Pages:
Author

Topic: Sizce Gelecek Muhtemel Boğa Nasıl Başlar? - page 2. (Read 1464 times)

jr. member
Activity: 476
Merit: 2
madenciler  de öyle çok bir eylem yapacaklar gibi görünmüyor. üç bin dolara düştüğünde ses bile çıkarmadılar.
jr. member
Activity: 462
Merit: 1
madenci guruplarının eylemi ve yarılanma en mantıklı seçenekler olarak kaldı elde. bakkt boş çıktı şimdilik.
jr. member
Activity: 406
hemen her yerde herkes gözünü yarılanmaya dikmiş durumda. kimsenin başka bir beklentisi kalmadı.
jr. member
Activity: 448
şaka maka bakkt falan da yalan oldu şimdilik en azından sürüncemede olmaya devam. artık gözümüz kulağımız halvingte.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Aslında mini bir boğa dönemi yaşadık ama Bitcoin için yaşadık haliyle altcoinler için durum hala berbat durumda. Bitcoin ATH zamanı fiyatının tam yarısına gelmiş durumda ki daha 2019 ilk çeyreğinde yarılanma var. Ethereumdan örnek verirsek şuan 600-700 dolar bandında olmalıydı ama yerlerde sürünüyor. Altcoinler için tek ümit Bitcoin yarılanmasından sonra insanların BTC den çıkıp altlara hücüm etme ihtimali.
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
Garip olan şey şu anki dönemin daha öncekilerden bir hayli farklı olması. 2017 sonu boğaya gelmeden önce 1 1 buçuk yıllık dönemde de altcoinlerden istikrarlı yükselişler görülebiliyordu. Ama şu an en sağlam altcoin bile boğaya göre yüzde 90 civarlarında değer kaybetmiş durumda.
jr. member
İnsanların mevcut ekonomik sisteme başkaldırıp komple düzeni değiştirmek istemesi için uzun yıllar bir global kriz ve bir büyük savaş lazım. Önümüzdeki boğa halving etkisiyle olur bence.
jr. member
altlara gereken değer verilmezse kripto piyasasında büyük kişi kayıpları yaşanır o sebeple altları bitirmezler o bahar gelir altlara da.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Gelmesi muhtemel bir boğayı bekleyip duruyoruz ve konuyla yakından ilgili “uzman” kişilerin öngörülerini de dikkate alarak piyasayı takip etmeye devam ediyoruz. Bitcoin boğası başlayalı epey oldu ama altlar erimeye devam ediyor. Umarım gelmeyecek bir baharı beklemiyoruzdur.
member
Activity: 574
Merit: 55
Zamanında bu forum üzerinde telegram grubu oluşturulmuş ve ilgili grupta uzun zamandır coin/token'lerin teknik incelemeleri ile proje incelemeleri yapılmaktadır. Grup adminleri başta olmak üzere grup üyelerinin de sürekli bilgi paylaştığı(üyelerden bazıları diyelim) insanların birbirlerini takip ederek geliştiği bir ortam var. İşte bu grubun fud'cu diye tanınan adminlerinden Süleyman Hoca çok güzel bir teknik analiz paylaştı kısa süre önce. Vadesi net olmamakla birlikte bir sonraki boğada BTC'nin minimum hedefini 90k olarak belirtiyor kendisi ki teknik analizlerine güvenirim. Aşağıya flood'u bırakıyorum. TA'cılar inceleyebilirler.

https://twitter.com/planktoncuk/status/1151874066392989697
jr. member
aynen bakkt olayından da bir şey çıkaramadık görünüyor. elde kalan diğer somut şey artık halving ki ona da 8-9 ay var daha.
jr. member
beklenen büyük halvinge de baya baya yaklaştık muhtemelen onunla olacaktır. bakkt boş çıktı gibi duruyorlar şimdilik.
jr. member
Activity: 448
milletin ağlamasıyla başlayacak gibi duruyor bitcoinin boğası. ne kem gözlü herifler varmış anlamadım diye diye yediler.
jr. member
Activity: 322
geçen boğada ethereum öncülük etmişti şimdi de bnb bir fitil ateşledi evet piyasalar hareketlendi ama devamı gelemedi.
jr. member
Activity: 406
fitili ateşleyen şey muhtemelen bir coinin ani ve hızlı yükselişi olacaktır. ondan sonrasında da bitcoin uçar gider boğaya dalarız.
jr. member
insanlar beklemekten tamamen sıkılmaya bunalmaya başladıktan sonra gelecektir o boğa.  daha erken belli ki.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
En sonunda bu altcoinleri yükseltecekler arkadaşlar yapacak bir şey yok yani ömür boyu bu seviyede tutmalarına imkan yok zaten sadece hiç bir şey yapılmasa bile kendi kendine yolunu bulur altcoinler genelde.

Sadece sabredilmesi lazım bizim sınırlarımızı ne kadar zorlayabilecekler se o kadar zorluyorlar işte.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
enseyi karatmayın arkadaşlar, ama öyle ama böyle altcoinlere de sıra gelecek! napıcaklar bütün altcoinleri 3-5 satoshiye mi düşürecekler? birileri risk alacak ve o çok değerli btc'leri ile alım yapmaya başlayacak illa ki...onu gören başkaları da bireysel ya da grup halinde saldıracaklar ve ucuz gördüğünü alacaktır. şu anda altcoinler hem satoshi hem dolar bazlı alım için gayet güzel bölgelerde. dayanın ve hodl'a devam edin derim, psikolojinizi düzgün tutun, hayal edin gelecek güzeeell günleri düşünün.

zaten alan satan da yok, çoğu altcoinde hacimler epeyce düştü. özellikle ufak altcoinlerde alım-satımı balinaların yaptığına inanıyorum ki bu seviyelerden elden çıkartmamızı istiyorlardır. 3-5 btc zarar ederler belki ama 50-100x yaptıklarında bundan çok daha fazlasını vermek zorunda kalacakları için ileriye yönelik adımlar olarak görüyorum bu hareketleri... atıyorum 70-80 satoshilik bir coinde 50 btc hacim varsa zararına dahi olsa bu seviyelerde tutmak için çok uğraşıyorlar, ola ki satarız da ucuzdan mal sahibi yaparız diye...

bunlar alım-satım-yatırım tavsiyesi değil, sadece kişisel görüşlerdir, dileyen dilediğini yapmakta özgürdür elbette...
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
bu yaşadığımıza boğa demek çok yanlış olur bu olsa olsa boğamsı bir şeydi. ayrıca dominasyon o seviyedeyken altların çok düşük olması normal.
member
Activity: 602
Merit: 12
Hocam boğa geldi ve bitecek bile ancak nasıl geldi nasıl gidiyor ben açıkcası hiç bir şey anlamadım altşar çöp bitcoin kral oldu böyle bir şeye ilk kez rastladım.
Pages:
Jump to: