Pages:
Author

Topic: Shivom Vision - Sağlık Hizmetlerinin Geleceği - page 3. (Read 685 times)

member
Activity: 714
Merit: 82
telegraminda gereksiz bi kalabalik var. bu kadar kalabaliga gore bounty yapmalari sacma geliyor bana acikcasi. pek guvenemedim bu projeye. sacma geldi birazcik.

artık tüm ödül projelerinin telegramı bu şekilde. 5000-6000 hesap açıp toplu halde giriş yapıyorlar.
telegram kampanyalarına katılmaya bile değmez artık.

sadece imza işe yarar.
member
Activity: 168
Merit: 10
member
member
Shivom, DNA veri bağışçılarının biyoteknoloji, sağlık endüstrisi ve hükümet tarafından yönetilen araştırma enstitülerindeki devrim niteliğindeki değişimlerle işbirliği yapmasını ve benzeri görülmemiş bir medikal çağa katkıda bulunmasını sağlayacak eşsiz ve güçlendirici bir projedir
https://www.youtube.com/watch?v=jce9vB5zbps
member
Shivom ICO: Yaşamları genomik ekosisteme dönüştürmek
http://icowhitelists.com/shivom/
member
Activity: 378
Merit: 11
Çok büyük bir kalabalık var telegram kanalında en son nucleusda böyle olmuştu ico olmadan sonlanmıştı o, herhalde bu projede oyle olacak gibi duruyor
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Telegram üzerinden bu kadar fazla üyeyi nasıl topladılar ben onu merak ediyorum.Acaba airdrop gibi bir şey mi planladılar bundan önce bizim haberimi yok  Huh Bu arada bence ödül avcıları bu projeyi değerlendirebilir zaten piyasada çok fazla kampanya yok bu aralar.

Para ile telegram üyeliği satılan sistemler var . Ödülü miktarını fazla takmamak lazım . Sonuçda Hardcap yapamadıktan sonra hiç bir anlam ifade etmiyor fix ödül değilse .

Para ile telegram üyeliği satılan sistemler olduğunu ilk defa duydum hocam.Açıkcası bazen telegramdaki üye sayısına göre icoların durumunu takip ediyordum.Bu benim için biraz şaşırtıcı oldu. Smiley

Evet var hocam fakat bunlar bot üyelikler yani ayrıca çok belli oluyor bundan dolayı en iyisi Invite ile Telegram'a üye çekmek.. Bunu yapmak içinse Telegrama önceden kaydolmak gerekiyor yani ekibin gerçekten spekülasyondan anlayan bir ekip olması gerekiyor.
full member
Activity: 462
Merit: 107
Telegram üzerinden bu kadar fazla üyeyi nasıl topladılar ben onu merak ediyorum.Acaba airdrop gibi bir şey mi planladılar bundan önce bizim haberimi yok  Huh Bu arada bence ödül avcıları bu projeyi değerlendirebilir zaten piyasada çok fazla kampanya yok bu aralar.

Para ile telegram üyeliği satılan sistemler var . Ödülü miktarını fazla takmamak lazım . Sonuçda Hardcap yapamadıktan sonra hiç bir anlam ifade etmiyor fix ödül değilse .

Para ile telegram üyeliği satılan sistemler olduğunu ilk defa duydum hocam.Açıkcası bazen telegramdaki üye sayısına göre icoların durumunu takip ediyordum.Bu benim için biraz şaşırtıcı oldu. Smiley
hero member
Activity: 644
Merit: 502

full member
Activity: 1414
Merit: 161
member
Ceviri icin tesekkur ederiz. White paperin turkcesi var mi? Genom ile ilgili hangi ilaclari arastiracaklar? tam olarak anlasilmiyor. bounty kampanyasina belki katilabilirim, cunku fena gozukmuyor, fakat projeyi arastirmam gerekir.
Hayır yok hocam, talep edilmedi. Evet ilaç araştıracaklar proje yeni geldiğinden bende tam olarak kavrayamadım, tercüme edilen metinde çok az olduğundan çok vakıf olamadım projeye
member
member
Activity: 504
67k kişi olmuş telegram kanalı ama sahte hesapları doldurmuş olabilirler. Bu kadar hype oluşacak ne var bu projede bilmiyorum. Bazı ico sitelerinde 5 üzerinden 4.2-4.5 puan almışlar ve iyi puan bence
member
Activity: 140
go networkten sonra en kalabalik telegram kullanici sayisina sahipmis bu proje. anlasilan hype yuksek ve amazix yonetiyor. guzel oduller dagitacagini dusunuyorum.
member
Activity: 378
Saçma olduğunu düşünmüyorum bir çok ortak ismi lanse edilmiş, buna cesaret edemezler bence. Ödül biraz yüksek ona katılıyorum ama projenin yönetimi 70 kişilik bir ekipte yani amazix bence adına leke sürdürmez.
Anlayamadığım dns veri bağışı nasıl oluyor onu çözemedim, ilaç deneylerimi yapacaklar insanlar üzerinde bunumu demek istiyorlar. Yoksa yaşlanmayı durdurmak gibi şeyler için ilaç gelişimlerimi olacak insan dna larını inceleyerek
full member
Activity: 322
Merit: 100
Ödül gerektiğinden fazla tutulmuş, Telegram kanalına sahte üye çekilmiş, partnerlerin tamamı doldurma ve sadece partner oldukları belirtilsin diye partner yazılmış, ödül miktarına altından kalkamayacakları kadar miktar girmişler.. Kısacası bu proje tutmaz.

hocam amazix yönetmese bende öyle düşünürdüm ama amazixler adını neden tehlikeye atsınlar yoksa dedikleriniz mantıklı ve kolaylıkla yapılmış olma ihtimali yüksek
newbie
Activity: 195
Merit: 0
Ödül gerektiğinden fazla tutulmuş, Telegram kanalına sahte üye çekilmiş, partnerlerin tamamı doldurma ve sadece partner oldukları belirtilsin diye partner yazılmış, ödül miktarına altından kalkamayacakları kadar miktar girmişler.. Kısacası bu proje tutmaz.

ICO nun hype i cok fazla. Ama token price cok fazla buldum total supply ile karsilastirildiginda. Proje basarili olur olmaz onu bilmem ama hype i cok olan tokenlar ico bittikten sonra idex de en azindan x2 ye satilir.
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Gen havuzu yaratıp hastalıklara caremi arayacaklar şimdi bunlar . Ben korkarım virus yapıp ırklarıda yok edebilirler . Grin Fazlamı abarttım acaba .
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
member
Activity: 490
Ceviri icin tesekkur ederiz. White paperin turkcesi var mi? Genom ile ilgili hangi ilaclari arastiracaklar? tam olarak anlasilmiyor. bounty kampanyasina belki katilabilirim, cunku fena gozukmuyor, fakat projeyi arastirmam gerekir.
Pages:
Jump to: