , oyuncular vs..Özellikle İstanbul trafiğinde oldukça zamanımız geçiyorken kolaylıkla kitap dinleyebilirsiniz. Ve bence kitap okumaya da teşvik ediyor insanı. Ben kitabı alıyorum eğer dışarıdaysam dinliyorum.Okuyabilecek durumdaydam kaldığım yerden okuyorum. Bence öyle ayrıca bi keyifli oluyor ve kitap bitmiyor diye sıkılıp bırakmıyorsunuz. Uygulamayı telefonunuza indiriyorsunuz ve abone oluyorsunuz. Üstelik ilk 14 gün ücretsiz. Şimdiden keyifli dinlemeler Smiley

Herkes bu şekilde bildiği sesli kitap uygulamalarını kanallarını paylaşırsa güzel bir arşiv olur.
Pages:
Jump to: