Pages:
Author

Topic: SIHAlardan kim rahatsiz olur. Kim iftira atar? - page 2. (Read 292 times)

full member
Activity: 322
Merit: 101
.Bunun CHP ile organik bir bağı vardır/yoktur bilemem.

chpylen organik bagli yazmadim zaten. Dikkatlen bakarsan chpli gibi yayin yapan dedim. Merdan Yanardagin Ak Partili olduğunu soylemezsiniz herhalde. Zatenki tele1 igdaş tan sponsorluk aldi. Kendi aciklamalari var. chp belediyesinden.

daha önemli görülen ekonomik durum ve $=9.27 TL neden bu fiyatlarda diye ülkenin ana gündeminden bahsetmek daha doğru olacak.

Dolar 100 lira da olsa mehmetcige yarar yapmis islere iftira atmayi hakli yapmaz. Bu memlekette Nuri Demiraglar harcandi. Memlekete yarar yapanlarin hesabini dolar fiyati bicemez. Dolar konusmak istiyosanki 100 tane dolar konusu var. Onlara yazabilirsin. Ulkeye bi tane civi cakmamis kisiler neden yarar yapan insanlara iftira atiyo. Ben bunu sorarim. Sankim dolar 1 lira olsaymis baska bahaneler yazcakmissin gibi geldi bana dostum. O zamanki kuresel isinma var. Neden bu konuyu actin derdin belkim. 

Kazandığınız için tebrik etmemizi istiyorsanız tebrik ederim

Ben memlekete fayda yapanlarin tarafindanim. İftiraci algici larin yaninda olmam. Ben degil memleket kazanir dostum.

Mandona cevap yazmam. O daha onceden ben isime gelene konusurum. İsime gelene konusmam demisti.
legendary
Activity: 2156
Merit: 1518
Bildiğim kadarı ile Bayraktar makina sanayi bizim değil özel bir şirketin doğrumudur? Özel olan şirkete bir iftira atılmış ve hakkını hukukta aramış hukuk gerekeni yapmış.

Burada bizi ilgilendiren şey nedir?

Bana desenki kardeşim dolar .... sebepden dolayı ....... oldu ha ozaman derimki tamam.

Yıllar önce bağlı bulunduğum belediye bana ceza kesmiş ve mahkemede cezayı iptal ettirmiştim bunndan farkı nedir konunun?

Gördüğüm ile  konu siha ile ilgili bile değil şirketin haksız kazanç elde etmesiyle ilgili ne alaka siha?

Chp sende bi düzgün açıkla şu Altın, dövizi falan ülkeyi yönetemiyorsun olmuyor bak
copper member
Activity: 1498
Merit: 1110
Savunduğunuz hangi görüş olursa olsun anlayış esas olmalıdır.Hukuki sonuçların hepsinin burada konu olarak açılması -bence- anlamsız.SİHA’lardan rahatsız olanlar genellikle işine yaramayan veya SİHA’ların yaraladığı kişilerin savunucularıdır.

Ancak ortada benim ilk defa duyduğum bir gazete var abc denilen bir gazete.Bunun CHP ile organik bir bağı vardır/yoktur bilemem.Dava partiyi bağlamayacağı gibi, şahısların adına açılmış ve şahıslara gazete yönetici kadrosu sıfatından dolayı muhattap alınmış.Burada siz/biz dili kullanmak yerine daha önemli görülen ekonomik durum ve $=9.27 TL neden bu fiyatlarda diye ülkenin ana gündeminden bahsetmek daha doğru olacak.

Kazandığınız için tebrik etmemizi istiyorsanız tebrik ederim  Smiley
full member
Activity: 322
Merit: 101
chpli gibi yayin yapan abc gastesi SİHA larimizi ureten Baykar Makineye iftira atmis. Cezasini da almis.

Bu gasteler ulkenin menfaatine is yapan seylere iftira atiyo. Mehmetcigimizi koruyan SİHAlardan rahatsiz mi oluyolar? Kim boyle iftira atarki? Memlekete bi civi cakmisliginiz yok. Barim iyi isler yapana iftira atmayin.

Baykar Makine parayi sehit cocuklarina ayirmis. Aferin onlara.

Bize atılan bir iftira daha hukuktan döndü ve yalan olduğu tescillendi!

@abcgazete'sinin o dönemki yazarı Yılmaz Polat ve yöneticisi Merdan Yanardağ'dan kazandığımız manevi tazminatı, şehitlerimizin çocuklarına eğitim bursu olarak bağışlayacağız.
https://twitter.com/Baykar_Savunma/status/1448367052142612492
Pages:
Jump to: