Pages:
Author

Topic: sikayetvar.com - page 2. (Read 210 times)

full member
Activity: 546
Merit: 154
April 07, 2021, 04:06:02 AM
Ben bu siteyi sorun çözücü olarak görüyorum . İnte rnetten bir ürün alacaksan eğer önce bu siteden bir bakıyorum şikayet varmı olalı göremedim bir sorunla karşılaştım firma sorunumu cozmemekte ısrarcı hemen bu siteye bir sikayet yazısı yaziyorum o ilgilenmeyen firma birden aydınlanma yaşıyor sorunu hemen çözüyor Smiley öyle işlevsel bir site benim için Smiley
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
April 07, 2021, 01:39:47 AM
Şikayetvar.com bu siteyi bilmeyenler vardır diye düşünerek konu açmak istedim.

Özellikle bilmediğim internet sitelerinden online alış-veriş yapmadan önce bu sitelerden  alış-veriş yapıp problem yaşamış olanlar var mı? diye bu siteye bakarak ona göre işlem yapıyorum. Özellikle adını duymadığım bazı internet sitelerini kullanmadan önce ön bilgi edinmiş oluyorum.

İkinci olarak internet sitelerinde alış-veriş yapıp problem yaşarsanız çözüm için sorunu şikayetvar.com a yazdığınızda alış-veriş yaptığınız siteden çözüm için sizi arıyorlar geneldede problemler çözülüyor. Bir çok online satış platformunun buralara üyelikleri mevcut ve şikayetleriniz bu firmalara iletiliyor. Ayrıca bankalar ile olan problemleride burada çözebilirsiniz kart aidatlarının iadesinde özellikle işe yarıyor tavsiye ederim.

https://www.sikayetvar.com
Pages:
Jump to: