Pages:
Author

Topic: Sizce bitcoin yükselişi ne zaman son bulur ve ayı piyasası başlar? - page 2. (Read 1775 times)

sr. member
Activity: 392
Merit: 250
Best IoT Platform Based on Blockchain
Kişisel tahminim onbin dolardan hemen sonra her an ayı piyasası başlayabilir, Bitcoin onbin olunca takkeyi önüme  koyup ne yapacağım bi karar alacam, belki bir süre tamamen çekilecem piyasadan.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Bitti denilen yerden resmen ileri hamle yapıyor. Yılbaşına kadar yukseliş trendinin devam etmesini bekliyorum. Düzeltmeninde derin olmayacağını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Benim görüşüm bitcoin sürekli kullanıcılarının artmasıyla değerininde buna paralel olarak artacağı, 1000 dolarlara düşmesi artık çok zor çok büyük olayların olması gerek , güvenlik açıkları hamlenmeler , islemlerin yavaşlaması, büyük ülkelerin yasaklama girişimleri gibi olaylardan çok ciddi olaylardan bahsediyorum.
newbie
Activity: 11
Merit: 0
Yükselişi son bulmaz, sadece duraklar ve yakın zamanda duraklayacağını düşünüyorum, panik satışı yapmayalım bu zamanlarda dikkatli olalım hepimiz kazanalım.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Bitcoinin ara ara gelen haberlerle yükselişe devam edeceğini düşünüyorum. Son düzeltme kimilerine göre düzeltme bile değil kimisi de yeterli görüyor ancak şunu biliyoruz ki normal piyasadakinden çok daha dalgalı bir piyasa burası. Genel anlamda uzun vadede yükseliş çok büyük bir olay olmazsa devam edecektir. Ama kısa vade için bir şey söylemek çok zor oluyor. Gelen haberlere tepkiler de sert oluyor. Yeni hedefler 11000 civarında dolanıyor. 14000 olması kaçınılmaz deniyor. Profosyonellerin bile kafası karışabiliyor son durumlardan sonra. Açıkcası  bu kadar hızlı yükselişi hiç birimiz tahmin etmiyorduk. Ayı için daha beklememiz gerekecek sanırım. 2018 baya bir karışık olacak gibi.
sr. member
Activity: 364
Merit: 252
1000 doların bu saatten sonra adı bile olmaz ama tahminime göre bir satış psikolojisi baskın gelir ve serbest düşüş başlarsa 5000 dolar altına kadar soluksuz iner. Ha o arada ne kadar tutarlar, alım fırsatı doğar mı bilmem. Düşse bile çok uzun kalacağını sanmıyorum.
hero member
Activity: 630
Merit: 503
24 Kasım'da yine bir soft fork olacağı söyleniyor başka bir konuda. Belki de biz atlamışızdır ve artış bundan oluyordur. Kısa sürede bir düşüş trendi gelebilir yani.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Yanılmıyorsam 6 ay kadar önce psikolojik seviye 5.000 dolardı, şu bir kaç aydır da 10.000 dolar söylene söylene bu yönde  psikolojik beklenti oluştu. Bitcoin bu beklentileri hiç boş çıkarmadı şimdiye kadar  yakında 10.000 rekoru da gelebilir. Sonra da ayılar işbaşı yapar.
full member
Activity: 142
Merit: 100
Her yükselişin bir düşüşü mutlaka olacaktır. Ama ne zaman? Huh
hero member
İnsanlarda 10 bin dolar olacağına olan inanç tamamen arttı. Artık 10 bin dolar seviyeleri hiç hayal gibi değil bana göre. Ayı piyasası illa başlayacaktır ama zamanını kestirmek güç.
newbie
Activity: 34
Merit: 0
Bir gün yükselişinin son bulacağını düşünenlerdenim. Tabii ki bunu tahmin etmek çok zor. Ama önümüzdeki 1-2 yıl içerisinde olmayacağını düşünüyorum. En azından 2018 yılı da bu yıl gibi daha fazla insanın haberdar olmasıyla ve piyasaya girmesiyle sonuçlanır ve artmaya devam eder. Tabii o gün geldiğinde altcoinler yükselecek mi yoksa onlar da düşecek mi onu kestiremiyorum.

sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
O kadar düşük rakamlardan işlem göreceğini  düşünmüyorum ben bitcoinin. En azından önümüzdeki bir yıl falan 1000 dolara kadar düşmez. Eğer düşerse zaten tekrar şuanki seviyelere gelmesi zor olur. Bitcoin artık bitiyor demektir bana göre.
full member
Activity: 224
Yükselişi son bulsunda artık zamanı o kadar önemli değil fakat biran önce olmazsa alt coin piyasaları daha da çok etkilenecek inşallah bir yerde durur.
full member
Activity: 252
Merit: 105
Bitcoin yükselişi ne zaman sona erecek bilebilsek zengin olmanın formülünü bulmuş olurduk, ayı piyasası bitcoin 10.000 doları görünce başlar diye bir tahminim var kendimce.
hero member
Ayı piyasası 2018 başlarında başlayacaktır ve yarılanmanın yaklaştığı zamana kadar devam edecektir. Yarılanma yaklaştığında bitcoinden yeni rekorlar göreceğiz.
full member
Activity: 233
yılbaşı gibi altcoinlerin yeşillenmeye başlayacağını düşünüyorum
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
100 bin dolarlar bana çok uçuk geliyor nedense. Yani piyasa o kadar yüksek hacimi kaldıramaz diye düşünüyorum. 10 btc bozdurunca 1 milyon dolar edecek. Peki bu 1 milyon dolar nereden gelecek? Yani o meblağda bir para nasıl sirküle edilecek. Mesela atıyorum 10 btc si olan 100 tane adam gitti türk borsalarında btcsini bozdurdu ki bu rakam btc bazlı olarak çok normal bir değer. 100 milyon dolarlık günlük ödemeyi hangi türk borsası kaldırabilecek.
Bunu birde globale yayın mesela dün bitcoinde toplamda 4.3 milyar dolarlık bir işlem hacmi oluşmuş. eğer bitcoin 100 bin dolar olursa bu rakam ortalama bir günde günlük 60 milyar dolarlara çıkacak ki anormal günlerde belki trilyon dolarlara vuracak ki bence böyle bir altyapı şu anda yok.
hero member
Activity: 644
Merit: 504
2010-2013= Boga
Başlangic fiyati= 0,1 usd en yuksek deger 1200 usd.

Blok yarilanmasi***

2014-2017= Ayı
Baslangic fiyati 990 usd en dusuk deger 110 usd

Blok yarilanmasi**

2017-2020= Boga
Baslangic fiyati 770 usd. Maksimum deger 100.000 usd.

Blok yarilanmasi***
2020-2023 = Ayı

Blok yarılanması***
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
1000 dolardan başlayan grafik oldukça parabolik, birde bu işin kar satışları kısmı var, 1000 dolara bitcoin alınır mı gelecekte? 2018'de vs.
O 1000$ lardan alanlar coktan karlarini aldilar. Her ay grafigin asagi yonlu esnedigi yerler kar satislarini iceriyor zaten. Oyle yillarca bekleyen holderlar bile arada muhakkak kar realizasyonu yapiyorlar. 1000$ coktan hayal oldu..
full member
Activity: 175
Why not!
Artık bir şeyleri kestirmek zorlaşıyor balinalar her zaman tahmin edilenden farklı hareket ediyor şimdi tamam düşüyor dediğinde tak yükselmeye başlıyor aslında bizim yaptığımız dedikodular adamların geçim kaynağı olmuş
Pages:
Jump to: