Pages:
Author

Topic: Sizce şu an ucuz patlama yapabilecek kripto paralar nelerdir? - page 3. (Read 5056 times)

ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
musicoin eski bir coin aslında yeni değil madenciler çok ekmek yedi bu coinden nasıl oldu anlamadım ama acayip karlı oldu adamlar için.
şuanda ölü dene bilir
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148

şu da düşeni kırsa bir güzellik yapabilir sanki. ytd

Musicoin candır. 600 lerde yakalayıp yapıştırıyorum. 1000'i devirdimi alacağımı alıp çıkıyorum.Rise 'dede böyle hiç üzmedi.Çok bekletti ama şuanda alım yapıp bekllemedeyim
Mine edilebilir yeni bir coin sanırım, marketcap 300m üstü supply gösteriyor ama bittrexte 40m civarında satışta görünen, çeyrek dolar olsa (10x) dadından yinmez☺️ (10 cent'e de razıyım 4x)
member
Activity: 98
Merit: 10
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"

Musicoin candır. 600 lerde yakalayıp yapıştırıyorum. 1000'i devirdimi alacağımı alıp çıkıyorum.Rise 'dede böyle hiç üzmedi.Çok bekletti ama şuanda alım yapıp bekllemedeyim
legendary

hero member
Activity: 756
Merit: 500
gup,edgeless,opus olabilir gup fazla kalkmaz ama edgeless ve opusdan çok umutluyum
sr. member
Activity: 518
PTOY'u göz göre göre kaçırdım sürekli aklımdaydı ve sürekli alımı erteledim daha fazla düşüş bekleyerek. Acaba yükseliş devam eder mi nereye kadar yükselebilir,  PTOY u derin inceleyenlerin yorumları nedir.
full member
Activity: 405
Merit: 104
POSW 'de yakında ivme kazanabilir.
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
Aşağıdaki koinlerin/tokenlerin yakın zamanda ciddi zıplama yapacağına inanıyorum ve alabildiğim kadar alıyorum. Kasımda olacakları düşünerek tabi

Gup
Waw
Edg
Omg
Qtum
Bts

Bunların hepsi ucuz sayılmaz ama bana göre hepsi yukarı yönlü patlayacaktır. Ytd.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Emc2 700 küsür satlarda şu anda.Bana alınabilir gibi geldi 210m coin var.Temmuzda 3000 satı agustosta 2700 satoshiyi görmüş.Bu coini takip eden var mı?
sr. member
Activity: 448
Lethapudi hocam güzel tespitler. Stratis konusunda sizinle hem fikiriz. Hedef 2019 fırsat geçtikçe alıp adet çoğaltacağım. Beklemedeyiz.
legendary
Bende biraz firstblood vardı sayısını arttıriym derken çamura saplandım, baktım olcak gibi değil en dandik en ucuz coine girdim, eboost, artarsa artar artmazsa kasımpaşa Cheesy Wink yetedeee

sabah firstblood'a geçmiştim şimdi tekrar eboost'tayım, nerde dandik dundik coin var o artıyor. zararı çıkartaydık...ytd
full member
Activity: 378
Merit: 100
ptoy la ilgili olumlu şeyler söyleniyo hem ucuz hem de gelecek vadediyor 1-2 ay içinde yeni açılımları olacak denenebilir.
full member
Activity: 126
bnb dün için bu iyi gidiyor gibi düüşünüyordum ortalama %40 yapmış şuan ancak alamamıştım....

keşke alabilseydim
full member
Activity: 279
lunyr 18 eylülde alfa sürümü çıkıyor , break out gerçekleşmiş durumda . %50 kazandırır diye düşünüyorum.
işlem hacmi artmaya başladı bile.
sr. member
Activity: 518
Verosu %1000den iyi patlattılar Smiley) küçük para yatıranlar için hiç sorun olmazda, sanırım bu tür pumplara büyük para koyan da yoktur artık bu zamanda aramızda bence.  Ocağı söner insanın bir anda yoksa.
full member
Activity: 252
emrears05      Jr. Member
Lethapudi      Full Member
Sync485         Member
bobita         Full Member
Byakuya         Jr. Member
jeda2000      Newbie
Khazaddum      Newbie
cripton         Newbie
Grand_Master   Newbie
PokerStein1      Member
aresxamat      Newbie
ekbts         Newbie
boestin         Hero Member
aragom         Full Member
altanbyz      Newbie
arv3ladz3      Jr. Member
maxsimus      Newbie
tayfundeniz      Full Member
wolwoo         Member
simetri         Jr. Member
ysakay         Member
tasadar         Newbie
Ferhan         Newbie
mlhblgn         Newbie
Neo--         Member
presidentcoin   Full Member

vay arkadaş. konuda 1 tane bilinen adam yok. alayı yeni üyelik. bir iki tanede yeni Türkçe yazmaya başlamış kıdemli hesap var.
Bu kadar karlı mı bu iş? el insaf.

büyülüp yayılan bir piyasa. parayı duyan geliyor. bence gayet normal. böyle genişlemese ve yeni kişiler gelmezse zaten para kazanamayız. veros fırsatı çok iyiymiş 1 günde x3 yapmış twitter hesaplarının önermesiyle
full member
Activity: 224
Any store can buy, sell, and accept Crypto
Bu coini alanda akil yoktur.

Beni tanımıyorsunuz, ayıp olmuyor mu ?

Dolaylı olarak bana da laf gelmiş hocam Smiley))  100  dolarlık Veros attım sepete 3 satoşiden, dursun varsın. Eski yerine gelirse yaşatır, gelmezse de bir bardak su içerim üstüne keyif benim para benim.

Şu an 11 sats oldu bile

Valla hocam ben sudan ucuz diye risk aldım şahsen. Dibi görmüş coindi.  Adam ilk 100 e girmeye başladı.  20 eylülde coss la ilgili bir  açıklamadan bahsettiler orda burda. Şimdi para  bayağı büyüdü,  Shocked  Sıkıntım şu ki bunu nerde satmak lazım acaba, nereye gider bu.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
emrears05      Jr. Member
Lethapudi      Full Member
Sync485         Member
bobita         Full Member
Byakuya         Jr. Member
jeda2000      Newbie
Khazaddum      Newbie
cripton         Newbie
Grand_Master   Newbie
PokerStein1      Member
aresxamat      Newbie
ekbts         Newbie
boestin         Hero Member
aragom         Full Member
altanbyz      Newbie
arv3ladz3      Jr. Member
maxsimus      Newbie
tayfundeniz      Full Member
wolwoo         Member
simetri         Jr. Member
ysakay         Member
tasadar         Newbie
Ferhan         Newbie
mlhblgn         Newbie
Neo--         Member
presidentcoin   Full Member

vay arkadaş. konuda 1 tane bilinen adam yok. alayı yeni üyelik. bir iki tanede yeni Türkçe yazmaya başlamış kıdemli hesap var.
Bu kadar karlı mı bu iş? el insaf.
full member
Activity: 405
Merit: 104

Dolaylı olarak bana da laf gelmiş hocam Smiley))  100  dolarlık Veros attım sepete 3 satoşiden, dursun varsın. Eski yerine gelirse yaşatır, gelmezse de bir bardak su içerim üstüne keyif benim para benim.

Şu an 11 sats oldu bile
full member
Activity: 224
Any store can buy, sell, and accept Crypto

Pages:
Jump to: