Pages:
Author

Topic: Sizce Hangisi Daha Çok Değer Kaybedecek? - page 2. (Read 686 times)

sr. member
Activity: 974
Merit: 292
Bitcoin Cash abcdefg yumuşak gee açık ara önde ve öyle de oluyor. Bende sebebi nedir bilmiyorum ama bu coine alışamadım ısınamadım. Umarım alanlar elinden bir an önce çıkarır.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
valla herkesin sevdiği, sevgilisi olan neo da inanılmaz derecede kayıp yaşadı bu ayıda. ama beni en çok şaşırtan ethereum oldu.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Biraz sallama bir anket olmuş, bu token'ları neye göre seçtin öncelikle? Kimin x10 yapacağını bile bilmediğimiz yerde kimin x10 dump yiyeceğini bilmek biraz komik olmuş.
Valla içlerinde bi eos bilirim favorimdir kolay kolay yedirmeyecekler o coini bu piyasaya

Eos un gücü eiso dedikleri mimaride gizli. Bu mimari ile iki ayri mainet oluşturuldu bos ve telos. Şimdilik birbirleri ile yarışıyorlar borsalara girmek için.

Eos u geçtim Tlos ve Bos ikiside dapp canavari olarak yakında adını duyuracaktir.

Bu şartlar altinda EOS düşerse vay haline

Kaybedenler listesinde ise sanirim wawes,pundix diyesim geliyor
o kadar saçma bir piyasayı ki teknolojiye bakmıyor kimse. ha, eos zaten ethereum tokeni olduğu dönemden beri ilgi odağıydı. en büyük yanı bu, yani yeni çıkan bir koin olsa işi inanın çok ama çok zor olurdu. hiçbir şeye güvenmemek gerekiyor.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
bu anketin sonucunda cıkacak olan "en cok değer kaybedecek koin"e herşeyinizi basabilirsiniz,en fazla kazandıracak koin o olacaktır buyuk ihtimal Smiley tecrubeyle sabittir.

Öyle ters köşe bir piyasa ki artık olanlara kolayca şaşırmıyoruz bile. Ama bu mantıkla gidersek hepimizin bitcoin cash’e girmesi lazım galiba Cheesy Ocağıma incir ağacı dikmek istemem bu saatten sonra Grin
full member
Activity: 294
Merit: 193
Biraz sallama bir anket olmuş, bu token'ları neye göre seçtin öncelikle? Kimin x10 yapacağını bile bilmediğimiz yerde kimin x10 dump yiyeceğini bilmek biraz komik olmuş.
Valla içlerinde bi eos bilirim favorimdir kolay kolay yedirmeyecekler o coini bu piyasaya

Eos un gücü eiso dedikleri mimaride gizli. Bu mimari ile iki ayri mainet oluşturuldu bos ve telos. Şimdilik birbirleri ile yarışıyorlar borsalara girmek için.

Eos u geçtim Tlos ve Bos ikiside dapp canavari olarak yakında adını duyuracaktir.

Bu şartlar altinda EOS düşerse vay haline

Kaybedenler listesinde ise sanirim wawes,pundix diyesim geliyor
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
bütün koinleri ayrı ayrı kağıda yazdım sonra da elimle seçtim. içinden çıkanlar bunlardı. aydınlandınız mı hocam?
full member
Activity: 532
Merit: 100
Bitcoin cash ve onun forkları en çok değer kaybedecektir ancak manipulasyona çok açık roger ver sonuçta
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
bu anketin sonucunda cıkacak olan "en cok değer kaybedecek koin"e herşeyinizi basabilirsiniz,en fazla kazandıracak koin o olacaktır buyuk ihtimal Smiley tecrubeyle sabittir.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Bu swap olayları bu şekilde devam ederse ethereum daha çok kaybeder gibime geliyor. Her zaman büyük ten gider sonuçta şuan için ethereum kendi alanında lider
member
Activity: 269
Merit: 20
Bu listedekilerin hiç birinin değer kaybedeceğini sanmıyorum. Listelediğiniz kripto paraların hepsi çok değerli projeler. Ayı sezonuda bitti gibi bir şey o nedenle spruyu hangisi daha cok kazandırır olarak değiştirmelisiniz.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bitcoin Cash ve Pundix'i seçtim. Bu 2 seçtiğim de en çok oylananlarmış Cheesy Demek ki çoğunlukla aynı fikirdeyim. Cash'in artık piyasaya bir şey sunamadığını düşünüyorum. Önceden sunuyor muydu sanki, kibar yazdım! Uzun zamandır düşüşte ve toparlanamıyor. Beter olsun...

Pundix ise zamanında fazla şişirilmiş bir token. Sirkülasyonu acayip yüksek ve bu da hareket kabiliyetini sınırlıyor. Binance'nin iteklemesiyle kör-topal gidiyor. Yakında göreceğiz bence çakılmasını.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
Bu yeni çıkan bitcoin cash piyasanın ağzına tükürdü ve insanlar gerçekten o kadar kinlendi ki. Zaten ankete de yansımış ben de onu işaretledim.
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
Bencede Bitcoin Cash daha çok değer kaybedecektir.Belirli bir Proje hedefi olmayan ve ürününü geliştirmeyen her proje değer kaybetmeye mecburdur.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
zaman belirtmeden nasil cevap verelim ki bu soruya? yil sonuna kadar, 2 yil icinde gibi zamani da belirtilmis olsaydi, cevap verilebilirdi...
ama yine de kafadan salla usulü ile cevapladim soruyu... bilmedigim, tanimadigim, ilgilenmedigim bir coin (daha ismini bile yeni okudum diyebilirim) - piyasadan kaldirilsa bile farkina olmam:) pundi ne ya?
member
Activity: 742
Merit: 19
Bitcoin Cash bence de fazla değer kaybedecek coinlerin başında geliyor.Fork yaparak güçü biraz daha azaldı Cash'ın.Piyasa yükselirken pek ayak uydurabileceklerini sanmıyorum.Fiyatı hala bana göre aşırı yüksek.Btc'nin taklidi olmaktan başka da bir fonksiyonunu görmedim.
full member
Activity: 658
Merit: 153
Banada bitcoin cash gibi geldi çünkü çok şişirilmiş gibi duruyor fiyatı diğer coinler kendilerine haslar bu forktan türeme zaten çokta sevmiyorum ben fork coinlerini ondan bitcoin cash diyorum bu en çok kaybettirir.
member
Activity: 630
Merit: 37
bence en çok değeri bitcoin cash kaybedecek bu listedekilerin arasından neden bilmiyorum fakat çatallanma sonrası bir türlü ısınamadım bitcoin cash a ben
member
Activity: 322
Merit: 32
Cardano harakiri yaptı zaten bir dönem daha ne kaybedebilir diye düşünüyor insan. Verge sürekli hackleniyor geneleksel Verge hack günleri olacak yakında. Bitcoin Cash zaten çöp yorum yapmaya bile değmez.

Waves yapmak istediklerini yapmakta çok geç kaldı eğer merkezsiz borsalar yaygınlaşırsa başı Binance çekecek.

Verge ve Waves sanırım bana göre.

Ama ölmesini istediğim tek coin Bitcoin Cash.
member
Activity: 365
Merit: 40
Neden bilmiyorum ama bende birtürlü şu bitcoin cash'e ısınamadım. Bence bu projeler arasında en çok değer kaybeden proje bitcoin cash olacaktır. Favorim ise EOS
Pages:
Jump to: