Pages:
Author

Topic: Sizin için btc ne ifade ediyor? - page 2. (Read 807 times)

full member
Activity: 196
Merit: 100
October 16, 2017, 09:05:22 AM
BTC benim için pişmanlık ifade ediyor çünkü aptal gibi Ethereum bulunduruyorum ve full Bitcoin'in yükselişini izliyorum  Grin
İzleme kardeş ozaman sende geç btc ye?
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
October 16, 2017, 08:49:07 AM
BTC benim için pişmanlık ifade ediyor çünkü aptal gibi Ethereum bulunduruyorum ve full Bitcoin'in yükselişini izliyorum  Grin
full member
Activity: 196
Merit: 100
October 16, 2017, 07:44:52 AM
Satoshi Nakamoto kendi ismi değil kardeşim bu forumda kullandığı adı olması lazım öyle hatırlıyorum gerçek ismini saklıyor. BTC benim için uzun vadeli yatırımı ifade ediyor.
Gerçek ismi olmadiğini bende biliyorum Smiley mevzu espri yapmaktı ama tutmadı sanirim Cheesy
Bencede tutmamış gibi gözüküyor @seje daha kaliteli espiriler ile bekliyoruz seni. Bende ilk başta gerçekten söylediğini zannettim Cheesy
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
October 16, 2017, 04:26:31 AM
Satoshi Nakamoto kendi ismi değil kardeşim bu forumda kullandığı adı olması lazım öyle hatırlıyorum gerçek ismini saklıyor. BTC benim için uzun vadeli yatırımı ifade ediyor.
Gerçek ismi olmadiğini bende biliyorum Smiley mevzu espri yapmaktı ama tutmadı sanirim Cheesy
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
October 16, 2017, 01:52:34 AM
Sizin için btc ne ifade ediyor? Bilemem ama şahsen espriyle bakacak olursak bende durum şöyle ki;
Satoshi Nakamoto adında [ ..ki isminde meymenet yok adamin Smiley ] adamın teki kuyuya taş atmış hepimiz o taşı kazıp çıkarmaya çalışıyoruz.. Cheesy
Pages:
Jump to: