Pages:
Author

Topic: Sigarayı bırakıp tütüne başlayanlar :) - page 4. (Read 6544 times)

full member
Activity: 202
Merit: 101
February 13, 2017, 05:35:34 PM
Bir ben mi varım bırakan? Bırakmayı ciddi bir şekilde düşünen de yok herhal. Tütün ucuz ve daha az sağlıksız veya elektronik sigara sağlığa zararsız gibi bahanelerin arkasına sığınıyorsunuz. Bırakmak için yapmanız gereken tek şey bırakmaya karar verip vücudunuz, özellikle de beyniniz sigaranın bir ihtiyaç olmadığını kavrayana kadar bu kararlılığı göstermek. Bu da 3 - 4 hafta filan sürüyor. Ama bu 1 aylık süreç çok zor geçiyor. Aklından defalarca 1 defadan bir şey olmaz diyorsun. Bu düşünceyi dizginleyebilirsen bırakıyorsun. Dizginleyemezsen 1 kere oluyor 2,3,4,5..... bir bakmışsın tekrar başlamışsın.
sr. member
Activity: 359
Merit: 250
February 13, 2017, 04:07:36 PM
Hey gidi günler hey; okul yıllarıma gittim geldim başlığı ve içeriğini görünce Smiley
hero member
Activity: 756
Merit: 500
February 13, 2017, 01:55:26 PM
Paket tütün satan bildiğiniz site varsa özelden atabilir misiniz
hero member
Activity: 546
Merit: 501
February 13, 2017, 11:46:36 AM
Tütün son zamanlarda bende baş ağrısı yapıyor , sizde de oluyor mu? Anormal bir şekilde içtikten hemen sonra çok az bir ağrı oluyor.Bir iki tane daha içince fena şekilde ağrıyor.
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
February 13, 2017, 11:09:24 AM
Konuyu açan kişi olarak yazayım. Yaklaşık 4 ay oldu gayet memnunum durumdan Smiley
Hem daha keyifli(tiryakilik açısından) hem de çok daha uygun maddi açıdan. Normalde şu an aylık en az 400 TL vermem gerekirken, tütün+makaron sadece 50 TL civarı maliyeti oluyor.

Anladım hocam. Peki hangi ilin tütününü alıyorsunuz? Ben Adanadayken mısır çarşısında orta düzey tütün alırken satıcıların çoğu bana en iyisi Muş tütünü derlerdi.

Adıyaman tütünü kullanıyorum, o da iki çeşit hafif ve orta diye geçiyor. zaten aralarında 5TL fark var ancak ben orta olanı alıyorum, daha çok hoşuma gidiyor.
member
Activity: 93
Merit: 10
February 13, 2017, 07:16:31 AM
Konuyu açan kişi olarak yazayım. Yaklaşık 4 ay oldu gayet memnunum durumdan Smiley
Hem daha keyifli(tiryakilik açısından) hem de çok daha uygun maddi açıdan. Normalde şu an aylık en az 400 TL vermem gerekirken, tütün+makaron sadece 50 TL civarı maliyeti oluyor.

Anladım hocam. Peki hangi ilin tütününü alıyorsunuz? Ben Adanadayken mısır çarşısında orta düzey tütün alırken satıcıların çoğu bana en iyisi Muş tütünü derlerdi.
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
February 13, 2017, 06:31:46 AM
member
Activity: 93
February 12, 2017, 05:21:04 PM
Tütün değilde bu bira fiyatları beni çok sinirlendiriyor. En sonunda bira kiti ile evde bira yapmaya karar verdim. şişe başı maliyet 2 liraya kadar düşüyormuş. Tadı nasıl ki?
newbie
Activity: 51
Merit: 0
February 03, 2017, 05:30:21 PM
Old Holborn'un fiyatı şu an ne kadar? Bulunduğum yerde hem pahalı hem de bulması zor. Bu arada sahtesi de piyasada çok fazla olan bir ürün....
piyasada fiyat 25 civarı fakat dediğiniz gibi sahtesi çok dolanıyor.yurtdışından gelen olsada sipariş versek.
full member
Activity: 186
Merit: 100
February 03, 2017, 12:03:46 PM
içimi normal sigaradan çok daha uzun sürüyor. evden metroya yürürken normal sigara yaktığımda o sigara yolun 3/2'sini tamamladığımda biterken, sarma sigara metro girişine kadar bitmiyor. artık tütünde fazla kimyasal olmadığından mıdır, ocb kağıdının bir hikmeti midir bilemeyeceğim.
Tütün nemli olduğundan dolayı normal sigaralar gibi sürekli yanma eğiliminde değildir. Bir süre içilmediğinde sigarayı yakman gerekir. Ayrıca diğer sigaralar gibi fabrikasyon değil de sarma makinesiyle ya da elde sarıldığından tütün miktarı ve içindeki hava miktarının da az olması buna etkendir.
member
Activity: 244
February 03, 2017, 10:00:35 AM
içimi normal sigaradan çok daha uzun sürüyor. evden metroya yürürken normal sigara yaktığımda o sigara yolun 3/2'sini tamamladığımda biterken, sarma sigara metro girişine kadar bitmiyor. artık tütünde fazla kimyasal olmadığından mıdır, ocb kağıdının bir hikmeti midir bilemeyeceğim.
full member
Activity: 186
Merit: 100
February 03, 2017, 09:21:20 AM
Old Holborn'un fiyatı şu an ne kadar? Bulunduğum yerde hem pahalı hem de bulması zor. Bu arada sahtesi de piyasada çok fazla olan bir ürün....
sr. member
Activity: 476
February 03, 2017, 05:03:22 AM
Golden Virginia ya başladım , sarması biraz zaman alıyor biraz da zahmetli ama nikotin belasından kurtulmak için değer.
newbie
Activity: 51
Merit: 0
February 02, 2017, 05:24:19 AM
Golden virginia ve oldholdborn isimli paket tütünleri önerebililrim şaraplıdır kendileri,ama kolay bulunmaz
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Ben 2 yıl kadar önce sigarayı bırakıp vapinge başladım. Hem maddi hem manevi olarak gayet memnunum. Tütüne başlamakla kıyaslanabilir mi bilmiyorum ama sigarayı bırakma eylemini gerçeleştirmiş olarak şunu söyleyebilirim, sigara gerçekten kötüymüş...

hacım kar hem maddi hem manevi Smiley bizde .. arada kaçamaklar var ama olsun yinede  hesaplamamız iyi gidiyor.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Ben 2 yıl kadar önce sigarayı bırakıp vapinge başladım. Hem maddi hem manevi olarak gayet memnunum. Tütüne başlamakla kıyaslanabilir mi bilmiyorum ama sigarayı bırakma eylemini gerçeleştirmiş olarak şunu söyleyebilirim, sigara gerçekten kötüymüş...
sr. member
Activity: 387
Merit: 252
Az önce euronews'in aşağıda linkini verdiğim haberini izledikten sonra kesin olarak e-sigaraya geçme kararı aldım
izlemenizi tavsiye ederim : https://www.youtube.com/watch?v=Ye6ZypZnB4Y&t=328s&index=1&list=LL2IhFg4MvgWhLrhbNyrGkQg

Yakın zamanda e-sigaraya geçeceğim sanırım. Neden derseniz, birincisi aynı kalitede tütün bulamaz oldum. Çelikhandan aynı şahıstan aldığım halde aynı kalitede çıkmıyor artık. İkincisi kül olayı çok canımı sıkmaya başladı. Eleaf istick pico diye bir marka kullanmaya başladı bacanağım. Sanırım patlama riskine karşı güvenlikliymiş. Ve çok memnun. Bu markayı bilen varsa yorumlarını almak isterim.

Bu konuda da yine youtube'da "Buhar Odası" adında bir kanal var onu tavsiye edebilirim, gayet açıklayıcı faydalı bilgiler veriliyor.
sr. member
Activity: 448
Yakın zamanda e-sigaraya geçeceğim sanırım. Neden derseniz, birincisi aynı kalitede tütün bulamaz oldum. Çelikhandan aynı şahıstan aldığım halde aynı kalitede çıkmıyor artık. İkincisi kül olayı çok canımı sıkmaya başladı. Eleaf istick pico diye bir marka kullanmaya başladı bacanağım. Sanırım patlama riskine karşı güvenlikliymiş. Ve çok memnun. Bu markayı bilen varsa yorumlarını almak isterim.
sr. member
Activity: 387
Merit: 252
Aslında bunun sigarayı bırakmakla alakası yok Cheesy
Tütün içmek sigarayı bırakmak mıdır? Cheesy

tabiki değil ama en azından bilinçli bir şekilde alınan zararı minimuma indirme çabası diyelim. az da olsa hiç yoktan iyidir Smiley
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Aslında bunun sigarayı bırakmakla alakası yok Cheesy
Tütün içmek sigarayı bırakmak mıdır? Cheesy
Pages:
Jump to: