Pages:
Author

Topic: Siverek'te Atatürk Heykeline Saldırı - page 3. (Read 4006 times)

full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Delidir ne yapsa yeridir. Yorumlarınızı okudum arkadaşlar. Adamın sarıklı olması gerçekten büyük talihsizlik. Yaşadığımız şu günlerde sosyal medya ve haber sitelerinde dincilerle kemalistleri karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar. Aman gözünüzü seveyim arkadaşlar böyle tahriklere ve oyunlara gelmeyin.
Son zamanlarda böyle şeyler arttı. Ben bunun basit bir olay olmadığını, bazı derin güçler tarafından provoke amaçlı yapıldığını düşünüyorum. Adam orada baltayla heykele vuruyor, camera da hazır aşağıda çekim yapıyor. Sanki önceden hazırlanıp oynanan senaryo gibi.
Hocam telefonda kamerayı açmakta zorlanıyor musun? Bence spontane bir çekim benim telefonumdan kamerayı açmam 1 saniye sürmüyor. Her boku da dış güçlere bağlamayın yahu.
full member
Activity: 448
Merit: 107
Delidir ne yapsa yeridir. Yorumlarınızı okudum arkadaşlar. Adamın sarıklı olması gerçekten büyük talihsizlik. Yaşadığımız şu günlerde sosyal medya ve haber sitelerinde dincilerle kemalistleri karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar. Aman gözünüzü seveyim arkadaşlar böyle tahriklere ve oyunlara gelmeyin.
Son zamanlarda böyle şeyler arttı. Ben bunun basit bir olay olmadığını, bazı derin güçler tarafından provoke amaçlı yapıldığını düşünüyorum. Adam orada baltayla heykele vuruyor, camera da hazır aşağıda çekim yapıyor. Sanki önceden hazırlanıp oynanan senaryo gibi.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Bu sarıklı cübbeli ve piyasada ki badem bıyıklı tipler yüzünden adamı dinden soğutuyorlar. Yanlış anlaşılmasın kimsenin kıyafetine karışmıyoruz ama nedense bu kıyafetli bu tarz kişiler ülkenin değerlerine, çağdaş yaşamın gerekliliklerine ve düşünce yapısına dinamit koyuyorlar cahillikleriyle.. Amerikanın Avrupanın bir şey yapmasına gerek yok çok güzel bu tipler başarıyor...
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Bu ne çekememezlik aq. Adamın heykelini bile çekemiyorlar. Onların taptıkları put şuan ülkenin başında duran elemandır. Cahil alert..
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Şimdi son dakika haberi düştü haberlere. Saldırganı tutuklamışlar, demek ki akıl sağlığı yerindeymiş Smiley
Bugün elindeki o kesici aletle heykele saldıran yarın sokaktaki vatandaşı keser. Örneklerini çok gördük ellerinde pala ile satır ile dolaşanların
hero member
Activity: 700
Merit: 553
yavaş yavaş iç savaşa gidiyoruz, ne güzel.

osmanlı taktiğidir bu, önden delileri salmak.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
full member
Activity: 700
Merit: 134
Sevmediğin şeyleri yaptır, sonra adama zarar gelmesin diye akıl sağlığı yerinde değil de. Güzel iş
sr. member
Activity: 462
Merit: 306
Bu durum için "yazıklar olsun" demek yetersiz. Aksiyon lazım. Ülkeye hiçbir katkısı olmayan bir tipin, kendine görev bildiği hadise çok vahim Sad
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bu bağnazlık 100 yıl öncede vardı şimdi de var ama bu aralar bunlara çok rastlar olduk neden çünkü kendilerine uygun zemin buldular , cesaret buldular bundan 20 yıl önce bu tarz girişimler olsaydı ikna falan edilme olayını bırakın adamı linç ederlerdi ne yazık ki bu olay  ,  toplumun değer yargılarının zayıfladığını ve duyarsızlaştığını gösteriyor.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Sütünü sümüğünü siktiğim çocuğu put demiş. Örümcek beyinli pezevenk put tapılmak için yapılır, heykel hatırlamak hatırlatmak için. Ordaki asker de sırf başları ağırmasın diye adamı ikna etmeye çalışıyor. Atatürk değil de rte heykeli olsaydı o götünü keserlerdi şalvarlı sümsüğün.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Sasiriyorum bunlara elinde satirla gezerler milleti keserler yinede birsey olmaz yasadan sadece durust vatandas etkileniyor.Eskiden boyle seyler hic olmazdi artik sasirmiyorum
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
July 30, 2017, 06:15:48 PM
Ya Şanlıurfa'da karısının götünü Suriyelilere seyrettiren osmanlı hayaliyle orgazm olan bademleme seven ibnelerin ne yapmasını bekliyordukki? Atatürk bu gavatlara iki boy fazla gelir.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
July 30, 2017, 06:11:02 PM
Her şeyden acısı herif çat çat vururken askerlerin adamı izlemeleri. Şu ülke ve insanlarına olan tahammülüm her geçen gün azalıyor  Angry
full member
Activity: 150
Merit: 110
July 30, 2017, 02:47:28 PM
Deliler, beyinsizler, geri kafalılar, tecavüzcüler, namussuz ve haysiyetsizler dışarda, ama akıllı ileri görüşlü insanlar içerde...
bu tipler bu ülkede nefes almayı bile hak etmiyorlar.
hero member
Merit: 502
July 30, 2017, 02:06:58 PM
https://tr.sputniknews.com/turkiye/201707301029489800-valilik-ataturk-heykeli-saldiri-aciklamasi/

bızde yedık salagız ya ceza vermıyorlar hemen deli deyıp gecıyor serefsızler aalh belanızı versın hepınzın
hero member
Activity: 661
Merit: 509
July 30, 2017, 01:41:23 PM
Heykeller bile bir taraflarına batıyor bunların,
ama arap topraklarına gidip saçma sapan kaya parçalarını bi taraflarına sokarlar, meteorun birine sürtünüp medet umarlar...
Anıtkabir'e gidip de hastalığı için şifa dileyen bile olmamıştır ama bugüne kadar...

Beyni yok bunların, "İmam hatipler kapatılsın".
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
July 30, 2017, 12:01:35 PM
Bakalım arkadaşın sonu ne olacak hapse girermi sizce yoksa elini kolunu sallayarak devam mı eder gezmeye .
full member
Activity: 616
Merit: 118
July 30, 2017, 11:15:54 AM
Bu ülkeyi kuran adama saygı duymak zorundasın bu topraklarda yaşayacaksan

o askerin yerinde ben Allahtan yokmuşum mermiyi yerdi benden direk.

Böyle bir saçmalık olmaz putperesliğe gerek yoktu da yıllardır dikilen onca heykele neden karşı çıkmadı o insan müsvettesi.
hero member
Merit: 502
July 30, 2017, 10:32:00 AM
bu orospu cocuguna jandarmayla polısın o kadar ıyı nıyetlı davranıp 3 dakika boyunca konusturmasına da bır anlam veremedım.bask aseye apar topar  döve döve gözaltı yaparlar buna ıyı nıyetlı dwranırlar mk
Pages:
Jump to: