full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
herkes sinyal gruplarına sövmüş çok güzel de , ben gayet kazanıyorum sinyal gruplarıyla
ama kazanmaktan ne anladığınıza bağlı bu biraz , günlük ihtiyaçlar için yetecek parayı çok rahat çıkarıyorum
izlediğim yol şu oldu
önce telegramı ağzına kadar sinyal gruplarıyla doldurdum
sonra bu orospu çocuklarını 3-4 gün full takip ettim , finale 3 tane grup kaldı
500 dolarla oturuyosun masaya , eldeki btcmi arttırayım aman efendim , 5x yapayım gibi beklentilerle girerseniz sikebilirler
siz ne cins sinyal gruplarında takılıyosunuz bilmiyorum da , benim baktıklarım , çoğu zaman grafik de paylaşıyolar , neden almamız gerektiğine dair dedikoduların ya da haberlerin olduğu sayfaları da atıyolar
yoksa ''şu coini alın şimdi uçacaaak' diyen kanallar da var , uzak durun onlardan amına koyyım
ne demiştik ? 500 dolar , olay ihtiyaçları karşılama , geçinme parası olduğu için btc bazında bakmıyorum orda duruma ben.
verdiler babalar coini , ay paramı böleyim , ay şu miktarıyla gireyim , yok öyle şeyler
gözün gördü coini hacmi falan da var sıkıntısız
500 dolarla girip -20 -30 -40 dolara stoplossu koyyosun kardeşim .
hadi diyelim düştün 460 dolara yemedi
460 dolarla sonraki coine girip yine -20 -30 -40 (coinin sende yarattığı imaja ve o anki piyasa durumuna göre) koyyosun stoplossu
hadi diyelim 420 dolara düştük
sakin kovboy , patience is the key !
420 dolarla gir sonrakine koy stoplossu
illa bi yerde +ya geçiyosun , ben gözden çıkarıp oyuncak edebileceğim para $500 olduğu için 500 diyorum , özel bi sebebi yok . sen 1000lik çıkarabiliyosan gözden eyvallah . o da olur .
500le oturup 250-300lere 20 30 dolarlık stoplosslarla düştüğüm çok ender oldu , o kadar peşpeşe sikecek coin gelmiyo
takip ettiğin gruba bağlı elbette
ne yapıyoruz ?
alayını telegrama doldurup bi kaç gün full takip ediyoruz, sakses reyti en yüksek olan , en güvenilir duranları finale bırakıp gerisini siktir ediyoruz.
ikinci kural , aç gözlü olmayacaksın
40 dolar 50 dolar hedef koy kendine , kaç saat durabileceksen başında , ona göre de değişir bu hedef durumue (500 dolarla oturunca çok rahat çıkıyo bu para sinyal gruplarından söylediğim şekilde
ama hedefi tutturunca siktir kalk o masadan, böyle piti piti arttırıp paranı haftalık harçlık olarak çekersen , sen de şirinleri görebilirsin .
ben trade yapmayı falan bilmem , yani teknik anlamda grafik vs okuma konusunda yetersizim , bi halt anlamam
ama her türlü çalışan yöntemdir bu , çok gömmeyin sinyal kanallarını , gayet işlevseller
ha gün olur , bok gibi de geçebilir , 3-4 gün üst üste 40 50 dolar alıp günlük , peşine güm diye 200 dolar da verebilirsin bi anda 500 dolarından
ama yola devam , haftalık olarak da çek parayı , belki buradaki tecrübeli traderlara az para gibi görünür de , valla türkiye şartlarında hiç az para değil
son bişey daha söyleyim , hiç gireyim de sinyal gruplarından parayı katlayım niyetim olmadı , bu niyetle bakarsanız zarar etmeniz çok olası , kesinlikle gözden çıkarabileceğiniz parayla ve stoplossla girin . hedeflediğiniz karı alınca da siktir olun çıkın o coinden. açlık yapmayın , piti piti çıkan coinin , mutfaktan su alıp dönene kadar anasının sikilmesi de stoplossun patlaması da olası , başında durun .