Pages:
Author

Topic: SIRIN LABS Token (SRN) - İlk defa elle tutulur bir ürün geliştiren ve üreten kp - page 2. (Read 378 times)

jr. member
Activity: 124
Merit: 3
Sağlam bir projeye benziyor, enine boyuna biraz araştırmak lazım. Yabancı kaynakları translate yoluyla anlamaya çalışayım ben bi Smiley
sr. member
Activity: 266
Merit: 271
Üst duzey guvenlikli cryptocurrency adı altınta yapılan ilk telefon tarzında reklamlrı oldu. Yatirimcisida bountyciside çıkıcak ürünü merakla bekliyor. Kim bilir belki guzel cihaz yaparlae alır kullanırız Smiley
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
dostum biraz araştırmış olsan bunun normalde bir post başlığının olduğunu orada yazmanın daha iyi olacağını da bilirdin . sen bence biraz daha  araştır.

pardon dostum anlayamadım alternatif kripto paralar kısmına açtım yanlışmı açtım yanlışsa affola

yanlış değil de gereksiz o kadar başlık olmaya başladı ki gereken bir başlığı göremeden kayboluyor Wink
full member
Activity: 322
Merit: 100
Sirin labs tokeni çok sağlam bence herkes girmeli ben bountysine katıldım sırf tablo falan yok diye çıktım çok pişman oldum ya sonra ne yapsam olmadı hep zarar ziyan ettik bountyi
member
Activity: 406
Merit: 11
Roadmapleri oldukça uzun soluklu ama hedefler net ve ölçeklenebilir en azından. Yine de takvimin aksayacağını düşünüyorum. 
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Çok reklam yaptılar bayada Hype bir ICO geçirdiler . Artık elle tutulur bişey sunsalar iyi olur yani .

Reklamda Messi'yi gösterdiler telefon vs. derken insanlar meraklandı .
full member
Activity: 616
Merit: 108
Forumda konusu vardı. Kendi telefonlarını ve blockchain tabanlı işletim sistemlerini geliştirecekler.
Telefon yada işletim sistemi tam emin değilim aynı zamanda cold wallet olacak.
newbie
Activity: 28
Merit: 1
Elle tutulur olan ürün ne ? konuya pek vakıf değilim açıklarsanız sevinirim
member
Activity: 336
Merit: 13
SIRIN LABS cidden çok başarılı bir proje gibi görünüyor ada tokeni yerine başka bir token ile anlaşma sağlasa daha iyi olabilirdi SRN açısından neyse ürünleri bir çıkarsın bakalım neler olacak fiyatına etki edecektir.

Ada token mi 3. nesil ether gibi bir platform mu? 2.si.
member
Activity: 116
Sürekli araştırmacı
dostum biraz araştırmış olsan bunun normalde bir post başlığının olduğunu orada yazmanın daha iyi olacağını da bilirdin . sen bence biraz daha  araştır.

pardon dostum anlayamadım alternatif kripto paralar kısmına açtım yanlışmı açtım yanlışsa affola
full member
Activity: 224
Merit: 100
SIRIN LABS cidden çok başarılı bir proje gibi görünüyor ada tokeni yerine başka bir token ile anlaşma sağlasa daha iyi olabilirdi SRN açısından neyse ürünleri bir çıkarsın bakalım neler olacak fiyatına etki edecektir.
member
Activity: 336
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
member
Activity: 116
Sürekli araştırmacı
Arkadaşlar merhaba,

SIRIN LABS Token (SRN)  coini biraz aratırdım ürettikleri cihazda güzel bir chaza benziyor seri üretime bu yıl içinde başlayacaklarmış

cihaz blockchain tabanlı bir yazılım ile geliştiriliyormuş ve temeli gizlilik üzerine kurulu olacakmış fakat ingilizcem çok iyi olmadığı için detaylı araştıramadım.

şuan fiyatıda çok uygun aranızda daha detaylı bir araştırma yapmış olan arkadaş varsa yorumlarını okumaktan zevk duyarım
Pages:
Jump to: