Borsamızı kullanmasını bilmeyen bir kişi olarak lütfen karalamaya devam etmeyiniz.
Almış olduğunuz ekran görüntüsünde
Güncel Fiyat 7,328 TL görünmektedir. Ekran görüntünüz üzerinden işaretlediğim üzere BTC'nin fiyatı ise
33,097.45 TL'dir.
Bariz bir şekilde görülmektedir ki yukarıdaki veriler BTC verileri değildir. Coinler arası geçiş sağlarken yukarıdaki veriler önceki tıkladığınız bir coinden kalmıştır.
BTC fiyatının doğru olarak görüldüğü bir ekran görüntünüz yok ise, sizi kapağınız ile başbaşa bırakır, bundan sonraki karalamalarınızda daha dikkatli olmanızı temenni ederiz.
Saygılar.
Borsamızı kullanmasını bilmeyen bir kişi olarak lütfen karalamaya devam etmeyiniz.
Almış olduğunuz ekran görüntüsünde
Güncel Fiyat 7,328 TL görünmektedir. Ekran görüntünüz üzerinden işaretlediğim üzere BTC'nin fiyatı ise
33,097.45 TL'dir.
Bariz bir şekilde görülmektedir ki yukarıdaki veriler BTC verileri değildir. Coinler arası geçiş sağlarken yukarıdaki veriler önceki tıkladığınız bir coinden kalmıştır.
BTC fiyatının doğru olarak görüldüğü bir ekran görüntünüz yok ise, sizi kapağınız ile başbaşa bırakır, bundan sonraki karalamalarınızda daha dikkatli olmanızı temenni ederiz.
Saygılar.
aBorsa kullanmayı senin ağa babandan iyi bilirim. Sen diğer posttaki ithamlarıma cevap versene. O kadar yalancısınız diyorum tık yok. Ayan beyan ortaya cıkardım ne mal olduğunuzu. Hafta sonu global borsalar 2000 USD hacime kadar düştüğü, Paribu 110 BTC hacimde ve BTCTurke sadece 34 BTC hacimde iken sen nasıl BTC/TL de 606 BTC lik hacme ulaştın onun cevabını ver. Hemen 1 saat sonrasında gece 3 te global borsalarda dump gelince bütün borsalar 1 önceki günki hacmini 5e katladı ama sen niye yine 550 BTC'lik hacimdeydin onun cevabını ver. Kemik kadro mu var? Hep bi 550?
Asabımı bozma bütün platformlarda bangır bangır bağırırım. Yalancılığınız ortaya cıktı, milletin gözünde rezil oldunuz bari hadsizlik etmeyin de özür dileyin. Hadi özrü geçtim yaptığınız sahtekarlıktan vazgeçin yeter. O da birşeydir. Hadi cevap ver bakalım. Sana da saygılar.