Pages:
Author

Topic: Sizce bu sene hangi NBA takımı şampiyon olacak ? - page 2. (Read 277 times)

member
Activity: 336
Merit: 17
Curry ve Durant lı GSW yine bu yıl şampiyon olur bence favorim curry sakatlıktan döndü kimse duramaz artık önlerinde
full member
Activity: 378
Merit: 102
Her zaman kalbimden miami geçer ama gerçekte kimin olacağını kestirmek zor gibi busefer.
member
Activity: 126
Merit: 10
Bu sene yüzüğü almak daha zor olacak. Adaylar fazla.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Benim de aklımdaki takım cleveland.Normal sezon performansı sizi endişelendirmesin.Rose-Wade-Love-Lebron-Thomas bu beşliye çok güveniyorum.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
 CLE bu sene sampiyon olacaktir. Cedi bu yuzugu bu sene takacak aga.
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
golden state çok iyi oyunculara sahip bence geçen sene olduğu gibi bu sene de şampiyon olur bana göre
member
Activity: 308
golden state bu sene de şampiyon olacaktır bence gayet iyi gidiyorlar çünkü.
full member
Activity: 201
Merit: 100
Oklahama olur.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Favorim cleveland cavaliers inşallah olur.
member
Activity: 98
Merit: 11
BELUGA PAY. Complete Mobile Point of Sale System
Gönlüm oklohomadan yana ama mantık clevland diyor
member
Activity: 63
Şikago boğaları olsun bu yıl yaa.
member
Activity: 63
Goldan State favori.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
Şuanki formuna bakarsak golden state diğer takımların bir tık üstünde gözüküyor ama play off oynamak bambaşka bir iş Lebron ve arkadaşları play offlar başlayınca eminim vites artıracaklardır.
member
Activity: 210
Cedi'nin yüzük takması için CLE'yi umut ediyorum fakat houston da formsuz olmasına rağmen gayet iyi.
member
Activity: 308
Houston diyorum ben.
jr. member
Activity: 74
Merit: 3
babacoin.online
celtics derim. geçen yılda celtics diyordum, oynayamadılar. bu seneye kaldı artık Smiley
member
Activity: 128
Gönlüm Cleveland Cavaliers'tan yana. Lebron King ile Cedi Osman'ın birlikte kutlayacağı bir şampiyonluk gerçekten muhteşem olur.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
houston gayet iyi, ritmini bulan celtics yarışa her türlü dahil olacaklardır kyrie sakatlanmaması şartıyla tabi

King her zamanki gibi CLE'yi çok iddialı yerlere getirecektir. Bu sene GSW için çantada keklik değil şampiyonluk
member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Yenilmez denilen Gsw nin tahtına göz dikebilecek takım olduğunu düşünüyor musunuz ? Bence houston bu sene gayet iyi ve Clevand da ne olursa olsun iddialı bence.
Pages:
Jump to: