Pages:
Author

Topic: size göre 10k yatırım hangisine yapmalıyım. - page 2. (Read 336 times)

member
Activity: 380
Merit: 31
Merhabalar;

Her sene bir miktar altcoine yatırım yapıyorum bu aylarda 2-3x ne olur ise satıp usd bazında kenarda tutuyor yine bu aylarda satın alıp bekletip satıyorum böyle bir döngü kurdum aceleci davranmıyorum bu sene yine bir 10k para kenara ayırdım normalde beni hayal kırıklığına uğratmayan waves 'e yatırım yapıyorum bir şekilde kazanıyorum ama bu sene ekstra olarak bitcoin gold yada bitcoin diamond düşünüyorum sizinde fikirlerinizi almak istedim bu konuda siz olsanız uzun vadade ne düşünürsünüz

bitcoin gold yada bitcoin diamond mu ? Naptın hocam nerden buldun bu coinleri. Bir fukara sevindir daha iyi...

ilk tercihim kesinlikle etherium olurdu. Yatırımını kaybetme şansın yok. Üstüne 2020 ve 2021 etherium yılı olacak diye düşünüyorum.

Ama bana 3-5x yetmez diyorsan kesinlikle  EOS-LİNK-BAT dan biri derim. Tercihim EOS yada LİNK olurdu...
newbie
Activity: 23
Merit: 0
ben olsam arzı düşük yada sabit olan koinlere yönelirdim, ripple gibi bir tarafından sürekli koin basan firmalar bana hiç güvenilir gelmiyor, adamlar bildiğim karşılıksız para basıyorlar.

mesela iota'da mining ve distribution olayı yok, yani coin sayısı sürekli sabit dolayısıyla enflasyon yok,  ayrıca bir önceki boğa sezonunda sağlam paralar kaldırdıklarını düşünüyorum dolayısıyla projelerini geliştirmek ve hayata geçirmek için sağlam bütçeleri var, gerçek hayatta kullanılır olmayı başarabilirlerse eğer 10x 20x belkide 100x lerin geleceğini düşünüyorum. ama tabi ki adettendir ytd.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
btc al kanka.yada ethereum al.dur dur kesinlikle ethereum al.Yatırım tavsiyesi olarak söylemiyorum bunu ama ben ufak ufak topluyorum buralardan çünkü pos sistemi yakında duyrulacak ve hayata geçirilecek.Vİtalik reistende önemli açıklamalar geliyor.ileriye dönük şuan ethereum iyi duruyor.Hem boğa gelirse uçar.hem boğa gelmese bile bu güncellemelerle zaten uçacak.pos sistemine geçilince ethereum tutma zorunluluğuda geliyor hem.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Kesinlikle suan yatirim icin en dogrusu BTC uzun vade , al kac elinde olsun zaten firsatin yapmasan bile uzun vadede elinde garanti yatirimin olur yada ufak bi sepet tarzi yanina 1-2 altcoin koyabilirsin iyi inceledikten sonra.
jr. member
Activity: 104
Merit: 2
yorumlar için teşekkürler bnb güzel öneri ama belirli bir borsanın kendi ürettiği kripto paraya pek güvenemiyorum binance o kadar olay atlatmasına rağmen ne olur ne olmaz diyorum. bitcoin için ise kazanç elde edilebilir eninde sonunda ama genelde altcoinlerin büyük bir kısmı aralık ile haziran aylarında büyük artış yaşayabiliyor. 2-3x olarak bende bu aylara yakın elimde tutup katlayıp satıyorum daha sonra yine düşünce alıp yapıyorum arada riske girip üç-beş kazanç için yine al sat yapıyorum ama bu aylara yakın özellik ile elimde tutuyorum. ama 10k para kimine göre düşük kimine göre büyük para bende çekirge misali bir sıçra iki sıçra üçüncüde patlamak istemiyorum gözden çıkartmış bir miktar olsa bile
full member
Activity: 980
Merit: 207
Uzun vade sabrederim diyorsan koy BTC ye arkana bile bakma. Ama piyasayı takip etmeyi bırakma. Ethereum da alınabilir. Altcoinler içinde en iyisi Ethereum. Daha çok kazanmak isterse de kendi araştırmanı yapıp  istediğin farklı bir coine de yatırım yapabilirsin. Kaybettiğin zaman üzülmeyeceğin miktar ise zaren sorun olmaz.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Ben olsam kripto-paralarla ilgili ilk olarak "uzun vade" fikrini bir daha aklıma getirmemeye çalışırdım. Artık devran döndü ve eskisi gibi "al-unut" devrinin bir işe yarayacağını pek sanmıyorum.

Al unutun şuan için Bitcoin ve bazı altcoinler için geçerli olduğunu düşünüyorum. Özellikle Bitcoin al unut için muhteşem bir fikir olurdu. Ama bu epey uzun bir vade, en az 4-5 yıllık bir süreci kapsıyor. Onun dışında, güvendiğim bir kaç altcoin için de bunları söyleyebilirim, mesela BNB bunlardan bir tanesi, alıp unutabilirsin. Hatta sırf cüzdanında tutarak "tam emin değilim ama" lending komisyonu bile kazanabilirsin. Bu al unutu yaygınlaştırmak için özellikle şuan Binance al-unut sistemine geçti. Umarım Bitcoin için de lending sistemi gelse hoş olurdu.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
acelen yoksa btc ve ether en saglam 2 coin. etherin daha fazla x yapma potansiyeli var btc bazlı çok geriledi. Biraz daha riskli istiyorsan bnb alıp binancete aynı zamanda lending yapabilirsin. ayrıyeten airdrop falan geliyor.
Şahsi portfoyumun %80i bnb suan. tekrar 40 doları göreceğini düşünüyorum
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Acelen yok ve anladığım kadarıyla bu para senin için sadece yatırım amaçlı yani hayati bir önemi yok.

Acelen yok
vur kaç istiyorsun
ciddi bir miktarın var
yatırıma en uygunu arıyorsun.

Yukardaki 4 maddenin işaret ettiği 1 tane coin var zaten: BTC
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Piyasa artık çok değişti eskisi gibi değil.. eskiden pek çok coin vardı büyük yükselişte insanlar diğer coinler yükselince sağda solda ne kadar acayip isimli coinler varsa aldı ve yükselttiler. şimdi yatırım yapacaksanız eğer adını sanını bilmediğiniz projelere para yatırmayın derim.. uzun vade diye söylüyorsanız şu an piyasada olan coinlerin hepsi uzun vade diye düşünülmüş ve yatırım yapılmış coinler ve hal ortada. Waves, neo, ltc, ethereum, dash bu ve benzeri top 20 de yere alanlara yönelin, yani kısaca orta vadede değerlendirebilecekleriniz bunların dışında macera aramayın.
jr. member
Activity: 546
bense kesinlikle hala devrin al unutta olduğuna inanıyorum. bitcoin hala her sene üstüne koyarak devam eden durumda.
tavsiye olarak da ben olsam xlm alırdım.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Şu an için benim önerebileceğim birşey yok. Ayrıca olsa bile söyleyip söylememe durumunda kararsızım. Ama piyasayı iyi yorumlayan arkadaşlar bir kaçı hakkında yorum yapabilirler. Konuyu takip edeceğim bakalım hangi coinlerin isimleri geçecek
member
Activity: 1264
Merit: 43
Ben olsam kripto-paralarla ilgili ilk olarak "uzun vade" fikrini bir daha aklıma getirmemeye çalışırdım. Artık devran döndü ve eskisi gibi "al-unut" devrinin bir işe yarayacağını pek sanmıyorum.
jr. member
Activity: 104
Merhabalar;

Her sene bir miktar altcoine yatırım yapıyorum bu aylarda 2-3x ne olur ise satıp usd bazında kenarda tutuyor yine bu aylarda satın alıp bekletip satıyorum böyle bir döngü kurdum aceleci davranmıyorum bu sene yine bir 10k para kenara ayırdım normalde beni hayal kırıklığına uğratmayan waves 'e yatırım yapıyorum bir şekilde kazanıyorum ama bu sene ekstra olarak bitcoin gold yada bitcoin diamond düşünüyorum sizinde fikirlerinizi almak istedim bu konuda siz olsanız uzun vadade ne düşünürsünüz
Pages:
Jump to: