Pages:
Author

Topic: Sizce Dolardaki Yükseliş Sürer Mi? - page 2. (Read 2140 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 5
August 09, 2018, 04:38:03 AM
görüşmeden sonra iki heyetten de herhangi bir açıklama yapılmadı doğrudan geri döndüler. Bu da görüşmelerin hiç bir işe yaramadığı anlamına gelebilir. Bu doların ateşini yükseletecektir. Zaten görüşme iyi geçse de değişiklik olmaz yükselir ama daha az.
member
Activity: 462
Merit: 10
August 09, 2018, 03:48:59 AM
sürecektir. bugüne yeni rekorla başladı ilerleyen günlerde yeni rekorlarda görürüz bayrama kadar rahat 6 tl olur zaten. dolar yükselmiyor tl değer kaybediyor...
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
August 09, 2018, 03:13:04 AM
Ne demişti dönemin cumhurbaşkanı dolara yatırım yapan yaya kalır. Haklıymış dolara yatırım yapsanız bile kurtarmaz yaya kalacaksınız demek istiyormuş. Şaka bir yana cumhrbaşkanının arkasındaki kitleyi kullanarak kabineyi değiştirip ekonomide köklü değişiklikler yapması lzım. Eğer böyle bir şey yaparsa Türkiyeye ve türk milletine çağ atlatan liderlerden biri olur. Bu güce sahip.

Hocam şu anda arkasındaki kitleyi kullanmasına bile gerek yok zaten. ekonomide değişiklik yapmak isterse iki dudağından çıkacak söze bakar olay. İstediği zaman istediği gibi yapar. Lakin o da ne yapacağını bilmiyor sorun bu.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
August 08, 2018, 09:18:31 PM
Yükseliş sürer mi değil sürmemesi için bir sebep var mı diye sormamız gerekiyor. Ve maalesef bu soruya verilecek herhangi bir cevap yok.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
August 08, 2018, 08:55:38 PM
Ne demişti dönemin cumhurbaşkanı dolara yatırım yapan yaya kalır. Haklıymış dolara yatırım yapsanız bile kurtarmaz yaya kalacaksınız demek istiyormuş. Şaka bir yana cumhrbaşkanının arkasındaki kitleyi kullanarak kabineyi değiştirip ekonomide köklü değişiklikler yapması lzım. Eğer böyle bir şey yaparsa Türkiyeye ve türk milletine çağ atlatan liderlerden biri olur. Bu güce sahip.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
August 08, 2018, 02:22:25 PM
Ben de yükselişin devam edeceğini düşünenlerdenim. Dışa bağımlı kaldığımız sürece ekonomi toparlanamaz, isaf etmeyin tasarruflu olun laflarıyla ülke ekonomisi düzelmez. Sene sonuna 6 tlyi geçen bir fiyattan gireceğimize eminim.
newbie
Activity: 71
August 08, 2018, 02:10:02 PM
Su anda ons altin fiyati gayet uygun savas riski az ve faiz daha cazip gorunuyor ama dunyada dengeler her an degisebilir. Altin tekrar guzel yatirima donusebilir
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
August 08, 2018, 01:51:12 PM
cevremdekiler finans ile ilgilendiğimi bildiği için surekli gelip alalımmı satalım mı diye soruyorlar. bence suan dolar kısa vade icin cok mantıklı bir yatırım değil cunku o kadar hızlı yukseldi ki duzeltme yapabilir ama uzun vade bakarsak 3-6ay için en az %20 daha yükseleceğini düşünüyorum.
full member
Merit: 101
https://owloper.com
August 08, 2018, 01:38:29 PM
Dolar yükselmeye devam edecektir. her türlü yükselecek. Bazen restleşeceğiz çok hızlı yükselecek bazen boyun eğeceğiz daha yavaş yükselecek ama her türlü yükselecek.

Kesinlikle katılıyorum, resmen yükselmemesi için hiç bir neden yok ortada. Zor günler bekliyor hepimizi. Çocuklarımıza bu gunleri bakalım nasıl açıklayacağız.
newbie
Activity: 140
August 08, 2018, 04:10:19 AM
Dolar yükselmeye devam edecektir. her türlü yükselecek. Bazen restleşeceğiz çok hızlı yükselecek bazen boyun eğeceğiz daha yavaş yükselecek ama her türlü yükselecek.
member
Activity: 462
August 08, 2018, 03:13:46 AM
dolar bu başımızdakilerle yardırmaya devam eder.. bayrama kadar 6 tl'yi çok rahat görürüz. zaten dolar çıkmıyor, türk lirası düşüyor...
member
Activity: 392
August 08, 2018, 01:11:54 AM
Üretime odaklı ekonomik yapıya dönüşülmedigi, özerk merkez bankası, insan hakları ve hukukun uluslararası normlarda olmadığı sürece doların yükselişi nasıl engellenebilir ki..
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
August 07, 2018, 08:18:04 PM
dış sıcak yatırıma muhtaç, kendi üretmeden tüketmeden ihraç ettiği malın malzemesinin çoğunu ithal eden, ekonomiz olduğu sürece milli para birimimizin düzenli olarak değer kaybetmesi zaten çok doğal.
Tamamen aynı fikirdeyim.. Piyasanın bu kadar dolara ihtiyacı olduğu zamanda ihracat için bile dolarla gelecek malzemeye nereden bulup ödeyeceksiniz?
Olağanüstü koşullarda nasıl paralı turist getireceksiniz?
member
Activity: 392
August 07, 2018, 08:07:37 PM
sürmemesi için akp'nin bu zamana kadar yaptığı siyasetin tam aksini yapması gerekiyor. yapar mı yapar.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
August 07, 2018, 07:54:47 PM
dünya çapında bakacak olursak dolar yükselmiyor önce burada anlaşalım. ortada türk lirasının değer kaybı var ve evet sürecek.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
August 07, 2018, 06:43:56 PM
Dolara müdahalelerin etkisi o kadar düşük ki günü bile kurtarmıyor, önümüz kurban bayramı, bankalar kapalı ve dolarda bir şeyler döneceği bekleniyor.
member
Activity: 420
DAO Maker
August 07, 2018, 05:03:04 PM
İthalatı ihracatını bu denli geçmiş, Üretimden bu kadar uzaklaşılmış, inadına gittikçe artan tüketim çılgınlığını sürdürmek için çevrilemeyecek denli borçlanılmış bir ülkede yaşıyoruz. Yatırımların tamamı daha çok tüketmeye adanmış ve yolu, köprüsü, havaalanı her ne yapılıyorsa hepsi için dolarla borçlanılmış bu memlekette siz söyleyin DOLAR DÜŞEBİLİR Mİ??
full member
Merit: 101
https://owloper.com
August 07, 2018, 04:50:48 PM
dolardaki yükseliş sürerken şu an dolara müdahaleler başladı. Artık düşüş trendi başladı diye düşünüyorum Fırtına diner mi yoksa yeniden başlar mı bilemiyorum. Avrupa Birliği ülkeleri de amerikaya karşı durmaya başladı bu da doların düşüşüne etki edecektir diye düşünüyorum.

Doların küresel olarak yükselmesi bi yana dursun ülkemizdeki yükselişi apayrı bir noktada küresel deki düşüşü aynı oranda ülkemizde hissedebileceğimizi düşünmüyorum.
full member
Activity: 252
Merit: 100
August 07, 2018, 04:49:44 PM
İnşallah sürmez umudumuz bu yönde tabi ki. Ama maalesef yükseliş devam edecek gibi geliyor bana da.
full member
Activity: 980
Merit: 207
August 07, 2018, 12:17:06 AM
bence sürer hocam zaten faizler ister düşük olsun ister yüksek, her türlü bizim faizimiz, FED in faizinden tarih boyunca yüksek oldu bu açıdan da yükselir
Pages:
Jump to: