Pages:
Author

Topic: Sigara kullanıyor musunuz? - page 3. (Read 4758 times)

hero member
Activity: 714
Merit: 500
September 09, 2016, 09:57:39 AM
Bırakalı 10 seneyi geçti. Ne kadar oldu tam hatırlamıyorum. Günde 2 paket uzun maltepe içen birisi olarak içenlere sesleniyorum. Bırakın ! Bırakın ! Bırakın !
Yapmanız gereken sadece içmemek. Çok da zor olmasa gerek. Suyun tadının olduğunu öğrendiğimde hayatım değişti.  Grin
hero member
Activity: 868
Merit: 502
September 09, 2016, 08:33:41 AM
Bıraktım oyu kullanan 2. kişiyim Smiley
10 yıl içtim 3 yıldır bıraktım.
Bazen aklıma geliyor istiyorum ama öyle iğrenç insanların elinde görüyorum ki tekrar soğuyorum.

HELAL olsun hocam tebrıkler  Grin Grin
full member
Activity: 238
Merit: 100
September 09, 2016, 07:08:20 AM
Bıraktım oyu kullanan 2. kişiyim Smiley
10 yıl içtim 3 yıldır bıraktım.
Bazen aklıma geliyor istiyorum ama öyle iğrenç insanların elinde görüyorum ki tekrar soğuyorum.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
September 09, 2016, 05:25:43 AM
sigaranın iştah kestiği doğru, tiryakiler bıraktığında çikolata yemek abur cubur derken kilo alıyorlar.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
September 09, 2016, 04:40:33 AM
Yıl başında niyetlendim bırakmaya. 25 gün falan hiç içmedim ama ne yazık ki içine girdiğim ilk can sıkıcı stress ortamından sonra yaktım ve gerisi geldi. Özellikle pc başındayken, kahve - çay- alkol içerken sigarasız yapamıyorum.  Bunları bırakabilirsem eminim sigarayı bırakmak çok kolay olacak ama dolaylı da olsa zincirleme etki yaratıyor bunlar. Bir bağımlılık diğerine bağlanmış durumda.

Ben de bir sene bıraktım, 20 kilo aldım. Bırakmaya şimdi kilo alacağım diye korkuyorum. Zar zor verdim o kiloları. Hani boş durmamak için yemek bir yana, insanın ayrıca acaip iştahı açılıyor. Her yediği ayrı bir tatlı gelmeye başlıyor.

Çüşş çüşşş çüşşş anam ben 20 kilo alsam göbek atarım o derece 58 kilo bi insan olur mu camış gibi 2 aydır her akşam orta boy pizza yememe rağmen fast food kilo aldırmıyor anasını satayım sigarayı bıraksam bende o kadar alır mıyım ki Cheesy
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
September 09, 2016, 04:02:31 AM
Yıl başında niyetlendim bırakmaya. 25 gün falan hiç içmedim ama ne yazık ki içine girdiğim ilk can sıkıcı stress ortamından sonra yaktım ve gerisi geldi. Özellikle pc başındayken, kahve - çay- alkol içerken sigarasız yapamıyorum.  Bunları bırakabilirsem eminim sigarayı bırakmak çok kolay olacak ama dolaylı da olsa zincirleme etki yaratıyor bunlar. Bir bağımlılık diğerine bağlanmış durumda.

Ben de bir sene bıraktım, 20 kilo aldım. Bırakmaya şimdi kilo alacağım diye korkuyorum. Zar zor verdim o kiloları. Hani boş durmamak için yemek bir yana, insanın ayrıca acaip iştahı açılıyor. Her yediği ayrı bir tatlı gelmeye başlıyor.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
September 09, 2016, 03:13:45 AM
Sigara içmiyorum sigarayla sevişiyorum resmen neredeyse günde 1,5 paket birde adıyaman tütünü alıp sarıyorum sarması zevkli geliyo sonra sardıkça sarasım geliyor sarıncada içesim geliyor ulan ne boktan bişeyin ortasınad kaldım böyle Cheesy

ah be braderim! aynı ben.... yanmışız olum yanmışızzzzz
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
September 09, 2016, 12:07:38 AM
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
September 08, 2016, 08:23:35 PM
Kullanmıyorum kullananı da çevremde barındırmıyorum. Forumdaki içenlerin içmeyenlere oranı beni hayli şaşırttı. Buluşma yaparsak sıkıntı çıkacak demek ki. Smiley
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
September 08, 2016, 02:04:06 PM
Yaşım çok küçükken babamın çok sigara içmesinden dolayı kendi kendime bir karar aldım ve dedim ki sigarayı hiç dünyama sokmayacağım ve tadını dahi bilmeyeceğim o gün bugün o sözümüm hep arkadında kaldım ve hala sigaranın tanını bilmiyorum. O bun için burdan hala içmemiş olanlara bir tavsiyede bulunmak istiyorum sigarayı bırakma derdiyle uğraşmamanın  en iyi yolu hiç başlamamaktır . İçen arkadaşlarda çocuklarını ailelerini sevenlerini düşünsün sigara dost değil düşmanın en kötüsüdür.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
September 08, 2016, 12:52:31 PM
Kesinlikle hayır bir ara okul yıllarımda özenmiştim sonrasında dahada kullanmadım paso öksürüyordum. Cheesy
hero member
September 08, 2016, 10:16:54 AM
Cebinde mentos taşı ya da ismail gibi fıs fıs sıktır bizde bağışıklık var (sigara) dokunmuyor. Grin
EDIT: başlamayanlar bulaşmasın elbette, bizde şemsiye açıldı kapanmıyor artık 20 sene olmuş toprakta bırakıcaz mecbur.
hero member
Activity: 882
Merit: 524
For Rent
September 08, 2016, 10:13:50 AM
sigara hayattır  Grin
Biranın viskinin en iyi mezesidir, sinir bastığında, stress yaptığında, seksten sonra yakarsın ohhhhhh o dumanı içine çekip üflediğinde içindeki her türlü zararlı maddeler dumanla birlikte uçar gider dışarı. İçmeyenler sigara içen kadınla öpüşemez dumanından rahatsız olur fln.. Üzüntü verici Smiley)

Bir daha yazasım geldi.
zıkkımın pekini için!
Aksine sigara içersen alkolün tadını alamazsın. stres e iyi gelmez tam tersine bağımlılıktır; nikotin yoksunluğu stres düzeyini artırır.
seks kısmına bir şey diyemiyorum deneyimlemek lazım ancak sigara içen kızla öpüşmek kül tablası yalamak gibi bir şey. bögh. Tongue
benim ilk kız arkadaşım içiyodu. benim tad konusunda sıkıntım olmadığı için "kültablasını yalamak" benzetmesi cuk oturdu. aynen öyle oluyordu. değişik bi tad. her şeyi tadmak lazım  Tongue Kiss
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
September 08, 2016, 10:03:16 AM
sigara hayattır  Grin
Biranın viskinin en iyi mezesidir, sinir bastığında, stress yaptığında, seksten sonra yakarsın ohhhhhh o dumanı içine çekip üflediğinde içindeki her türlü zararlı maddeler dumanla birlikte uçar gider dışarı. İçmeyenler sigara içen kadınla öpüşemez dumanından rahatsız olur fln.. Üzüntü verici Smiley)

Bir daha yazasım geldi.
zıkkımın pekini için!
Aksine sigara içersen alkolün tadını alamazsın. stres e iyi gelmez tam tersine bağımlılıktır; nikotin yoksunluğu stres düzeyini artırır.
seks kısmına bir şey diyemiyorum deneyimlemek lazım ancak sigara içen kızla öpüşmek kül tablası yalamak gibi bir şey. bögh. Tongue
hero member
September 08, 2016, 09:58:38 AM
sigara hayattır  Grin
legendary
September 08, 2016, 09:51:13 AM
Maliyeti çok aza düşürüp içmenin yöntemleri de var. Uzun zamandır kullanmama rağmen içinde kaç tane olduğunu hala çözemediğim arap kağıdı 1 tl, 100'lük yerli filtre 1 tl, kilosu 60-70 tl arası değişen orta-süper hafif Adıyaman tütünü de oldu mu temiz. Ama tabii bazen Adıyaman tütünü bayıyor, ağzı bozuyor, o aralar biraz lükse kaçıp Golden Virginia patlatıyorum.

Evet, içiyorum sigara.

Ben bu sarma sigara olayını beceremedim. Hatta denedim bir kaç sefer. aletini aldım gene olmadı. randıman alamadım. veriyoruz 12 TL. yazık günah vallahi.

hazır sarırmısı var 200 tanesi 20 tl .ne sarmayla ugras ne stres yap.koy parlament paketıne millet anlamaz ne ictıgını Cheesy Cheesy Cheesy

Hazır sarılmışlar leş gibi oluyor. Paket sigarası dışı kullanılıyor, kağıdı organik değil, üstelik içindeki tütün de kuru ve taze olmuyor. En güzeli yapabiliyorken elle sarıp içmek. Hem de daha az içiyorsunuz, çünkü sürekli sarmakla uğraşılmadığı gibi, daha doyurucu oluyor ve daha uzun sürüyor bir dal. Wink
hero member
September 08, 2016, 09:44:26 AM
Maliyeti çok aza düşürüp içmenin yöntemleri de var. Uzun zamandır kullanmama rağmen içinde kaç tane olduğunu hala çözemediğim arap kağıdı 1 tl, 100'lük yerli filtre 1 tl, kilosu 60-70 tl arası değişen orta-süper hafif Adıyaman tütünü de oldu mu temiz. Ama tabii bazen Adıyaman tütünü bayıyor, ağzı bozuyor, o aralar biraz lükse kaçıp Golden Virginia patlatıyorum.

Evet, içiyorum sigara.

Ben bu sarma sigara olayını beceremedim. Hatta denedim bir kaç sefer. aletini aldım gene olmadı. randıman alamadım. veriyoruz 12 TL. yazık günah vallahi.

hazır sarırmısı var 200 tanesi 20 tl .ne sarmayla ugras ne stres yap.koy parlament paketıne millet anlamaz ne ictıgını Cheesy Cheesy Cheesy
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
September 08, 2016, 09:42:34 AM

Evet, içiyorum sigara.

legendary
September 08, 2016, 08:38:20 AM

Evet, içiyorum sigara.
hero member
September 08, 2016, 08:25:38 AM
sıgara ya zam gele gele bırakırız dedık ama asla alkolle sıgara kolay kolay bırakılmaz arkadas ...  Grin
Pages:
Jump to: