Pages:
Author

Topic: Smart Valor projesi borsaya girer girmez ICO fiyatını katladı. - page 2. (Read 275 times)

full member
Activity: 602
Merit: 118
Kardeş iyi güzel hoş ta. Zaten bu başlık açılmış altta var. Keşke bakipta ona göre acsaydim başlığı.
Tokenler kilitli kalacak ise , şimdi 6 dolar bile olsa fiyatı düşer buralarda kalmaz.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Bounty yapan bir projenin İCO fiyatını geçeceğini hiç düşünmezdim  Smiley
legendary
Activity: 2338
Merit: 2591
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Amazix'in bounty'si olmasa muhtemelen nasiplenmiş olurdum. Yaptığı abuk subuk işlerden dolayı hiç bulaşmıyorum, umarım kaçan balık büyük olmamıştır.
jr. member
Activity: 257
Merit: 1
Arkadaşlar bildiğiniz gibi aylar önce Smart Valor projesi 300 bin Valor luk bir ödül kampanyası düzenlemişti. Yaklaşık 2 ay önce sonuçlandırılan ödül kampanyasına ait tokenler bir kaç gün içinde ödül avcılarının platformdaki hesaplarına yansıtılacak. Bu ödül kampanyasından çok iyi gelir elde edecek olan arkadaşları şimdiden tebrik ederim.

Smart Valor ekibi token satışlarını kısa zaman önce bildiğiniz gibi sonlandırma kararı aldı. Bunun sebebi ise yeterli yatırımı almış olmalarıydı. Proje, Ico satışlarında inanılmaz bir ilgi gördü. Özellikle Smart Valor Ceo su Olga Feldmeier projenin tanıtımında ülke ülke gezerek çok çalıştı ve bu emeğinin karşılığını hem satışlardaki yoğun taleple hemde borsaya girer girmez ICO fiyatının 5 6 katı değere ulaşmasıyla almış oldu.

Bildiğiniz gibi 1 VALOR ortalama 1 usd civarında fiyatla ICO da satıldı. İlk olarak Güney Kore'nin en yüksek hacimli  borsası bithumb'a giren Valor token şuanda yaklaşık 6 usd civarından işlem görmektedir. Ayrıca çok yakında bitmax  borsasına giriş hazırlığınıda yapmaktalar. Tabi daha bir çok borsaya girecekler özellikle binance ye girmeleride sürpriz olmayacak gibi görünüyor. Elbette ödül programına katılanlarda bundan nasibini alacaklar.

Önümüzdeki günlerde smart valor platformundaki hesaplara yansıtılacak olan Valor tokenler 27 Eylül 2019 tarihine kadar kilitli kalacak. 28 Eylül 2019 tarihinde platformdaki tokenleri ister borsaya ister cüzdanlara çekebilecekler.

Konuyu açıyorum çünkü Smart Valor projesiyle ilgili bilgiye sahip olan arkadaşlar ve ödül programına katılmış olan arkadaşlar bu konu altında bilgi alışverişi yapabilirler. Ayrıca Smart Valor projesinin Türkiye grubunu bilmeyen arkadaşlar için buradan linki paylaşıyorum.

Smart Valor Türkiye
https://t.me/smartvalorturkey
Pages:
Jump to: