In functie de cat de sus ai setat memoria, pentru minatul BTC nu o sa ai probleme. Eu o tin la 150 Mhz si la 6 GPU-uri pe rig merg de peste un an fara probleme.
Nu stiu cum sa-ti zic, dar te doare mintea cu placa aia a ta cu 8 sloturi. Cat ai dat pe ea?
O am din toamna trecuta, cand mi-am facut al 2-lea sistem.
Cred ca am dat cam 700ron cu tot cu transport, de la o firma din Buc., venise la schimb pe garantie pt. o alta placa, si de asta n-am avut pachetul complet la ea ... adica am avut cutia, placa si tablitza aia, fara alte cabluri, cd, manual etc, ce-o mai fi fost in pachetul standard.
La vremea aceea era cam 1600-1800ron noua, si pe newegg.com era cam 400usd.
Am fost fortat sa imi fac si eu o carcasa din lemne, ca nu incapea placa de baza in carcasa, ea fiind XL-ATX.
A fost una pe forum acum o saptamana care s-a vandut la un pret de te doare mintea, adica placa + i7 Sandy + 8GB la 1600ron!!!
Mai gasesti modele cu multe pciex x16, dar pe socket 1366 la 600-800ron SH, MSI-ul e pe 1155, dar chipset vechi - P67.
Ultima mea achizitie e un MSI Z77 MPower, nimic deosebit, dar am luat-o ca pt. mine, mi-a placut culoarea si ca are wireless
)
http://www.saturntech.co.za/images/MSI%20Z77MPOWER.jpgPe asta vreau sa inghesui 3 placi intr-un Antec P280, placi subvoltate ca sa nu faca galagie mare, si de asta am fugit de coolere turbo:)
Am luat urmatoarele placi:
- 7970 + AC = tri-slot
- MSI 7870 Hawk - foarte interesanta placa
- 6970 + AC = tri-slot
Cred ca 6970 il dau cum imi ajunge ... nici nu stiu de ce am mai luat-0, cred ca defapt pt. cooler